• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız?

dianalarge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
1000080476.webp
1000080467.webp

Eklentiler

• IMG_0944.webp
    IMG_0944.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0943.webp
    IMG_0943.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0945.webp
    IMG_0945.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 32
Sağ kasığımda sürekli ağrı var yürürken yatarken ve çok fazla şişkinlik ve gaz sancısı çekiyorum sizde durum ne acaba
Benimde aynı sol kasığımda bir haftadır ağrı sürekli gelen beyaz koyu akıntı ve çok hafif sızlamalı kasık ağrılarım oluyor arada gelip arada giden

Sağ kasığımda sürekli ağrı var yürürken yatarken ve çok fazla şişkinlik ve gaz sancısı çekiyorum sizde durum ne acaba
Acaba tekrar birer test daha mı yapsak alıp ya da en güzeli yarın sabah yine ilk idrarı beklemek mi

Acaba tekrar birer test daha mı yapsak alıp ya da en güzeli yarın sabah yine ilk idrarı beklemek mi
Bekleyelim sabah yapalım bende sabah 5 tane test aldım her sabah ilk idrarla yaparım sende öyle yap inşallah güzel haberler veririz birbirimize 🤲🏻🌸

Bekleyelim sabah yapalım bende sabah 5 tane test aldım her sabah ilk idrarla yaparım sende öyle yap inşallah güzel haberler veririz birbirimize 🤲🏻🌸
Benim evde yok gidip alsam diyorum cesaretim de yok bunu bile önceden zar zor almıştım ya değilse boşuna gitmeyeyim diyorum kendi kendime kaç saattir 😅🥰

Bende azönce yaptım arafta kaldım hayal kırıklığı olmaz umarım ikimiz içinde atiyim bende bi bakabilirsen sevinirim
Seninki var gibi canım adet ne zaman bir kaç gün sonra tekrar dene inşallah hiç biriniz hayal kırıklığı yaşamazsiniz kalbinizden geçen olsun

Back
X