İnşallahhh sabah 8:34 de verdim 2 saate çıkar dediler hadi sonuçlar gelsin o haldeeeBende bugün verdim sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
Bulantılar genelde 2. Ayda başlar biraz psikolojik oluyor ama baya gecikmişsiniz sizde ben cuma günü erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı sabah da normal gebelik testi yaptım çizgi silik ama daha belli çıktı dayanamadm bnde sabah verdm bakalım valla heyecanlandım şuan :)Gecikmenin 8.gunundeyim 4.gunu test yaptım negatif ti bugün de dayanamadım kan verdim sadece çok hafif bulantı var
Çoktı mı sonuçİnşallahhh sabah 8:34 de verdim 2 saate çıkar dediler hadi sonuçlar gelsin o haldeee
Benim 4.gunu Yaptığımda hiç silik falan yoktu son 20gundur şüphelenmeye başladım bu kadar gecikme hiç yaşamadım hayırlısı olsun inşallahBulantılar genelde 2. Ayda başlar biraz psikolojik oluyor ama baya gecikmişsiniz sizde ben cuma günü erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı sabah da normal gebelik testi yaptım çizgi silik ama daha belli çıktı dayanamadm bnde sabah verdm bakalım valla heyecanlandım şuan :)
Hayır hala bekliyorum valla sayfa yenilemekten bi hal oldumÇoktı mı sonuç
Hadi inşallah allahım isteyen herkese nasip etsinBenim 4.gunu Yaptığımda hiç silik falan yoktu son 20gundur şüphelenmeye başladım bu kadar gecikme hiç yaşamadım hayırlısı olsun inşallah
hayırlı sonuölarınız Olsun inşallahHayır hala bekliyorum valla yenilemekten bi hal oldum
Güzel haberlerinizi bekliyorumHadi inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun canım gayet güzel çıkmış çizgi. Beta 60-70 vardırGünaydınn sabah ilk idrarla normal gebelik testi yaptım yine silik ama daha net bir çizgi çıktı kan vereyim bugün de içim rahatlasın :)
Çok güzel çıkmış kan verin hemen
Sonucum çıktı kan tahlili :)Sonucu benimle de paylaşın lütfen
Sizin çıktı mı sonucunuzGecikmenin 8.gunundeyim 4.gunu test yaptım negatif ti bugün de dayanamadım kan verdim sadece çok hafif bulantı var
7,85 yazıyor resim paylaştım bakarmısınız biHayırlı olsun canım gayet güzel çıkmış çizgi. Beta 60-70 vardır
Merhaba canım ben de hamike kalmak istiyorım tavsiye verir misin yumurtlama döneminde mi yaptın nasıl oldu çok istiyoruz çok seviyoruz birbirimizi deniyoruz şuan adetim 6 gün gecikti ama test negatif adet belirtilerm varHerkese günaydınnn .. ayın 3 ünde regl olmam lazımdı bugun erken gebelik testi yaptım silik bir çizgiyi ben mi görüyorum acaba varmıı . Normal test ne zaman yapsam ?
1 de çıkacak sabırlar bekliyorum korku ve heyecan karma karışıkSizin çıktı mı sonucunuz
Canım 1 yıldır bizde deniyoruz 7 yaşında kızım var 1 yıldır ovulasyon testiyle de takip yaptım heray gebelik testi de yaptım neden olmuyor diye hep düşündüm . Ama gerçekten düşününce stres yapınca olmuyor . Geçen ay hiç ovulasyonda takip yapmadım akışına bıraktım diyebilirim . Sadece sabır sen düzenli kontrolünü yaptır doktora yumurtalıklarına vs baksın . Ondan sonra zamana bırak düşünmemeye çalış gerçekten bizler düşündükçe stres yaptıkça olmuyorMerhaba canım ben de hamike kalmak istiyorım tavsiye verir misin yumurtlama döneminde mi yaptın nasıl oldu çok istiyoruz çok seviyoruz birbirimizi deniyoruz şuan adetim 6 gün gecikti ama test negatif adet belirtilerm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?