Testine bakarmsiniz hamilemiyim?

birmavigunu5

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
330
66
18
25
17012483583773116115707737548914.webp
arkadaşlar ilaç tedavisi ve doktorun verdiği tarihleri değerlendirdik 2gundur kahverengi tonda lekelenme oldu ve adetime 3 gün var predictor aerly marka erken gebelik testi aldım ve böyle çıktı hamilemiyim sizce.asla başıma lekelenme tarzı şeyler gelmezdi drek adet olurdum tşk ederim şimdiden yanitinz için ☺️

Çizgi gayet gözüküyor hemen çıktıysa çizgi hamile gibisiniz 🤗 iki gün sonra tekrarlayın testi daha belirgin olur çizgi

Eki Görüntüle 3343102 arkadaşlar ilaç tedavisi ve doktorun verdiği tarihleri değerlendirdik 2gundur kahverengi tonda lekelenme oldu ve adetime 3 gün var predictor aerly marka erken gebelik testi aldım ve böyle çıktı hamilemiyim sizce.asla başıma lekelenme tarzı şeyler gelmezdi drek adet olurdum tşk ederim şimdiden yanitinz için ☺️
Hayırla gelsin minik 🥰

Eki Görüntüle 3343102 arkadaşlar ilaç tedavisi ve doktorun verdiği tarihleri değerlendirdik 2gundur kahverengi tonda lekelenme oldu ve adetime 3 gün var predictor aerly marka erken gebelik testi aldım ve böyle çıktı hamilemiyim sizce.asla başıma lekelenme tarzı şeyler gelmezdi drek adet olurdum tşk ederim şimdiden yanitinz için ☺️
Hamilesiniz daha yeni🤗kan testi verip takip edin

Merhaba bugün kan verdim ve değerim 10.7 herlde 1 2 haftalik cuma günü de kan verecem insallah
Değeriniz 5 in üzerinde hamile kabul ediliyorsunuz zaten önemli olan 2 kat artması yani cuma günü 20 ve üzeri olursa sağlıklı demektir inşallah öyle olur sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah

Değeriniz 5 in üzerinde hamile kabul ediliyorsunuz zaten önemli olan 2 kat artması yani cuma günü 20 ve üzeri olursa sağlıklı demektir inşallah öyle olur sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Amin amin canım inşallah yükselir çok istiyoruz 3 kere kan verdim evliligimde biri 2 çıktı diğeri 0.2 civarındaydı hatırlamıyorum fazla ilk defa böyle cikti

Back
X