- 28 Temmuz 2023
- 180
- 12
- 18
- 21
Erken gebelik testim aşırı silik siz ne diyorsunuzTest ne kadar hassasmış. Ben güç bela görmüştüm kaset testte 31 çıkmıştı değerim. Ama sonuçta pozitif bir değer inşallah yükselecek hayırlı olsun
Yerleşme kanamasıdır aşkım telaşlanma bir veya iki gün devam edebilir fazlası olursa doktora git.Evet silik bir çizgi bende görüyorum . Benim şimdi kahve rengi akıntım geldi baya niye acaba ilk hamileliğimde giç yaşmamıştım akıntı
Biraz bekleyin bence sabredin en azından perşembe yda cuma günü tekrardan test yapın çizgi koyulaşsın öyle kanda baktırınErken gebelik testim aşırı silik siz ne diyorsunuz
Ya inşallah yerleşmedir sabah sabah panik oldum . Arada kasıklarım ağrıyor ama regl ağrısı gibi değil ilk hamileliğimde hiç yaşamadım böyle :)Yerleşme kanamasıdır aşkım telaşlanma bir veya iki gün devam edebilir fazlası olursa doktora git.
Silik çizgiyi bende gördüm ama çok net değil. Reglinize kaç gün var eğer geçtiyse gidip kan testi verin veya iki üç gün sonra ilk idrarla testi yenileyinGünaydın testime siz ne diyorsunuz
Düşük riskine karşı ilaç başlatıyorlar o yüzden çok gecikmeden gitmekte fayda varYa inşallah yerleşmedir sabah sabah panik oldum . Arada kasıklarım ağrıyor ama regl ağrısı gibi değil ilk hamileliğimde hiç yaşamadım böyle :)
Doktoruma yazdım cuma günü gel dedi . Ama şuan resmen regl gibi geliyor o kadar pozitif sonuç yalanmıydı anlayamadımDüşük riskine karşı ilaç başlatıyorlar o yüzden çok gecikmeden gitmekte fayda var
Regl oldum…Silik çizgiyi bende gördüm ama çok net değil. Reglinize kaç gün var eğer geçtiyse gidip kan testi verin veya iki üç gün sonra ilk idrarla testi yenileyin
Kimyasal gebelik geçirmişsiniz. Zaten kimyasal olmasa test silik çıkmaz koyulaşırdı. Bir sonraki ay yine hamile kalırsınız endişelenmeyin.Doktoruma yazdım cuma günü gel dedi . Ama şuan resmen regl gibi geliyor o kadar pozitif sonuç yalanmıydı anlayamadım
Önümüzdeki ay olur inşallah üzülmeyin hayırlısı olsun hakkınızdaRegl oldum…
Kimyasal gebelik geçiriyorsunuz muhtemelen şuanda. Yinede kan testi ile teyit etmeyi unutmayın bir iki gün sonra. Muayeneye hemen gel demedi mi doktorunuzDoktoruma yazdım cuma günü gel dedi . Ama şuan resmen regl gibi geliyor o kadar pozitif sonuç yalanmıydı anlayamadım
Teşekkür ederim folik asit kullanmaya başlıcam ve adetim bitince ovülasyon testine baslıcamÖnümüzdeki ay olur inşallah üzülmeyin hayırlısı olsun hakkınızdaerken test yapmak insanı çok yoruyor yaşayan biri olarak söylüyorum bunu size, mümkünse sürekli acaba bu ay oldu mu diye düşünmeyi bırakın. Regl gününüz geçmeden de test yapmayın çünkü bazen kimyasal olabiliyor şuan belki kimyasal gebelik geçirdiniz test yapmasanız farketmeyecektiniz bile. Doktorlar o nedenle bir hafta geçmeden test yapmayın diyorlar
Valla anlamadım ki sadece peçeteye geliyor tam regl gibi değil ama kırmızıya dönüyor sanki sanırım dedğiniz gibi kimyasal . Hiç yaşamadığım için kimyasal bilmiyorumKimyasal gebelik geçirmişsiniz. Zaten kimyasal olmasa test silik çıkmaz koyulaşırdı. Bir sonraki ay yine hamile kalırsınız endişelenmeyin.
Yok bugün konuştum anlattım durumu cuma günü gelin dedi .Kimyasal gebelik geçiriyorsunuz muhtemelen şuanda. Yinede kan testi ile teyit etmeyi unutmayın bir iki gün sonra. Muayeneye hemen gel demedi mi doktorunuz
Anladım inşallah herşey gönlünüzce olurYok bugün konuştum anlattım durumu cuma günü gelin dedi .
Amin hepimizin inşallah teşekkür ederimAnladım inşallah herşey gönlünüzce olur
Hangi testi kullandınız markası neÇok teşekkür ederim inşallah yükselecek ben de buna inanıyorum evet valla baya hassasmış değer düşük çnkü
Artımed di testHangi testi kullandınız markası ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?