Testime bakarmısınız lütfennn

1 de çıkacak sabırlar bekliyorum korku ve heyecan karma karışık
Ay hadi inşallahhh valla bnm değer daha çok düşük çok yeni demekki . 2 gün sonra kan vericem yine iki katına çıkması gerekiyormuş. İnşallah çıkar bebişler bizledir :)

Ay hadi inşallahhh valla bnm değer daha çok düşük çok yeni demekki . 2 gün sonra kan vericem yine iki katına çıkması gerekiyormuş. İnşallah çıkar bebişler bizledir :)
İnşallah canmm gidiyorum bakalım

Kızlar sonuç çıktı 7,85 yazıyor yaniiiii
Test ne kadar hassasmış. Ben güç bela görmüştüm kaset testte 31 çıkmıştı değerim. Ama sonuçta pozitif bir değer inşallah yükselecek hayırlı olsun

Evet maalesef negatif le geldim 0.100 çıktı hayir o zaman neden bu kadar gecikme yaşıyorum
Umutsuzluğa kapılmayın stres yaramıyor . Bnce bir kadın doğuma gidin bir muayene olun tahlillerinizi yaptırın neden bu kadar gecikiyor bakılsın . Bazen mevsimlerde oluyor erken yada geç regl olabiliyor ama en iyisi iyi bir doktora gitmek

Erken gebelik testimdeki çizgiye iyice bakar mısınız aşırı silik oluyomuş ilk zamanlarda adetim bugünle beraber 7 gün gecikti

Eklentiler

• 3E5F280F-EC50-45C7-AFA4-5464622EFCF6.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 90
Erken gebelik testimdeki çizgiye iyice bakar mısınız aşırı silik oluyomuş ilk zamanlarda adetim bugünle beraber 7 gün gecikti
Evet silik bir çizgi bende görüyorum . Benim şimdi kahve rengi akıntım geldi baya niye acaba ilk hamileliğimde giç yaşmamıştım akıntı

Evet silik bir çizgi bende görüyorum . Benim şimdi kahve rengi akıntım geldi baya niye acaba ilk hamileliğimde giç yaşmamıştım akıntı
Kahverengi akıntı varsa kadın doğuma gidin ilaç başlamaları gerekebilir

Erken gebelikte silik bir çizgi gözüküyor . Alttakinde göremedm ama kan verin en iyisi ben dün öyle yaptım sabah baktım silik çizgi gidip kan verdim :)
İdrarda çıkmadan vermek istemiyorum çok yaşadım çünkü psikolojim kaldırmaz artık idrarda çıkınca vericem bir dahaki idrar testini ne zaman yapmamı önerirsiniz? Şuan reglim7 gün gecikti

Erken gebelikte silik bir çizgi gözüküyor . Alttakinde göremedm ama kan verin en iyisi ben dün öyle yaptım sabah baktım silik çizgi gidip kan verdim :)
Erken gebelik testinde aşırı hafif bir çizgi olurmuş yeni hamilelerde bende reglimden 7-10 gün önce eşimle korunmasız ve çocuk isteyerek oldum. 2 gün beraber olduk. Ondan 4 gün sonra yine olduk. Şuan reglimin 7. Gün gecikmesindeyim hala olmadım. Dün erken gebelik testi yaptım. İlk ilişkimin üstünden 11 12 gün geçti.efektle yapınca daha belli oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…