Testime bakarmısınz

Elinizdeki erken gebelik testi sanırım, normal kaset testi varsa onda yap olmadı sabah sağlık ocağına gidip kan testi verebilirsiniz

Normal gebelik testi bun erken gebelik testi değil. Baya silik çizgi en iyisi bir kaç gün daha bekleyelim hepinize teşekkür ederim canlarım

Eklentiler

• IMG_6230.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 95
Ya Kızlar benim adet gecikmemin 2.günü kan verdim negatif sizce bir ihtimal varmı doktor adet söktürücü verdi ama kullanmay başlamadım daha

Bence kullanma 6 güne kadar gecikme normal kabul edilebilir canım inşallah vardır
Bekliyim yani dimi ne zaman test yapsam bi daha evde kaset test sizce çünkü adet günümden 5 gün önce kahverengi lekelenmem oldu bi daha da gelen giden yok yani şüphelendim ama kanda bu gün negatif gecikme 2 .ci günü ne zaman yapsam benimde nedense içim huzursuz ilaç içmek istemiyorum

Geç döllenme başıma gelmedi ama belkide öyle bir durumda olabilir yani ilaç içmek için bence beklemelisin tekrar test falan yap bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…