Testler, Beta, Süreç. Birbirimize faydamız olsun

yaseminhncgl

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
200
72
18
29
Kızlarcım merhaba, iki üç gündür bi fiil bu sitede sabahlara kadarım. Herkes birbirinin testine bakıyor herkes birbirine umut olup aynı zamanda ümitlendirmemek istiyor.
benim testlerimin görüntüleri en son testim tekli olan. sizin yönlendirmenizle kan testi vermeye gittim. sonucumda ektedir bata 2 gün. doktor pozitif hamilesin hayırlı olsun dedi ancak kimyasal gebelik dış gebelik vs korkuyorum, tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum cünkü bilmiyorum. 35 beta hcg normal mi?
bat 2 gün
sat 18.05.23
31 mayıs yumurtlama günü
teşekkür ederim.
merak edenlerle deneyimlerimi paylaşırım 6/7 aydır deniyorum, bu ay farklı metod uygulamıştım sadece.

Eklentiler

• IMG_2813.webp
    IMG_2813.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_2808.webp
    IMG_2808.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 114
  • E9D1D864-7E81-4C9F-BAE7-DEC400FB80BB.webp
    E9D1D864-7E81-4C9F-BAE7-DEC400FB80BB.webp
    81,1 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_2829.webp
    IMG_2829.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 115
Kızlarcım merhaba, iki üç gündür bi fiil bu sitede sabahlara kadarım. Herkes birbirinin testine bakıyor herkes birbirine umut olup aynı zamanda ümitlendirmemek istiyor.
benim testlerimin görüntüleri en son testim tekli olan. sizin yönlendirmenizle kan testi vermeye gittim. sonucumda ektedir bata 2 gün. doktor pozitif hamilesin hayırlı olsun dedi ancak kimyasal gebelik dış gebelik vs korkuyorum, tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum cünkü bilmiyorum. 35 beta hcg normal mi?
bat 2 gün
sat 18.05.23
31 mayıs yumurtlama günü
teşekkür ederim.
merak edenlerle deneyimlerimi paylaşırım 6/7 aydır deniyorum, bu ay farklı metod uygulamıştım sadece.
Normal bence canım bata 2 gün mu var orayı anlamadım eğer öyleyse normal yani

Normal canım böyle olması birde en son attığın test koyulaşmış diğerlerine göre bu iyiye işaret bence hem birşwy olsa doktorun söylerdi
ben de öyle düşünüyorum o diğer testler dün ve iki gün öncesinindi son test hastaneden geldikten sonra, bakalım ben yine yarın falan test uaparım😂 ya böyle erken yapınca da bu strese giriyosun işte internette 40 değer altı sağlıksız gebelik falan

ben de öyle düşünüyorum o diğer testler dün ve iki gün öncesinindi son test hastaneden geldikten sonra, bakalım ben yine yarın falan test uaparım😂 ya böyle erken yapınca da bu strese giriyosun işte internette 40 değer altı sağlıksız gebelik falan
Sen iyi düşün iyi olsun verende Allah alanda canım 🙏iyi düşün her zaman allahın izniyle hiç bişey olmaz test yap bak koyulaşıyorum ordan anlarsın zaten

Sen iyi düşün iyi olsun verende Allah alanda canım 🙏iyi düşün her zaman allahın izniyle hiç bişey olmaz test yap bak koyulaşıyorum ordan anlarsın zaten
tabiki her şeyin sahibi o, benimde çocuğumunda rabbime binlerce kez şükür olsun. ama inşallah böyle bir problem yaşamayız, çok istiyoduk.
Yerleşme kanaması oldu mu sende hiç
yok hayatım şuanlık olmadı, normalde benim regl’den önce akıtılarım gelirdi her ay o yüzden hamile sanardım kendimi kahverengi pembe vs. şuan görünürde hiçbir şey yok silince çamaşıra gelen vs

tabiki her şeyin sahibi o, benimde çocuğumunda rabbime binlerce kez şükür olsun. ama inşallah böyle bir problem yaşamayız, çok istiyoduk.

yok hayatım şuanlık olmadı, normalde benim regl’den önce akıtılarım gelirdi her ay o yüzden hamile sanardım kendimi kahverengi pembe vs. şuan görünürde hiçbir şey yok silince çamaşıra gelen vs
Ben aşılama yaptırdım canım bende dünden beri çok az az kahve alıntı geldi sonra bitti şu an göğüs uçlarım çok ağrıyor ve şişler damarlar belirgin birde iştahsızlık var bakalım ne olacak bende 3 seneden beri istiyorum ne olur hamilesin Suat et canım banada

bat 2 gün
sat 18.05.23
31 mayıs yumurtlama günü
teşekkür ederim.
Tebrik ederim gayet normal 🌺
Deneyiminizi dinlemek isterim

Ben aşılama yaptırdım canım bende dünden beri çok az az kahve alıntı geldi sonra bitti şu an göğüs uçlarım çok ağrıyor ve şişler damarlar belirgin birde iştahsızlık var bakalım ne olacak bende 3 seneden beri istiyorum ne olur hamilesin Suat et canım banada
Kaç gün geçti aşılamadan

tabiki dua edeceğim🫶🏻rabbim isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla nasip etsin🫶🏻 size tek önerim kendinizi umutsuzluga kaptırmadan ve komple de ümitlenmeden bu yola devam etmeniz nolur stres yapmayın sizinle synı durumu yaşamış kötü deneyinlemiş insanların yorumlarını okumayın. çok etkiliyor

tabiki dua edeceğim🫶🏻rabbim isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla nasip etsin🫶🏻 size tek önerim kendinizi umutsuzluga kaptırmadan ve komple de ümitlenmeden bu yola devam etmeniz nolur stres yapmayın sizinle synı durumu yaşamış kötü deneyinlemiş insanların yorumlarını okumayın. çok etkiliyor
Evet gerçekten öyle teşekkür ederim güzel dualarınız için allahım seni yavruna kavuştursun benimkini de bana kavuştursun🙏🙏

Tebrik ederim gayet normal 🌺
Deneyiminizi dinlemek isterim
içimi rahatlattınız gayet normal mesajınız ile🩶
ben 15.05.23 tarihinde baygınlık geçirdim kusmaktan falan. hastaneye kaldırıldım safrakesesi ve mideye bakıldı ancak hiçbir şey göremedikleri için gebelikten şüphelenip beni jnk gönderdiler. jnk rahim kalınlıgı var bundan gebelik bekleyebiliriz ama regl de olabilirsin dedi. regl olsanda 2 hafta sonra beta hcg ver dedi, tabi ben dinlemedim regl olduktan sonra vermedim test mest. 15 mayıs öncesinde inostrol’e başladım 12 mayısta. folik asit takviyesi almaya başladım, günde iki kez sabah akşam. ovulasyon testlerini takip edemiyorum normalde biz eşimle çok görüşebilen insanlar değiliz ben 6/7 aydır deniyorum evet ama bazı aylarda 4 kez görüşmüşlüğümüz var sadece. iPhone sağlık kısmında yumurtlama dönemi mavi çizgilerle gözüküyor. bu ay eşime dedim ki hepsini değerlendiricez, her gün. çarşamba günü pik günüydü 31 mayıs sanırım çatlamamdı. onu öyle düşündüğüm için normalde ben ilişki sonrası yatakta direkt başlığa kalçamı dayıyorum altına yastık koyup bacaklarımı duvara kaldırıyorum 30 dk duruyorum. sonra kalkıyorum 1/3 saat arası asla tuvalete gitmiyorum çok sıkışsamda. bu arada bundan önceki deneyimlerimde hep spermlerin dışarı aktığını gördüm hep ama sürekli yatağa akıyordu mutlaka bu ay hiç öyle bi akma olmadı.
sonra yumurtladığımı sandığım 31 mayıs öncesi bir günü 30 mayıs ve 1 haziran tarihine önem verdim
31 mayısta ilişkiden sonra assssla ve katti yataktan kalkamdım uyumaya çalıştım sahaha kadar o vucudum hiç dikelmedi yani.
bilmiyorum belki cahillik ama bunların etkilediğini düşünüyorum
folik asit kullanırken hurma falanda tüketiyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_2866.webp
    IMG_2866.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 88
Back
X