Testimi yorumlarmisiniz

Asev001

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2025
57
7
1
27
Hayalet cizgi var sanki ben gormek istedigim icinmi goruyorum yoksa gercekten varmi bilemedim sabah kan vericem. Kuruma cizgisi degl 5. Dk cikti.

Eklentiler

• 1000029492.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 1000029491.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 61
Çizgi gayet belirgin hayırlıs olsunn şimdiden umarım yarın daha net haber alırsınız istediğiniz gibi

2.5 3 gibi e nabıza bakım bence düşöemiş olursa da arayarak da öğrenebiliyorsunuz haber veriyorşar yarın öok geçç
Yok bizim burda bilgi vermiyorlar maalesef e nabizdada görünmüyor doktor bakinca dusuyo e nabiza bazen sansa bağlı düşüyor bekleyip göreceğiz

çok çok yeni öğrenmişsiniz gri alan dedikleri kısımdasınız 2 günde bir kan verip artışa bakmak önemli inşallah sağlıklıdır güzel haberler alırsınız

çok çok yeni öğrenmişsiniz gri alan dedikleri kısımdasınız 2 günde bir kan verip artışa bakmak önemli inşallah sağlıklıdır güzel haberler alırsınız
İnşallah dun gece sol kasik agrisi ve bel agrisi oldu bende var gibi hissediyorum ama belkide yoktur diyede düşünüyorum hep cok düşünmekten en son kafayi yicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…