Ay hadi inşallahhh valla bnm değer daha çok düşük çok yeni demekki . 2 gün sonra kan vericem yine iki katına çıkması gerekiyormuş. İnşallah çıkar bebişler bizledir :)1 de çıkacak sabırlar bekliyorum korku ve heyecan karma karışık
Canım hayırlı olsun , sağlıkla yükselsin inşallah da resimleri sildir, adın ve en önemlisi tc numaran yazıyorSonucum çıktı kan tahlili :)
Aa hiç dikkat etmedm teşekkür ediyorum canımCanım hayırlı olsun , sağlıkla yükselsin inşallah da resimleri sildir, adın ve en önemlisi tc numaran yazıyor
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olurSonucum çıktı kan tahlili :)
İnşallah canmm gidiyorum bakalımAy hadi inşallahhh valla bnm değer daha çok düşük çok yeni demekki . 2 gün sonra kan vericem yine iki katına çıkması gerekiyormuş. İnşallah çıkar bebişler bizledir :)
Hadi hayırlı sonuçlar inşallahhhİnşallah canmm gidiyorum bakalım
İnşallah çok teşekkür ediyorumHayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Test ne kadar hassasmış. Ben güç bela görmüştüm kaset testte 31 çıkmıştı değerim. Ama sonuçta pozitif bir değer inşallah yükselecek hayırlı olsunKızlar sonuç çıktı 7,85 yazıyor yaniiiii
Çok teşekkür ederim inşallah yükselecek ben de buna inanıyorum evet valla baya hassasmış değer düşük çnküTest ne kadar hassasmış. Ben güç bela görmüştüm kaset testte 31 çıkmıştı değerim. Ama sonuçta pozitif bir değer inşallah yükselecek hayırlı olsun
Aldınızmı sonucunuzu merak ettimmmİnşallah canmm gidiyorum bakalım
Evet maalesef negatif le geldim 0.100 çıktı hayir o zaman neden bu kadar gecikme yaşıyorumAldınızmı sonucunuzu merak ettimmm
Umutsuzluğa kapılmayın stres yaramıyor . Bnce bir kadın doğuma gidin bir muayene olun tahlillerinizi yaptırın neden bu kadar gecikiyor bakılsın . Bazen mevsimlerde oluyor erken yada geç regl olabiliyor ama en iyisi iyi bir doktora gitmekEvet maalesef negatif le geldim 0.100 çıktı hayir o zaman neden bu kadar gecikme yaşıyorum
Erken gebelik testimdeki çizgiye iyice bakar mısınız aşırı silik oluyomuş ilk zamanlarda adetim bugünle beraber 7 gün geciktiCanım 1 yıldır bizde deniyoruz 7 yaşında kızım var 1 yıldır ovulasyon testiyle de takip yaptım heray gebelik testi de yaptım neden olmuyor diye hep düşündüm . Ama gerçekten düşününce stres yapınca olmuyor . Geçen ay hiç ovulasyonda takip yapmadım akışına bıraktım diyebilirim . Sadece sabır sen düzenli kontrolünü yaptır doktora yumurtalıklarına vs baksın . Ondan sonra zamana bırak düşünmemeye çalış gerçekten bizler düşündükçe stres yaptıkça olmuyor
Evet silik bir çizgi bende görüyorum . Benim şimdi kahve rengi akıntım geldi baya niye acaba ilk hamileliğimde giç yaşmamıştım akıntıErken gebelik testimdeki çizgiye iyice bakar mısınız aşırı silik oluyomuş ilk zamanlarda adetim bugünle beraber 7 gün gecikti
Kahverengi akıntı varsa kadın doğuma gidin ilaç başlamaları gerekebilirEvet silik bir çizgi bende görüyorum . Benim şimdi kahve rengi akıntım geldi baya niye acaba ilk hamileliğimde giç yaşmamıştım akıntı
Tamam teşekkürlerKahverengi akıntı varsa kadın doğuma gidin ilaç başlamaları gerekebilir
Günaydın testime siz ne diyorsunuzKahverengi akıntı varsa kadın doğuma gidin ilaç başlamaları gerekebilir
Erken gebelikte silik bir çizgi gözüküyor . Alttakinde göremedm ama kan verin en iyisi ben dün öyle yaptım sabah baktım silik çizgi gidip kan verdim :)Günaydın testime siz ne diyorsunuz
İdrarda çıkmadan vermek istemiyorum çok yaşadım çünkü psikolojim kaldırmaz artık idrarda çıkınca vericem bir dahaki idrar testini ne zaman yapmamı önerirsiniz? Şuan reglim7 gün geciktiErken gebelikte silik bir çizgi gözüküyor . Alttakinde göremedm ama kan verin en iyisi ben dün öyle yaptım sabah baktım silik çizgi gidip kan verdim :)
Erken gebelik testinde aşırı hafif bir çizgi olurmuş yeni hamilelerde bende reglimden 7-10 gün önce eşimle korunmasız ve çocuk isteyerek oldum. 2 gün beraber olduk. Ondan 4 gün sonra yine olduk. Şuan reglimin 7. Gün gecikmesindeyim hala olmadım. Dün erken gebelik testi yaptım. İlk ilişkimin üstünden 11 12 gün geçti.efektle yapınca daha belli oluyormuşErken gebelikte silik bir çizgi gözüküyor . Alttakinde göremedm ama kan verin en iyisi ben dün öyle yaptım sabah baktım silik çizgi gidip kan verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?