testler hakkinda ??

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
Kizlar benim adetimde farklilasmadan dolayi pazartesi gunu doktora gidicem. Doktor ne gibi testler istiyor bilmiyorum. Birde doktora gebe kalamadigimi soylucem. Bunun icin ne gibi testler yapiliyor?? Ayrica ben 9 aydir gebe kalamiyorum. Ama devlet 1 sene dolmadan test yapmiyor. Doktora yalan soylemem gerekli bu anlasilir mi?? Kisacasi sizce hangi testler onemli ?? Hangilerini yaptirmam gerek?? Ve doktor benim istedigim testleri yaparmi?? Karisik oldu ama yardimci olun lutfen :(

Kizlar benim adetimde farklilasmadan dolayi pazartesi gunu doktora gidicem. Doktor ne gibi testler istiyor bilmiyorum. Birde doktora gebe kalamadigimi soylucem. Bunun icin ne gibi testler yapiliyor?? Ayrica ben 9 aydir gebe kalamiyorum. Ama devlet 1 sene dolmadan test yapmiyor. Doktora yalan soylemem gerekli bu anlasilir mi?? Kisacasi sizce hangi testler onemli ?? Hangilerini yaptirmam gerek?? Ve doktor benim istedigim testleri yaparmi?? Karisik oldu ama yardimci olun lutfen :KK43:

Kac yıllık evlisin ? 1 yılı gectiyse hertürlü bakmak zorunda ne kadardir cocuk calismasi yaptığını söyleme 1 yili aşmış olmasi yeterli

Kac yıllık evlisin ? 1 yılı gectiyse hertürlü bakmak zorunda ne kadardir cocuk calismasi yaptığını söyleme 1 yili aşmış olmasi yeterli
9 aydir evliyim. 1 ay korunduk korunmadik. Sonra hic korunmadik

9 aydir evliyim. 1 ay korunduk korunmadik. Sonra hic korunmadik

Sende 1 yıldır korunmuyoruz dee :)) boşver yalanı zorla onlar soyletiyor işte.
Bende diğer ay hsg cektirecem 4 aylık evliyim ama cok ısrar ettm kabul etti diğer ay cektiriyoruz

Sende 1 yıldır korunmuyoruz dee :)) boşver yalanı zorla onlar soyletiyor işte.
Bende diğer ay hsg cektirecem 4 aylık evliyim ama cok ısrar ettm kabul etti diğer ay cektiriyoruz
Oyle dicem mecburen :) bana baska secenek birakmiyorlar :)

Back
X