- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Bence reglin geçince tekrar kan ver. Çok nadir ama kanda geç yansıyanlar da olabiliyorŞaşdım kaldım yanı 4 test 4ü de silik gösterdi bu nasıl ola bilir anlamdım.
10 günde 5tane test yaptım bende aynı bu sekil çıktı kanda o degerlerimİyi akşamlar kızlar. Lütfen teste bakıp söylermisiniz var mı hamilelik?Eki Görüntüle 3236696
Nasıl oldu? Sonradan mı arttı kan değerin?Hamileyim çok şükür Rabbim isteyen her kese nasip etsin inşaallah
Bu gorduklerin silik deyil o yapdin test hep boyle oluyor kuruma cizgiside diyebilirsin bende her yapdm da boyle cikiyorŞaşdım kaldım yanı 4 test 4ü de silik gösterdi bu nasıl ola bilir anlamdım.
Evet çünki ben sat karıştırmıştım çok erken vermiştim beta .. ama şimdi eminim 3 tane farklı test hepsi 1 dakikada aynı anda silikleşti ilk hamiıeliğoim de böyle olmuştuNasıl oldu? Sonradan mı arttı kan değerin?
Hadi hayırlı olsun o zaman. Sağlıkla gelsin inşallahEvet çünki ben sat karıştırmıştım çok erken vermiştim beta .. ama şimdi eminim 3 tane farklı test hepsi 1 dakikada aynı anda silikleşti ilk hamiıeliğoim de böyle olmuştu
Amin Allah her kadına bu duyguları yaşatsın inşaalahHadi hayırlı olsun o zaman. Sağlıkla gelsin inşallah
Amin inşallahAmin Allah her kadına bu duyguları yaşatsın inşaalah
Cikti mi canim sonucKan tahlili neden geç çıkar ki? Sıkıldım beklemekden çok heyecanlandım acaba kaç olucag değer
Evet 3 haftalık hamileyim şükürler olsun 21.3 değerimCikti mi canim sonuc
Merhabalar sonucu doktor değerlendirdi mi acaba?Evet 3 haftalık hamileyim şükürler olsun 21.3 değerim
İlk kızımda 17 ile öğrenmiştim. Doktor var dedi 1 hafta sonra gidicem muayne olunmayaMerhabalar sonucu doktor değerlendirdi mi acaba?
Benim gecikme olmadan battan bir gün önce öğrendim hcg 60 çıktı düşük mü acaba diye düşünüyorum daİlk kızımda 17 ile öğrenmiştim. Doktor var dedi 1 hafta sonra gidicem muayne olunmaya
Çok güzel netice öyle şeyler düşünme sakınBenim gecikme olmadan battan bir gün önce öğrendim hcg 60 çıktı düşük mü acaba diye düşünüyorum da
2 gün ralıla kan tahlili yaotır
Benimkine de bakar mısın tek olan foto sabaha ve ilk 5 dk ya ait 2 li olan sabah ve akşam kurudu ama. Tekli olanda gölge gibi var mı?2 gün ralıla kan tahlili yaotır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?