- 14 Aralık 2022
- 35
- 7
- 16
- 27
- Konu Sahibi hilal gibi
-
Hayırlı olsunDurmadık yine yaptık kızlar kan vermek için pazar gününü bekleyeceğim
Evet silik bi çizgi varKızlar testime bakar mısınız, belirli belirsiz bi çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor, çok dikkatli bakınca görünüyor gibi hayalet çizgi
Ayy bugün ya da yarın adet olmam lazım, inşallah gebelik vardırEvet silik bi çizgi var
İnşallahAyy bugün ya da yarın adet olmam lazım, inşallah gebelik vardırçok teşekkür ederim
Aynen yarın sabah daha net olur inşallahİnşallahtest alıp yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapın isterseniz
Var çizgi bendede böyleydi 3 gündür sabah ilk aç karna yap daha belirgin oluyorKızlar testime bakar mısınız, belirli belirsiz bi çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor, çok dikkatli bakınca görünüyor gibi hayalet çizgi
Aslında bu sabah ilk idrarla yaptığım testim bu ama tam gecikme olmadı adetimde belki o yüzden böyle çıkmıştır, yarın sabah tekrar deneyeceğim, siz erken test mi yağmıştınız ?Var çizgi bendede böyleydi 3 gündür sabah ilk aç karna yap daha belirgin oluyor
Canım ben erken test yaptım silik çizgi çıktı ardından normal kaset test yaptım yine silik çıktı halsiz kalınca 3 gün sonra kan verdim ve hamileyim sende kan ver benceAslında bu sabah ilk idrarla yaptığım testim bu ama tam gecikme olmadı adetimde belki o yüzden böyle çıkmıştır, yarın sabah tekrar deneyeceğim, siz erken test mi yağmıştınız ?
Bence kan ver canım var bunda benimkiyle aynılar testlerinKızlar günaydın, bu da bu sabahki test sonucum belirli belirsiz yine bir çizgi görüyorum galiba bensizce var mı?
Senin sonuç ne olsu kan testi yaptırdın mı?Bence kan ver canım var bunda benimkiyle aynılar testlerin
Belirtin oldu mı senin ? Benim 2 gündür adet olucam gibi ağrım oluyor sabahları daha sonra geçiyorBence kan ver canım var bunda benimkiyle aynılar testlerin
Dün kan verdim 66.69 çıktı yarın yine vericem kanBelirtin oldu mı senin ? Benim 2 gündür adet olucam gibi ağrım oluyor sabahları daha sonra geçiyor
Ayy ben de kan vereyim yarınDün kan verdim 66.69 çıktı yarın yine vericem kan
Belirtim hiç yoktu beklememiştim hatta iş yoğunluğu derken kafam doluyduBelirtin oldu mı senin ? Benim 2 gündür adet olucam gibi ağrım oluyor sabahları daha sonra geçiyor
Ver canım bence var hissediyorum inşallah vardır canımsın yaAyy ben de kan vereyim yarınhayırlı olsun inşallah düzenli yükselir sağlıkla belirtin oldu mu peki?
Ay inşallah ya ama biraz önce peçeteye pembemsi bişeyler geldi, adet oluyorum sanırım moralim bozuldu bira, silik çizgi çıkıp da nasıl oluyorVer canım bence var hissediyorum inşallah vardır canımsın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?