• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakarmısınız

Acil olarak birsey sormak istiyorum esimin sogortasi yokmus ayin 1 de olcakmis 9 gunluk bir surem var birsey mi olurmu acaba bebege hani doktor folik asit vs ilac veriyorya ben 9 gun sonra icin birsey olurmu bebege

Acil olarak birsey sormak istiyorum esimin sogortasi yokmus ayin 1 de olcakmis 9 gunluk bir surem var birsey mi olurmu acaba bebege hani doktor folik asit vs ilac veriyorya ben 9 gun sonra icin birsey olurmu bebege
Dünyaya gelmek isteyene kim engel olabilir? Korkutmayın kendinizi. Allah’ın izniyle bi şey olmaz. Ne sağlıksız yaşayanlar, sağlıklı doğumlar yapıyor.

Insalaj bisi olmaz korkuyorjmda bisi olur die
Sağlıklı beslenin, folik (b9) besinlere bakın. Kötüyü çağırmayın. Muayene olabilirsiniz ki sgk yok diye atmıyorlar ya :)) İlaç da parayla alırsınız pahalı değildir belki. Ne zaman kan vereceksiniz

Kızlar adetime 10 gün var aşırı göğüs hassasiyetim vardı test yapmak istedm bide kasık ağrım var sanki adet olucak gibiyim böyle çıktı sizce kan vermelimiyim
Gelişme var mı? Yeni test ya da belirtiler gibi

Back
X