- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 286
- Konu Sahibi Cicibebek13579
-
Islakken hemen gordum dıyemem muhtemelen kuruma cızgısı cunku tam kurumamısdı ama 10 dakıkayıda gecmısdı ben kızımın testınıde yarım saat sonra gordum cızgıyı yapdıgımızda yok dıyıp kaldırmısdım tekrar bakdıgımda gordum ne bılım bılemedımİkinci bir çizgi var zaten ama kuruma çizgisi de olabilir kaç dk içinde çıktı ? 10 dakikadan sonra çıktıysa kuruma çizgisidir
Ya kuruma çizgisiys2 su damlatınca geçiyor diyorlar, ben hiç denemedim bi dene öyle bakalım ya da başka testin varsa tekrardan bi test yapIslakken hemen gordum dıyemem muhtemelen kuruma cızgısı cunku tam kurumamısdı ama 10 dakıkayıda gecmısdı ben kızımın testınıde yarım saat sonra gordum cızgıyı yapdıgımızda yok dıyıp kaldırmısdım tekrar bakdıgımda gordum ne bılım bılemedım
Su damlatınca boyle oldu yok galıba olsun vardır bundada bı hayır tesekkur ederımYa kuruma çizgisiys2 su damlatınca geçiyor diyorlar, ben hiç denemedim bi dene öyle bakalım ya da başka testin varsa tekrardan bi test yap
Diğerine ışık yansımış görünmüyorSu damlatınca boyle oldu yok galıba olsun vardır bundada bı hayır tesekkur ederım
O ılk gecıkmem oldugunda yapmısdım ondan hıc cıkmamısdı yarın randevu aldım bakalım ne cıkacak buraya yazarım yıne ınsallah gec dollenmedırde boyle cıkıyordur testlerDiğerine ışık yansımış görünmüyor
merhaba gecelik var kuruma cizgisi hemen çıkmaz hayrılı olsunO ılk gecıkmem oldugunda yapmısdım ondan hıc cıkmamısdı yarın randevu aldım bakalım ne cıkacak buraya yazarım yıne ınsallah gec dollenmedırde boyle cıkıyordur testler
Bugun test verdım sonuc 2.0 cıksı doktor 1 hafta bekleyelım gec dollenme olabılır dedı dua edın degerım yukselsın cunku 32 yasındayım bu yasıma kadar 1 gun harıcı kesınlıkle gecıkme olmadı 25-26. Gun adet oldum hep umutluyum benımle gıbı hıssedıyorum ınsallah oyledırmerhaba gecelik var kuruma cizgisi hemen çıkmaz hayrılı olsun
Olmadı bnm kırmızılar geldı bugun umutluydum olsun Allahın vardır bı bıldıgımerhaba gecelik var kuruma cizgisi hemen çıkmaz hayrılı olsun
yaa rabbim en kısa sürede gönlünüze göre versinOlmadı bnm kırmızılar geldı bugun umutluydum olsun Allahın vardır bı bıldıgı