Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün olmuştu ilişki bugün mü yiyeyim havuç? Teşekkür ederim güzel duanız için inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda hayırlaEvet canım ğik bol bol havuc ye kuzum inşaaşşah hamile kalırsın altına yastık koyarak sperm girişi yaptırmayı unutma canımmmm 20 sn lik lural bir bebenin günlüğü sayfasında öğrendim
Dün olmuştu ilişki bugün mü yiyeyim havuç? Teşekkür ederim güzel duanız için inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda hayırladün
Amin inşaallah kuuzm.Evet canım bi kaç ta ye havuc catlamasına sebep oluyo mesela 2 gün pik olup caylamayan yumurtalar havucla catlıyo biiznillah. Bugun yarında ilişkiye gir. Aksam 10. Civarı sabah 5 6 cok iyi zamanmıs hatta sabah sperm hızını artırıyorumus o yuzden bi kere olsun sabah yapmalıymısız aksam 10dan önceydi sanırım yapılması gereken.Dün olmuştu ilişki bugün mü yiyeyim havuç? Teşekkür ederim güzel duanız için inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda hayırla
Havuç hiç duymamıştım pik yapınca mı yiyelimEvet canım ğik bol bol havuc ye kuzum inşaaşşah hamile kalırsın altına yastık koyarak sperm girişi yaptırmayı unutma canımmmm 20 sn lik lural bir bebenin günlüğü sayfasında öğrendim
Evet yumurta catlatıyo bacım bi iznillah. Mesela 2 gün oldu catlamadı hemn 2 3 adet yeyiverHavuç hiç duymamıştım pik yapınca mı yiyelim
Teşekkür ederim bilgi için tam gününde denk geldimEvet yumurta catlatıyo bacım bi iznillah. Mesela 2 gün oldu catlamadı hemn 2 3 adet yeyiver
Merhaba benim ki pik miEvet yumurta catlatıyo bacım bi iznillah. Mesela 2 gün oldu catlamadı hemn 2 3 adet yeyiver
Pik değerlendirin mutlakaMerhaba benim ki pik mi
Değerlendirdim inşallah olur bu sefer havuç da yiyorumPik değerlendirin mutlaka
Benim de bugün bu şekildeydiDeğerlendirdim inşallah olur bu sefer havuç da yiyorumbakalım inşallah ama ilk defa ovulasyon testimi c çizgisinden daha koyu görüyorum.
Dün de koyuydu yumurtlama sandım değerlendirdikBenim de bugün bu şekildeydipeki özel olmazsa üç gün üst üste mi düşünüyorsun yoksa bir boş bir dolu mu benim kafamın aşırı karıştığı kısım burası oluyor
![]()
Dün de koyuydu yumurtlama sandım değerlendirdiksonra ovulasyon testini öğlen yaptım ama düne göre daha koyu çıktı ondan önce bilerek yumurtlamaya denk gelsin diye 4 gün ilişkiye ara vermiştik sperm kalitesi iyi olsun diye dün oldu bugün de oldu ama daha çatlama görmedim bende bilmiyorum yarın ama önemli sanki çatlama olduğu için benimde aklım karıştı vallahi
aman yarınıda değerlendirelim nolur nolmax
![]()
İlki öğlen sonuncusunu da yeni yaptım şimdi anlamadım hala pik mi çatladı mıPik değerlendirin mutlaka
Sperm kalitesi için öyle dıyorlar ama çatlamayı kaçırmayalım sonraDeneyin tabi içinizde kalacağına, benimde Dr bir boş bir dolu dedi beynim yandı spontane olacak artık biseyler
![]()
Asil pik yeni yaptiginİlki öğlen sonuncusunu da yeni yaptım şimdi anlamadım hala pik mi çatladı mıbu da insanı strese sokuypr
![]()
Evet bende artık bakicam yarın da koyu çıkarsa ara vericem cumartesi yaparım, silik çıkarsa yarını da değerlendirir sonra boşluk koyarım kısmet artik gerisi çok da dusunmucem yaSperm kalitesi için öyle dıyorlar ama çatlamayı kaçırmayalım sonra![]()
Alttakini yeni yaptım üstteki öğlen öğlen olan daha koyu sankiAsil pik yeni yaptiginbol havuç ye catlamamis henüz malesef stres yaptiriyo evet
![]()
Aynen öyle canım bakalım hakkımuzda hayırlısı sen daha önce hamile kaldın mıEvet bende artık bakicam yarın da koyu çıkarsa ara vericem cumartesi yaparım, silik çıkarsa yarını da değerlendirir sonra boşluk koyarım kısmet artik gerisi çok da dusunmucem yaMayıs'ta bir ay ilişki olmadan tek bir ilişki ile pikten sonraki günle olmuştu olacaksa bişekilde oluyo valla ondan çok stres yapmamak lazım aslinda