ne yapayım gece 4-5 yatınca doğal olarak 2-3 gibi kalkıyorsun.ama yarın seminerim başlıyor.artık uyuyamam..sende çok erken kalkıyormuşsun.
ilk zamanlar tuttu.aslında ilk zamnlar midesi bulandı.sonra bişey olmadı.geçenlerde birine sormuş bişey olmaz dedi.bende git doktora sor dedim.doktor tutmasan iyi olur demiş.zaten bu hafta son hafta.Allah ın izniyle bitiyor.bir daha ne bizim ne de başkalarının başına gelmesin.
halamın kızı kayseride önce bna arkadaş gelsin bebişim:)onlara kalırsadayımın kızı evnecek bayramdan sonra emin ol bir ay sonra hamileyim der.Allah onlara bağıslasın çocuklarını.artık bu haberlere alışıyorsun.senin için oruç tutmakta zordur evde kimse tutmayınca biraz geç kalksan kolay olur:)
bu arada tavsiyelerin için çok sağol.ama ben anladım ki ikimizde birbirimizden bilgili ve araştırmacıyız.yinede duyduğun şeyler olursa bana söylemeyi unutma.hele hamiş falan olursan kesin yaz.
tülincim çoook çok sağol..senin sayende eşime test yaptırmıştık..Allah senden razı olsun tatlım...ayrıca senin desteğini her an hissediyorum, cook çookk sagol...Allah ın razı geldiği kullardan olursun inş....herkes Allah ın razı geldiği kullardan olsun
tatlım en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuşursun inş
opuyorumnanaktan a.s.
mrb arkadaşlar...malesef benim eşimde testiis kanseri olanlardan.ama biz çocuk konusunda sizin kadar şanslı değiliz.çünkü eşimin iki testisi de alındı.dondurulmuş sperm falan da yok.elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz.sadece eşimin sağlığı şuan elimizde kar.ama bazen hiç çocuk sahibi olamayacağı gerçeği beni çok üzüyr.aileminde eşimin bu ameliyattan haberi yok.derdimi anlatacak kimsem yok hafiflesin.ama napalım bu da bir sınav.dualarınızı eksik etmeyin lütfenn.
ya canım çok üzüldüm allah yardımcınız olsun.....unutma umudumuzu yitirdiğimiz an kaybetmiş oluruz......bende 2 defa denedim ama sonuç negatif oldu.....ne yaparsak yapalım allah vermedikçe isterse milyonlarca sperm olsun olmuyoooooooo..........sizin nası oldu eşinin sorunu neydiki .......böyle oldu....gerçekten çok üzüldüm...allah eşine ve sana sağlık versin.....mrb arkadaşlar...malesef benim eşimde testiis kanseri olanlardan.ama biz çocuk konusunda sizin kadar şanslı değiliz.çünkü eşimin iki testisi de alındı.dondurulmuş sperm falan da yok.elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz.sadece eşimin sağlığı şuan elimizde kar.ama bazen hiç çocuk sahibi olamayacağı gerçeği beni çok üzüyr.aileminde eşimin bu ameliyattan haberi yok.derdimi anlatacak kimsem yok hafiflesin.ama napalım bu da bir sınav.dualarınızı eksik etmeyin lütfenn.
mrb arkadaşlar...malesef benim eşimde testiis kanseri olanlardan.ama biz çocuk konusunda sizin kadar şanslı değiliz.çünkü eşimin iki testisi de alındı.dondurulmuş sperm falan da yok.elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz.sadece eşimin sağlığı şuan elimizde kar.ama bazen hiç çocuk sahibi olamayacağı gerçeği beni çok üzüyr.aileminde eşimin bu ameliyattan haberi yok.derdimi anlatacak kimsem yok hafiflesin.ama napalım bu da bir sınav.dualarınızı eksik etmeyin lütfenn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?