• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

Moonsky

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
156
41
18
27
Kızlar yumurtlamanın üstünden 12. Gün sabah test yaptım hafif bi çizgi giriliyor gibi bi bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_0913.webp
    IMG_0913.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_0897.webp
    IMG_0897.webp
    17 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar yumurtlamanın üstünden 12. Gün sabah test yaptım hafif bi çizgi giriliyor gibi bi bakar mısınız
Ben göremedim canım. Çatlama üstünden 12 gün geçtiyse belirgin bir çizgi çıkardı diye düşünüyorum

Pembe ıncecık cizgı gorunuyor laptopta da (telefonda anlayamadım) ınsallah sonradan çıkan kuruma cızgılerınden değildir.:)

Ben göremedim canım. Çatlama üstünden 12 gün geçtiyse belirgin bir çizgi çıkardı diye düşünüyorum
Ya kızlar bunu akşam yapmıştım şimdi böyle olmuş fotoda çok çıkmamış ama pembe baya kuruma olmama olasılığı var mı

Eklentiler

• IMG_0953.webp
    IMG_0953.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 27
Ya kızlar bunu akşam yapmıştım şimdi böyle olmuş fotoda çok çıkmamış ama pembe baya kuruma olmama olasılığı var mı
Hayır canım kuruma çizgisi maalesef. Ne olursa olsun 10 dk sonrası geçersizdir. Tekrar test yapabilirsin aklında şüphe kaldıysa

Back
X