Testime bakar mısınız?

bebisler23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
Kızlar regliye bugünü saymazsak 9 gün var testime bakar mısınız? Böyle erkenden görüp kan testi veren veya öğrenen oldu mu daha önce gebeliğini?

Test markası ne ben de 9 gün önceden bu şekilde öğrendim

Eklentiler

• 27803.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 113
Evet bunu bende duymuştum ama geçen ay bundan yaptım mesela böyle çıkmadı ilk kez bu ay böyle belirgin gördüm bu testte umarım yalancı değildir ya
Daha 9 gün var çok erken yani. Ben kan vermeye gittiğim gün bile pozitif olduğu halde idrarda çıkmayıp kanda çıktı

Daha 9 gün var çok erken yani. Ben kan vermeye gittiğim gün bile pozitif olduğu halde idrarda çıkmayıp kanda çıktı
Biliyorum biraz sabırsızım sanırım ve geçen ay kimyasal geçirdim maalesef o yüzden bu kadar merakım var biraz da

Benim ki freely aşkım erken gebelik testi
O çok yalancı çıkartıyor yavrum ya benimki awox tü ertesi gün kanda da çıktı zaten güvenilir bi testle dene istersen imkansız değil ben 17 haftalık oldum bile erken yumurtlama demişti doktor bana

O çok yalancı çıkartıyor yavrum ya benimki awox tü ertesi gün kanda da çıktı zaten güvenilir bi testle dene istersen imkansız değil ben 17 haftalık oldum bile erken yumurtlama demişti doktor bana
Evet biliyorum da bu vardı eczanede sadece mecburen aldım teyit etmek için ikincisini denedim o da bariz negatif çıktı zaten

Umarım kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine allahım isteyen kimseye aratmasın

Merhaba kızlar ben de bu sabah ilk idrarla test yaptım reglimin 26. Günü pcos olduğu için çok düzensiz regl oluyorum son birkaç aydır da 21inci 26 inci günlerinde oldum. 10 günden fazladır inanılmaz kabızlık problemi yaşadığım için şüphelenip test yaptım bı bakar mısınız hayalet çizgi görünüyor mu? Bana görünüyor gibi geldi ama bilemiyorum. Test markası awox

Eklentiler

• 1000057703.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 63
awox güvenilir diye biliyorum, acilden gidip kan testi vermeniz en doğrusu olur. Umarım gönlünüzden geçer olur. Bazen kuruma çizgisi falan da olabiliyor umutlu konuşup sonra üzülmenizi de istemem ama bana da çizgi var gibi geldi.

İlk 5 dk içinde gördüm cizgiyi fotoğrafı 10. Dakikada çektim kuruma çizgisi nasıl oluyor bilmiyorum ama daha önce hiç başıma gelmemişti üç gün önce de test yapmıştım çok net negatifti. Yarın sabah yeniden yapmayı düşünüyorum olmadı pazartesi kan testi veririm. Teşekkür ederim cevabınız için.

Tekrarladın mı sonradan testi bi daha canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…