Bilemiyorum hangi marka aldigima bakmadim ama ikiside boyle bi sonuc verirmikiTestler de çizgi var fakat yalancı pozitif veren markalardansa güvenilir bi markayla tekrar yapmanızı öneririm
Malesef verebiliyor. Ama regliniz gecikmiş içiniz rahat etsin kan verin Allah kalbinize göre versinBilemiyorum hangi marka aldigima bakmadim ama ikiside boyle bi sonuc verirmiki
Adet gecikmesiyle daha belirgin çizgi çıkması lazımdı canım. Bazı markalar böyle kuruma çizgisi ya da gölge şeklinde silik çizgi çıkarabiliyor. Regl gelmezse 2 gün sonra tekrar test yap zaten varsa koyulaşacaktır.Arkadaslar 13 temmuzda yani dun regli olmam lazmdi bugun de olmadim testler yaptim hizli test iki adet resimlerini ekliyorum sizce beklimmi yoksa kn mi vereyim sadece mide bulantim var 3 gundur . Testler ilk dk da cikti ikisinide yarm saat arayla yaptim
1 gun gecikme suanda dediginiz gibi yaparimAdet gecikmesiyle daha belirgin çizgi çıkması lazımdı canım. Bazı markalar böyle kuruma çizgisi ya da gölge şeklinde silik çizgi çıkarabiliyor. Regl gelmezse 2 gün sonra tekrar test yap zaten varsa koyulaşacaktır.
Testlerin yalancı pozitif çıkarma ihtimali hep var. En sağlıklısı kan vermek bence regliniz de gecikmiş üstelikArkadaslar 13 temmuzda yani dun regli olmam lazmdi bugun de olmadim testler yaptim hizli test iki adet resimlerini ekliyorum sizce beklimmi yoksa kn mi vereyim sadece mide bulantim var 3 gundur . Testler ilk dk da cikti ikisinide yarm saat arayla yaptim
Sonuç nedirKan verdim 2 saate cikacak sonic bekliyorum
Genelde yazmıyorlar hamile olmayınca hep öyle denk geliyorumSonuç nedir
Bazısı da heyecandan unutuyo bi umutGenelde yazmıyorlar hamile olmayınca hep öyle denk geliyorum
Merhaba calistigim icin bakamadm simdi gordim kan sonucu negatif ama bugun gecn aya bakilirsa gecikmenin 5. Gunu tekrar gitmelimiyim regli belirtiside yok agrilarim gecti midem bulanmiyor cok nadir arada agri giriyor hemen yok oluyorSonuç nedir
Erken gebelik testi yaptim asiri silik bi cizgi var ama resimde cikarmi bilmiyorum eklicemBazısı da heyecandan unutuyo bi umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?