Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 gebeliğimi de silik olarak görerek öğrenmiştim.Kanda da çıkmıştı.Kan verin.Kızlarrr regle 5 gün var test yaptım kaset test almışım yanlışlıkla ama 2. Dakikadan silik çizgi çıktı sizce var mı
Bir tane daha yapayım diyorum netleştirmek içinBen 2 gebeliğimi de silik olarak görerek öğrenmiştim.Kanda da çıkmıştı.Kan verin.
Adetiniz gecikti mi?Bir tane daha yapayım diyorum netleştirmek için
Hayır daha beş günüm varAdetiniz gecikti mi?
Tekrar yumurtlama görüyorsun bence değerlendirEki Görüntüle 3588284 Kızlar ovulasyon testinden anlayan yazarsa sevinirim adetin 22.günü 14. Gün pik gördüm değerlendirdim bugün tekrar pik çıktı adetime 8 gün var sizce normalmi
Çok silik çizgi var ama grimsi duruyor 2 gün sonra sabah idrarıyla tekrar test yapıp öyle kan ver bence. İnşallah hamilesindirKızlarrr regle 5 gün var test yaptım kaset test almışım yanlışlıkla ama 2. Dakikadan silik çizgi çıktı sizce var mı
Tamam canım teşekkür ederimTekrar yumurtlama görüyorsun bence değerlendir
Tekrar yumurtluyorsun ya da hamilesin. Ama 6 gün geçmiş yumurtlamadan hemen çıkmaz o yüzden yumurtlama ihtimali daha yüksek değerlendirinEki Görüntüle 3588284 Kızlar ovulasyon testinden anlayan yazarsa sevinirim adetin 22.günü 14. Gün pik gördüm değerlendirdim bugün tekrar pik çıktı adetime 8 gün var sizce normalmi
Kan vermek için acele etmeyin bence adetiniz geciksin öyle kan verin inşallah güzel haberler alırsınızKızlarrr regle 5 gün var test yaptım kaset test almışım yanlışlıkla ama 2. Dakikadan silik çizgi çıktı sizce var mı
Hayalet bir çizgi var gibi bir kaç gün sonra bir daha yapın ya da kan testi yaptırınBenim testlerede bakar mısınız? Üç gündür kahverengi akıntım var dün çok başım döndü bel ağrısı kasık ağrısı vs. Sizce var mı?