A asuuwoman Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2024 59 5 1 25 27 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asuuwoman #21 inşallah çok teşekkür ederim umut verici oldu,peki sizinki de geç mi çıkmıştı testte benim ilk 20 dk da çıkmadı
inşallah çok teşekkür ederim umut verici oldu,peki sizinki de geç mi çıkmıştı testte benim ilk 20 dk da çıkmadı
A asuuwoman Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2024 59 5 1 25 27 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asuuwoman #22 mrve bs .!.: Şuan hala testlerde pozitif kanamam yok ama sarı koksuz lekelenmem var bazı gebelik geçirenlere sordum normal olduğunu söylediler pazartesi iyice netleşir ama bugün inanılmaz halsizlik yaşadım umarım bunlar sağlıklı genelipe işarettir Genişletmek için tıkla... inşallah sağlıklı bir sürecin içerisindesinizdir ben de haberdar olmak isterim
mrve bs .!.: Şuan hala testlerde pozitif kanamam yok ama sarı koksuz lekelenmem var bazı gebelik geçirenlere sordum normal olduğunu söylediler pazartesi iyice netleşir ama bugün inanılmaz halsizlik yaşadım umarım bunlar sağlıklı genelipe işarettir Genişletmek için tıkla... inşallah sağlıklı bir sürecin içerisindesinizdir ben de haberdar olmak isterim
A asuuwoman Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2024 59 5 1 25 28 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asuuwoman #23 inşallah çok teşekkür ederim umut verici oldu,peki sizinki de geç mi çıkmıştı testte benim ilk 20 dk da çıkmadı
inşallah çok teşekkür ederim umut verici oldu,peki sizinki de geç mi çıkmıştı testte benim ilk 20 dk da çıkmadı
M mrve bs Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2025 189 81 13 29 28 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asuuwoman #24 pamuk5834 .!.: Eki Görüntüle 3610435 ben bu şekilde öğrendim hamile olduğumu inş vardır Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah canım benimde tekrar yaptığım testlerde ne koyulaşma var nede solma anlamadım sabit sanki inşallah problemsiz hallederiz
pamuk5834 .!.: Eki Görüntüle 3610435 ben bu şekilde öğrendim hamile olduğumu inş vardır Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah canım benimde tekrar yaptığım testlerde ne koyulaşma var nede solma anlamadım sabit sanki inşallah problemsiz hallederiz
M mrve bs Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2025 189 81 13 29 28 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asuuwoman #25 asuuwoman .!.: inşallah sağlıklı bir sürecin içerisindesinizdir ben de haberdar olmak isterim Genişletmek için tıkla... İnşallah canım haber ederim
asuuwoman .!.: inşallah sağlıklı bir sürecin içerisindesinizdir ben de haberdar olmak isterim Genişletmek için tıkla... İnşallah canım haber ederim