Testime bakarmısınız lütfennn

Test ne kadar hassasmış. Ben güç bela görmüştüm kaset testte 31 çıkmıştı değerim. Ama sonuçta pozitif bir değer inşallah yükselecek hayırlı olsun
Erken gebelik testim aşırı silik siz ne diyorsunuz

Eklentiler

• 188A572E-C7EF-49B1-9A99-52791A3552DD.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 70
  • 609BC801-5619-4DBC-80E9-EC1756E70A77.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 72
  • 53FA1D1D-9964-4EBD-BAD7-C39F0C9AFC63.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 65
  • D3EC88C1-3FBC-499E-AB80-664E4D2A819A.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 70
Evet silik bir çizgi bende görüyorum . Benim şimdi kahve rengi akıntım geldi baya niye acaba ilk hamileliğimde giç yaşmamıştım akıntı
Yerleşme kanamasıdır aşkım telaşlanma bir veya iki gün devam edebilir fazlası olursa doktora git.

Yerleşme kanamasıdır aşkım telaşlanma bir veya iki gün devam edebilir fazlası olursa doktora git.
Ya inşallah yerleşmedir sabah sabah panik oldum . Arada kasıklarım ağrıyor ama regl ağrısı gibi değil ilk hamileliğimde hiç yaşamadım böyle :)

Günaydın testime siz ne diyorsunuz
Silik çizgiyi bende gördüm ama çok net değil. Reglinize kaç gün var eğer geçtiyse gidip kan testi verin veya iki üç gün sonra ilk idrarla testi yenileyin

Ya inşallah yerleşmedir sabah sabah panik oldum . Arada kasıklarım ağrıyor ama regl ağrısı gibi değil ilk hamileliğimde hiç yaşamadım böyle :)
Düşük riskine karşı ilaç başlatıyorlar o yüzden çok gecikmeden gitmekte fayda var

Doktoruma yazdım cuma günü gel dedi . Ama şuan resmen regl gibi geliyor o kadar pozitif sonuç yalanmıydı anlayamadım
Kimyasal gebelik geçirmişsiniz. Zaten kimyasal olmasa test silik çıkmaz koyulaşırdı. Bir sonraki ay yine hamile kalırsınız endişelenmeyin.

Önümüzdeki ay olur inşallah üzülmeyin hayırlısı olsun hakkınızda erken test yapmak insanı çok yoruyor yaşayan biri olarak söylüyorum bunu size, mümkünse sürekli acaba bu ay oldu mu diye düşünmeyi bırakın. Regl gününüz geçmeden de test yapmayın çünkü bazen kimyasal olabiliyor şuan belki kimyasal gebelik geçirdiniz test yapmasanız farketmeyecektiniz bile. Doktorlar o nedenle bir hafta geçmeden test yapmayın diyorlar

Doktoruma yazdım cuma günü gel dedi . Ama şuan resmen regl gibi geliyor o kadar pozitif sonuç yalanmıydı anlayamadım
Kimyasal gebelik geçiriyorsunuz muhtemelen şuanda. Yinede kan testi ile teyit etmeyi unutmayın bir iki gün sonra. Muayeneye hemen gel demedi mi doktorunuz

Teşekkür ederim folik asit kullanmaya başlıcam ve adetim bitince ovülasyon testine baslıcam

Kimyasal gebelik geçirmişsiniz. Zaten kimyasal olmasa test silik çıkmaz koyulaşırdı. Bir sonraki ay yine hamile kalırsınız endişelenmeyin.
Valla anlamadım ki sadece peçeteye geliyor tam regl gibi değil ama kırmızıya dönüyor sanki sanırım dedğiniz gibi kimyasal . Hiç yaşamadığım için kimyasal bilmiyorum

Evet şimdi doktordan geldim. Kimyasal gebelik geçirmişim inanılmaz derecede ağrım var belim ve karnım regl hiç böyle olmaz bnm bu fena bir ağrııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…