- 13 Haziran 2023
- 200
- 72
- 18
- 29
- Konu Sahibi yaseminhncgl
bana mı dedinizBen burada kese goremedim daha cok yeni dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana mı dedinizBen burada kese goremedim daha cok yeni dimi
ben ultrason fotosu mu attım hatırlamıyorumBen burada kese goremedim daha cok yeni dimi
Regl oldum az önce. Nasip değilmiş ama aşırı üzgünüm...aşkım benim döngüm 28, uygulama benim 30 mayıs 31 mayıs 1 haziran gösteriyodu biraz daha bekle bakalım geçmesini testte gözükmez zaten ben zaten benimki nası gözüktü anlamadım
Beta verdim bugün 366 çıktı haftaya kese görmeye gideceğizay ben bilmiyom ki ben bu ay 6 gün görüştüm eşimle sadece shhdjdjs
Hadi hayırlı olsun canım Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al inşallahbugün regl günüm doktorum beta istedi hamdolsun yükseliş görmüşüz![]()
Nasip değilmiş canım üzülmeRegl oldum az önce. Nasip değilmiş ama aşırı üzgünüm...
Bence adeti bekle adetin iki gün gecikirse beta vermen güzel olur bazen bu testler yanlış olabiliyor çünküKızlar, bu ay 3. Ayım ilk 2 ay ovulasyonla denedik ama nasip olmadı bu ay yumurtlama haftası ilişkiye girmediğimiz halde bugün testte çift çizgi gördüm şoktayım resmen sizce beta kaçtır bat günüm 15 Haziran
Bilmiyorum bi ultrason fotografi gordum onu soruyorumben ultrason fotosu mu attım hatırlamıyorumbenim yeni 4 hf
he canım o benim mayıs ayındaki rahim ultrasonu bayılmıştımfa rahimde kalınlaşma varmış onu göstermiştiBilmiyorum bi ultrason fotografi gordum onu soruyorum
hey maşallahBeta verdim bugün 366 çıktı haftaya kese görmeye gideceğiz![]()
üzülme bi tanem her şey allahtan üzülünce daha çok kendi kendimizin ihtimalini düsürüyoruzRegl oldum az önce. Nasip değilmiş ama aşırı üzgünüm...
Bugün beta verdim bat günüm bugün 366 çıktıBence adeti bekle adetin iki gün gecikirse beta vermen güzel olur bazen bu testler yanlış olabiliyor çünkü
Hadi gözün aydın hayırlı olsunBugün beta verdim bat günüm bugün 366 çıktı![]()
Teşekkür ederimHadi gözün aydın hayırlı olsun![]()