Evet oyelmis bebek 4 aylik olana kadar riskliymis benim bebegim tutunamis bana yukari cikmamis rahmimda kalmis yukari ciksaymis olurmj belki ama iste nasip olmadi
Patoloji raporları genellikle düşüğe neden olan asıl sebebi (genetik, hormonal vs.) değil, düşüğün gerçekleştiği andaki dokunun durumunu ve patolojik bulgularını tanımlar.
Başka test yaptınız mı bende de pozitif çıkmıştı bu marka başka marka yaptım nehatif sizinkini merak ettimKızlar adetime 10 gün var aşırı göğüs hassasiyetim vardı test yapmak istedm bide kasık ağrım var sanki adet olucak gibiyim böyle çıktı sizce kan vermelimiyim
Baska hicbir test yapilmadi genetik dedi bebek olsaydi hastalimli bebek olucakti dedi beni gonderdi ha birde sunu dedi eyer birdaha bwbek olursa 11 haftalikken rahimden dikis yapicam demistiPatoloji raporları genellikle düşüğe neden olan asıl sebebi (genetik, hormonal vs.) değil, düşüğün gerçekleştiği andaki dokunun durumunu ve patolojik bulgularını tanımlar.
Bu raporda belirtilen en önemli patolojik bulgu şudur:
• "SUBKORYONİK HEMORAJİ İÇEREN PLASENTAL DOKULAR"
Subkoryonik Hemoraji (subchorionic kanama), plasenta ile rahim duvarı arasında meydana gelmiş bir kanamayı ifade eder. Bu kanama, gebeliğin tutunmasını zayıflatarak düşüğe yol açabilen veya düşüğe eşlik eden bir durumdur.
Yani, rapor size düşüğün bu kanama bulgularıyla birlikte gerçekleştiğini ve dokuların bu kanamayı içerdiğini söylüyor. Ancak, bu kanamayı tetikleyen ya da düşüğe doğrudan yol açan esas kök neden (örneğin bir genetik problem, hormonal eksiklik veya enfeksiyon gibi) bu raporda yazmaz.
Esas nedeni belirlemek için genellikle ek testler ve klinik değerlendirmeler (hastanın öyküsü, kan testleri vb.) gerekir. Bu rapor sadece alınan dokudaki fiziksel durumu ve kesin tanıyı (Abortus - Düşük) belgelemektedir.
Peki ben. Birdaha dusuk yaparmiyim evvet kanama vardi etrafinda bebegin oyle demisti igne vermisti makattan alinan fitil vermisti ama kanama gecmedi dahda siddetlenmistiPatoloji raporları genellikle düşüğe neden olan asıl sebebi (genetik, hormonal vs.) değil, düşüğün gerçekleştiği andaki dokunun durumunu ve patolojik bulgularını tanımlar.
Bu raporda belirtilen en önemli patolojik bulgu şudur:
• "SUBKORYONİK HEMORAJİ İÇEREN PLASENTAL DOKULAR"
Subkoryonik Hemoraji (subchorionic kanama), plasenta ile rahim duvarı arasında meydana gelmiş bir kanamayı ifade eder. Bu kanama, gebeliğin tutunmasını zayıflatarak düşüğe yol açabilen veya düşüğe eşlik eden bir durumdur.
Yani, rapor size düşüğün bu kanama bulgularıyla birlikte gerçekleştiğini ve dokuların bu kanamayı içerdiğini söylüyor. Ancak, bu kanamayı tetikleyen ya da düşüğe doğrudan yol açan esas kök neden (örneğin bir genetik problem, hormonal eksiklik veya enfeksiyon gibi) bu raporda yazmaz.
Esas nedeni belirlemek için genellikle ek testler ve klinik değerlendirmeler (hastanın öyküsü, kan testleri vb.) gerekir. Bu rapor sadece alınan dokudaki fiziksel durumu ve kesin tanıyı (Abortus - Düşük) belgelemektedir.
Bilemem ama önceki 3. Ayda olmuş öyle dediniz. Doktor kontrolünde olursunuz o zamana zaten. Yeni tutunurken risk düşük sanırım orda problem yaşamadınız. Yani hamileyseniz doktora anlatırsınız zaten, o yönlendirir sizi. İnşallah sağlıkla mutlulukla alırsınız kucağınıza.Peki ben. Birdaha dusuk yaparmiyim evvet kanama vardi etrafinda bebegin oyle demisti igne vermisti makattan alinan fitil vermisti ama kanama gecmedi dahda siddetlenmisti
Amin insalahh allahim isteyen herkeze versin bebek rabbimBilemem ama önceki 3. Ayda olmuş öyle dediniz. Doktor kontrolünde olursunuz o zamana zaten. Yeni tutunurken risk düşük sanırım orda problem yaşamadınız. Yani hamileyseniz doktora anlatırsınız zaten, o yönlendirir sizi. İnşallah sağlıkla mutlulukla alırsınız kucağınıza.
AminnAmin insalahh allahim isteyen herkeze versin bebek rabbim
Konudan konuya geciyormus gibi oluyor acaba sigrq icip saglukli bebegi olan varmi burda bunuda mwrak ediyorumAmin insalahh allahim isteyen herkeze versin bebek rabbim
Oncelike gecmis kaybiniz icin uzuldum Allah bir daha ayni aciyi yasatmasin soru icinde benim cevremde hem sigara hem alkol tuketen arkadaslarim vardi evet bebekleri saglikliydi ama olamayabilirdi ve kesinlikle cok yanlis bir davranis eger bir cocuk dünyaya getirmeyi düşündüysek ki bende sigara kullaniyorum bunun sorumlulugunu alip birakmak gerekiyor hicbir sey cocugunun sagliginin onune gecemez hamile iken tuketilen sigra bebeklerin ilerde ciger rahatsizliklari yasamasina sebeb oluyor cok zorlanabilirsin ama yapabilirsin yapabilirizKonudan konuya geciyormus gibi oluyor acaba sigrq icip saglukli bebegi olan varmi burda bunuda mwrak ediyorum
Bende sigra iciyorum simdi hastaneye geldkk sonunda kanimi aldilad sonuc beekliyoruzOncelike gecmis kaybiniz icin uzuldum Allah bir daha ayni aciyi yasatmasin soru icinde benim cevremde hem sigara hem alkol tuketen arkadaslarim vardi evet bebekleri saglikliydi ama olamayabilirdi ve kesinlikle cok yanlis bir davranis eger bir cocuk dünyaya getirmeyi düşündüysek ki bende sigara kullaniyorum bunun sorumlulugunu alip birakmak gerekiyor hicbir sey cocugunun sagliginin onune gecemez hamile iken tuketilen sigra bebeklerin ilerde ciger rahatsizliklari yasamasina sebeb oluyor cok zorlanabilirsin ama yapabilirsin yapabiliriz
Haydi insallah guzel sonuclarini bekliyoruz haber ver mutlaka sigara icinde biranda olmasada azaltmayi deneyerek baslayabiliriz bir adim atmis oluruz sonucuu yazx bizedeBende sigra iciyorum simdi hastaneye geldkk sonunda kanimi aldilad sonuc beekliyoruz
Tamam sonuc ciksin hemen yazicamHaydi insallah guzel sonuclarini bekliyoruz haber ver mutlaka sigara icinde biranda olmasada azaltmayi deneyerek baslayabiliriz bir adim atmis oluruz sonucuu yazx bizede
Bth 425 gelmisTamam sonuc ciksin hemen yazicam
Ya cok sevindim hayirli olsun gec dollenme olmus olabilir deger guzel iki gun sonra tekrar vermen lazim iki katina cikmasi lazim en kisa zamanda kadin doguma git canim saglikla kucagina almak nasil olsun cok mutlu oldum senin adinaNormal mi sizce
Cok tesekur ederim allah insalab saglicakla kucagima almayi nasip etsin rabbim herkwze versin isteyenYa cok sevindim hayirli olsun gec dollenme olmus olabilir deger guzel iki gun sonra tekrar vermen lazim iki katina cikmasi lazim en kisa zamanda kadin doguma git canim saglikla kucagina almak nasil olsun cok mutlu oldum senin adina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?