Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, kaçıncı dakikada bu şekilde gördünüz?Pkosum var Son adet tarihim 20 Ağustos 3 eylülde ovülasyon testi pik çıktı 14 Eylül bir damla kan geldi 19 Eylül bugün gebelik testi böyle çıktı gebelik var mı sizce?Eki Görüntüle 3646051
Days doctor galiba yalanci pozitif çok veriyor benim de böyleydi ve regl oldumPkosum var Son adet tarihim 20 Ağustos 3 eylülde ovülasyon testi pik çıktı 14 Eylül bir damla kan geldi 19 Eylül bugün gebelik testi böyle çıktı gebelik var mı sizce?Eki Görüntüle 3646051
Merhaba days doktor Nisan ayında kimyada gebelik geçirmiştim o zaman da bu marka 28 çıkmıştı ve pembe çizgi vardı çok az bir çizgi var emin olamadımTeste göre var canım ama test markası güvenilir olmalı tabi
Days doctor evet biz çizgi var çok hafif pembe gibi ama emin olamadımDays doctor galiba yalanci pozitif çok veriyor benim de böyleydi ve regl oldum
Tam hatırlamıyorum sadece ilk dakikalar çok çok hafif bir pembelik vardı ikinci çizgi yerindeMerhaba, kaçıncı dakikada bu şekilde gördünüz?
Daysdoctorla yanılanlardanım ben de ama ilk dakikalarda olması olumlu olmasını güçlendirdi... Regl'niz geçti mi?Tam hatırlamıyorum sadece ilk dakikalar çok çok hafif bir pembelik vardı ikinci çizgi yerinde
Polikistik overim var pek düzenli olmuyor döngüye göre 31. Gündeyim kasetlede deneyimDaysdoctorla yanılanlardanım ben de ama ilk dakikalarda olması olumlu olmasını güçlendirdi... Regl'niz geçti mi?
teşekkür ederim kaset ile de deneyeceğimKaset test ile deneyin
teşekkür ederim kaset ile de deneyeceğimKaset test ile deneyin
22 Eylül beta 48.1 çıktı normal mi bana biraz düşük geldi değerTeste göre var canım ama test markası güvenilir olmalı tabi
2 güne tekrar ver canım inşallah sağlıcakla artar sağlıcakla kucağına alırsın belirtin neydi22 Eylül beta 48.1 çıktı normal mi bana biraz düşük geldi değer
Amin inşaAllah teşekkür ederim Göğüs ucum acıdı sadece2 güne tekrar ver canım inşallah sağlıcakla artar sağlıcakla kucağına alırsın belirtin neydi
Days doctor a guvenmeyın ben hamıleyım dedım testi gorunce ama degilmişim başka markayla tekrarlayınAmin inşaAllah teşekkür ederim Göğüs ucum acıdı sadece
doğrudur beta 48.1 çıktı beni yanıltmadı ama yanlış sonuç çıkanlarda varDays doctor a guvenmeyın ben hamıleyım dedım testi gorunce ama degilmişim başka markayla tekrarlayınEki Görüntüle 3647819