- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi dianalarge
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 3690405 Eki Görüntüle 3690406 Tam çıkmıyor fotoda ama çok silik bi çizgi var gibi
Bende azönce yaptım arafta kaldım hayal kırıklığı olmaz umarım ikimiz içinde atiyim bende bi bakabilirsen sevinirim
Ben göremedim iki gün sonra tekrar edin
Markanız ne sizin var benceBende azönce yaptım arafta kaldım hayal kırıklığı olmaz umarım ikimiz içinde atiyim bende bi bakabilirsen sevinirim
Aynı benimki gibi sanki sizinde çok derinlerde bir çizgi var gibiBende azönce yaptım arafta kaldım hayal kırıklığı olmaz umarım ikimiz içinde atiyim bende bi bakabilirsen sevinirim
Sağ kasığımda sürekli ağrı var yürürken yatarken ve çok fazla şişkinlik ve gaz sancısı çekiyorum sizde durum ne acabaAynı benimki gibi sanki sizinde çok derinlerde bir çizgi var gibi
Benimde aynı sol kasığımda bir haftadır ağrı sürekli gelen beyaz koyu akıntı ve çok hafif sızlamalı kasık ağrılarım oluyor arada gelip arada gidenSağ kasığımda sürekli ağrı var yürürken yatarken ve çok fazla şişkinlik ve gaz sancısı çekiyorum sizde durum ne acaba
Acaba tekrar birer test daha mı yapsak alıp ya da en güzeli yarın sabah yine ilk idrarı beklemek miSağ kasığımda sürekli ağrı var yürürken yatarken ve çok fazla şişkinlik ve gaz sancısı çekiyorum sizde durum ne acaba
Bekleyelim sabah yapalım bende sabah 5 tane test aldım her sabah ilk idrarla yaparım sende öyle yap inşallah güzel haberler veririz birbirimizeAcaba tekrar birer test daha mı yapsak alıp ya da en güzeli yarın sabah yine ilk idrarı beklemek mi
Benim evde yok gidip alsam diyorum cesaretim de yok bunu bile önceden zar zor almıştım ya değilse boşuna gitmeyeyim diyorum kendi kendime kaç saattirBekleyelim sabah yapalım bende sabah 5 tane test aldım her sabah ilk idrarla yaparım sende öyle yap inşallah güzel haberler veririz birbirimize![]()
İnşallah inşallah ikimizde güzel haberler alalımBekleyelim sabah yapalım bende sabah 5 tane test aldım her sabah ilk idrarla yaparım sende öyle yap inşallah güzel haberler veririz birbirimize![]()
Ben bir şey göremedim canım adetin ne zaman
Seninki var gibi canım adet ne zaman bir kaç gün sonra tekrar dene inşallah hiç biriniz hayal kırıklığı yaşamazsiniz kalbinizden geçen olsunBende azönce yaptım arafta kaldım hayal kırıklığı olmaz umarım ikimiz içinde atiyim bende bi bakabilirsen sevinirim
Net görünüyor kan verin benceBende azönce yaptım arafta kaldım hayal kırıklığı olmaz umarım ikimiz içinde atiyim bende bi bakabilirsen sevinirim
2 gün varBen bir şey göremedim canım adetin ne zaman
3.fotoğrafta nasıl peki yorumlara attığımBen bir şey göremedim canım adetin ne zaman
2 gün var
[/QUOTE
Burda var gibi duruyor ama kuruma da olabilir en iyisi tekrarlamak