- 14 Aralık 2022
- 35
- 7
- 16
- 27
- Konu Sahibi hilal gibi
-
Geçen ay adetim 27 günde gelmişti. Şimdi ise 28. Günümdeyim birşey gelmedi bu ay 30 gün arayla gelecek diye hesap yaparsam da 2 gün var2. Çizgiyi gördüm, regl kaç gün var?
Çizgi net canım bir kan ver belirtilerin varmi
Göğüs hassasiyetim var biraz onun dışında birşey hissetmiyorum daha doğrusu iş stresinden aklıma bile gelmemişti tekrar test yapıcam güvenemediğim içinÇizgi net canım bir kan ver belirtilerin varmi
Aynen canım bir daha yap bu erken gebelik testlerine güven olmuyor ben de kaç defa yaniltiGöğüs hassasiyetim var biraz onun dışında birşey hissetmiyorum daha doğrusu iş stresinden aklıma bile gelmemişti tekrar test yapıcam güvenemediğim için
İkinci çizgi var başka bir testle tekrar yapın isterseniz
Evet hemen baktım çizgi yok çöpe atacaktım 1 dk oyalandım geri geldim çizgi vardı 3 dakika içinde çıktıEğer fazla bekletmediysen. (Yani ilk 3 dk) çıktıysa pozitif canım. Hayırlı olsun
Kan ver istersenKızlarım testi yaptım 2. Çizgi 5 dk sonra çıktı ama yine silik duruyor fotoda görünmüyor
Bence kullanma 6 güne kadar gecikme normal kabul edilebilir canım inşallah vardırYa Kızlar benim adet gecikmemin 2.günü kan verdim negatif sizce bir ihtimal varmı doktor adet söktürücü verdi ama kullanmay başlamadım daha
Bekliyim yani dimi ne zaman test yapsam bi daha evde kaset test sizce çünkü adet günümden 5 gün önce kahverengi lekelenmem oldu bi daha da gelen giden yok yani şüphelendim ama kanda bu gün negatif gecikme 2 .ci günü ne zaman yapsam benimde nedense içim huzursuz ilaç içmek istemiyorumBence kullanma 6 güne kadar gecikme normal kabul edilebilir canım inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?