çok düşünmeyin nasipse olur zatenİnşallah dun gece sol kasik agrisi ve bel agrisi oldu bende var gibi hissediyorum ama belkide yoktur diyede düşünüyorum hep cok düşünmektenen son kafayi yicez
Evet ama betam yillar sonra ilk defa 2 ustune çıktıçok düşünmeyin nasipse olur zatenkendimizi strese sokmaktan başımıza geliyor bütün her şey belirti aramayın psikolojik olarak ağrıyor gibi oluyor sonra
ben de kimyasal geçirdim bu ay yeniden pozitif gördüm ikisini de aynı dpo'da öğrendim ben de acaba aynı şeyler mi olacak diye düşünüyorum ama hata yapıyorum
işte çok yeni olma ihtimali var düzenli artar inşallah onu takip ediceksiniz şimdiEvet ama betam yillar sonra ilk defa 2 ustune çıktıiki çocuğum var 5 yil ara verdim simdi tekrar düşünüyorum inanin ilk cocugumda hic bilmedm adet görmüştüm ustune kramplar sayesinde ogrendim kizimida adete iki gun kala lekelenme ile ogrendim bundada bu ayn 6 spiral cikardim 6 iliski oldu 7 adet oldum 11 de bitti 14 ve 16 tekrar iliski oldu bence kizimda oldugu gibi spiral cikar cikmaz gebe kalmışım hayirlisi ama vajinal akintim sivi bi sekilde kokusuz oluyo dunden beri umarim hepsi gecer rabbim sizinde sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
Hayirlisiişte çok yeni olma ihtimali var düzenli artar inşallah onu takip ediceksiniz şimdisağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Genelde evet spiral çıkınca hamile kalınıyormuş çok duydum çevremde bunu. Vajinal akıntı benimde bu ay çok yoğun bir şekilde oldu
evet çıkar muhtemelen inşallah güzelce görürsünüz çift çizgiyiHayirlisibakalim pazartesi kaset test yaparim erken gebelik testlerine güvenmiyorum zaten yukselme varsa kaset testtede cikar diye düşünüyorum
Hayirlisi olsun peki betanin 5 cikmasinda yumurtlama doneminin bi iliskisi varmidir aklima yeni geldi dun yumurtlama gunummusevet çıkar muhtemelen inşallah güzelce görürsünüz çift çizgiyiben bugün bir test daha yapıp pazartesi doktora gidicem
şöyle ovü testleriyle gebelik öğreniliyor ama hcg ile ovülasyon bakılıyor mu bilmiyorum lh ve hcg ters çalıştığı için ama kanda bu değer öyle yorumlanır mı bilmiyorumHayirlisi olsun peki betanin 5 cikmasinda yumurtlama doneminin bi iliskisi varmidir aklima yeni geldi dun yumurtlama gunummus
Bence alakasi yok google amca oyle diyorşöyle ovü testleriyle gebelik öğreniliyor ama hcg ile ovülasyon bakılıyor mu bilmiyorum lh ve hcg ters çalıştığı için ama kanda bu değer öyle yorumlanır mı bilmiyorum
inşallah hamilelik vardırBence alakasi yok google amca oyle diyorkadin dogum doktorunada attim umarım cevaplar hemen
Yaa çok mutlu oldum sizin adınıza hayırlı olsunn umarım sağlıklı güzel bir süreç geçirirsinizBetam 5 cikmis herzaman 2 cikiyordu doktor bi haftaya tekrarlayalim dedi
Suan bi softec test yaptim sali Çarşamba negatif olan test hayalet cizgi gösterdi kanda 5 cikmis pazartesi tekrar beta baktircam.Yaa çok mutlu oldum sizin adınıza hayırlı olsunn umarım sağlıklı güzel bir süreç geçirirsiniz
Bence sürekli test alıp yapmayın zaten belli ki pozitif olmuş artışı takip etmeniz yeterlidir kendinizi bu kadar strese sokmayınSuan bi softec test yaptim sali Çarşamba negatif olan test hayalet cizgi gösterdi kanda 5 cikmis pazartesi tekrar beta baktircam.
Evet ama insan kendini tutamıyor iki test daha var evde onlarida yapma istegi geliyor nedense ama yarini bekleyip sabah ilk idrarla yapicamBence sürekli test alıp yapmayın zaten belli ki pozitif olmuş artışı takip etmeniz yeterlidir kendinizi bu kadar strese sokmayın
Evet ama insan kendini tutamıyor iki test daha var evde onlarida yapma istegi geliyor nedense ama yarini bekleyip sabah ilk idrarla yapicam
Aynen bitmesi lazimkanda hamileliğin çıkmış idrarda çıkmasa bile moral bozup strese girme güzel bir sürece başlıyosun testlerini bitir kafan rahatlasın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?