yok canım nerde kistim var hamile kalayım diye çırpınmaya devam :)Sizin varmi bebeginiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım nerde kistim var hamile kalayım diye çırpınmaya devam :)Sizin varmi bebeginiz
Allah sifa versin insalah seninde bebegin olur allah isteyen herkeze nasip etsinyok canım nerde kistim var hamile kalayım diye çırpınmaya devam :)
amin canım kim nerde varsa herkese nasip etsin :) inşallahhhAllah sifa versin insalah seninde bebegin olur allah isteyen herkeze nasip etsin
amin canım kim nerde varsa herkese nasip
Insalahamin canım kim nerde varsa herkese nasip etsin :) inşallahhh
Hamile kisilerin duasu kabul olur derler bu gece ogrencem ogrendigimde senin icin dua edicemInsalah
Allah razı olsun inşallahhHamile kisilerin duasu kabul olur derler bu gece ogrencem ogrendigimde senin icin dua edicem
Allah hepimizden razi olsun canimAllah razı olsun inşallahh
Naptınız kan sonucunuz ne çıktıHamile kisilerin duasu kabul olur derler bu gece ogrencem ogrendigimde senin icin dua edicem
Gece gidicen 12 den sonra burasi kucuk bir yer acil bakmiyor gece mide bulantisi kusma ile gidicem baksinlar dieNaptınız kan sonucunuz ne çıktı![]()
Dünyaya gelmek isteyene kim engel olabilir? Korkutmayın kendinizi. Allah’ın izniyle bi şey olmaz. Ne sağlıksız yaşayanlar, sağlıklı doğumlar yapıyor.Acil olarak birsey sormak istiyorum esimin sogortasi yokmus ayin 1 de olcakmis 9 gunluk bir surem var birsey mi olurmu acaba bebege hani doktor folik asit vs ilac veriyorya ben 9 gun sonra icin birsey olurmu bebege
Insalaj bisi olmaz korkuyorjmda bisi olur dieDünyaya gelmek isteyene kim engel olabilir? Korkutmayın kendinizi. Allah’ın izniyle bi şey olmaz. Ne sağlıksız yaşayanlar, sağlıklı doğumlar yapıyor.
Sağlıklı beslenin, folik (b9) besinlere bakın. Kötüyü çağırmayın. Muayene olabilirsiniz ki sgk yok diye atmıyorlar ya :)) İlaç da parayla alırsınız pahalı değildir belki. Ne zaman kan vereceksinizInsalaj bisi olmaz korkuyorjmda bisi olur die
Gelişme var mı? Yeni test ya da belirtiler gibiKızlar adetime 10 gün var aşırı göğüs hassasiyetim vardı test yapmak istedm bide kasık ağrım var sanki adet olucak gibiyim böyle çıktı sizce kan vermelimiyim