Testime bakarmısınz

Durmadık yine yaptık kızlar kan vermek için pazar gününü bekleyeceğim

Eklentiler

• image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar testime bakar mısınız, belirli belirsiz bi çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor, çok dikkatli bakınca görünüyor gibi hayalet çizgi

Eklentiler

• F602182B-AC64-43D6-9D87-38DC51B4CCB2.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar testime bakar mısınız, belirli belirsiz bi çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor, çok dikkatli bakınca görünüyor gibi hayalet çizgi
Evet silik bi çizgi var

Var çizgi bendede böyleydi 3 gündür sabah ilk aç karna yap daha belirgin oluyor
Aslında bu sabah ilk idrarla yaptığım testim bu ama tam gecikme olmadı adetimde belki o yüzden böyle çıkmıştır, yarın sabah tekrar deneyeceğim, siz erken test mi yağmıştınız ?

Kızlar günaydın, bu da bu sabahki test sonucum belirli belirsiz yine bir çizgi görüyorum galiba ben sizce var mı?

Eklentiler

• 7FA97ED9-6F6A-4B0C-BA6E-59F112A91AF6.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 69
Aslında bu sabah ilk idrarla yaptığım testim bu ama tam gecikme olmadı adetimde belki o yüzden böyle çıkmıştır, yarın sabah tekrar deneyeceğim, siz erken test mi yağmıştınız ?
Canım ben erken test yaptım silik çizgi çıktı ardından normal kaset test yaptım yine silik çıktı halsiz kalınca 3 gün sonra kan verdim ve hamileyim sende kan ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…