- 18 Ağustos 2020
- 61
- 7
- 86
- Konu Sahibi Daisygirl1
-
Tebrik ederim hamilesiniz gözünüz aydınHerkese merhaba, adetim 1 gün geçti sadece adet olacakmışım gibi ağrım var. Testime bakar mısınız ikinci çizgi silik gibi gebelik var mı sizce
Goreli mevlam neler neylerse güzel eyler gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah kan verin amaGerçekten mison denemem di tüp bebek öncesi
Vereceğim, çok teşekkür ederimGoreli mevlam neler neylerse güzel eyler gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah kan verin ama
Çok teşekkür ederimMasallah gözünüz aydın
kanım 175 çıktı 1 günlük gecikmeye normal miGoreli mevlam neler neylerse güzel eyler gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah kan verin ama
Gayet güzel maşallah 2 güne bi kan verip artışı takip et kuzum aynı saatlerde olmasına özen gösterÇok teşekkür ederim
kanım 175 çıktı 1 günlük gecikmeye normal mi
Cokkk güzel cıkmıss,belirtileriniz nelerdii ne zaman test yaptınız ilkkÇok teşekkür ederim
kanım 175 çıktı 1 günlük gecikmeye normal mi
Tamamdır, çoook teşekkür ederim darısı tüm isteyenlereGayet güzel maşallah 2 güne bi kan verip artışı takip et kuzum aynı saatlerde olmasına özen gösterhayırlı olsun
Tek beklirtim beklenen adet günümde, adet olacakmış gibi sancı çekmem oldu. Dün olmam gerekiyordu bugün test taptımCokkk güzel cıkmıss,belirtileriniz nelerdii ne zaman test yaptınız ilkk
AminnnTamamdır, çoook teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere
Meme hassasiyeti akıntı vs varmıydııTek beklirtim beklenen adet günümde, adet olacakmış gibi sancı çekmem oldu. Dün olmam gerekiyordu bugün test taptım
Hayır hiç hissetmedim sadece adet sancısı yaşadım. Ara ara gelip giden bir ağrı olduMeme hassasiyeti akıntı vs varmıydıı
Yaa darısı basımıza insallahh kacıncı gününüzde idrar testinde gördünüz ne zaman test yapmaya basladınız?Hayır hiç hissetmedim sadece adet sancısı yaşadım. Ara ara gelip giden bir ağrı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?