Hafif iz var cnm bak buda benim testBurada çok iyi anlayanlar tecrübeliler var.Sabah ilk idrarla yaptım bir gün gecikme var ve midemi iyi hissetmiyordum o sebeple yaptım, gebelik düşünüyorum Allah nasip ederse.
İl dk larda beyazımsı şekilde belli belirsiz ikinci çizgi gördüm bu 20 dk boyunca hep böyleydi sonradan 1 saat olunca o gördüğüm çizgi daha belirgin oldu ben de bilemedim buraya paylaşayım dedim yarın sabah yine bakacağım inşallah. Fotoğraf da zor seçiliyor çizilmiş de silgiyle silinmiş iz kalmış gibi.
Sizin adetiniz kaç gğn geçti
Bu testi ne zaman yaptınız benimde en son adetim 29mayıstı bende 23haziran adet olmam lazımdı olmadım 24-25-26 test yaptım kimyaal olmasından korkuyorum daha önce kimyasalda geçirdim düşğk geçirip kürtajda oldum doktora gitmedim henüzBenim adet mayis 19 du en son
Çok benziyor benimkiyle hamile misiniz siz
Aynen canım bakalım pazartesi netleşir beniİnşallah birnsorun yoktur en yakın zamanda kana baktırmanız iyi olur belki de bazen bazı insanlar hamileyken dahi idrarda görünmesi uzun sürebiliyormuş
Merhaba canım 20dakikadan sonra artık kuruma çizgisi olabilir canım ama yinede bi kaç gün bekle testi tekrarla istersen
Sizin adetiniz kaç gğn geçti
İkinci çizgi baya pembe duruyor sonradan çıktı ama bilemedim
Var gibi duruyor canım kuruma çizgisinden farklı duruyor ama yinede emin değilim kaç gün gecikmiştin
İki gün geciktim ama çizgi hemen çıkmadı 1 saat sonra çıktı pembe duruyor mu sizce kuruma çizgisi midir su damlat geçer dediler geçmedi ama bilemedimVar gibi duruyor canım kuruma çizgisinden farklı duruyor ama yinede emin değilim kaç gün gecikmiştin
TamamdırTekrar bi test yapsan aslında daha garanti olur canım çünkü 1 saat sonra belirmesi normal değil 5dk içinde belirmesi gerekiyor normalde 5dk içinde hiç çok hafif gözle görülğr bi hayali çizgi farkettinmi çok dikkatli bakmak lazım belki öyle bi çizgi vardır bende adetimin 1.günü yaptım mesela gözle görülğyordu ama telefonda gözükmüyor mesela bugün 5.günüm daha net çizgi ama aşırıda koyulaşmadı bende endişeliyim pazartesi gideceğim doktora sen bi tekrar sabah ilk idrarla bi testini yenile farklı marka al bu sefer
Şuan hala testlerde pozitif kanamam yok ama sarı koksuz lekelenmem var bazı gebelik geçirenlere sordum normal olduğunu söylediler pazartesi iyice netleşir ama bugün inanılmaz halsizlik yaşadım umarım bunlar sağlıklı genelipe işarettirTamamdırBugün ün aldım yarın gecikmenin 3. Günü bir de yarın deneyim senin pozitif gidiyor sürecin inşallah kanına da güzel yansımıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?