Testler Pik mi?

Boşver Dr hiç önemsemedi adet falan oluyoz yumurta da baskın oluyo diye sallamadı çok takmadım ondan bende takviye bile vermicekti de isteyince verdi
Evet doktor bana da dedi her ay adet görüyorsun her ay yumurtluyorsun bazı kadınlar 6 8 ay adet goremıyormuş kilom da yok 55 kiloyum beni de önemsemedi zoi max diye bir takvıye verdi kullandım bitti ama hala hamile kalamadım

Kilo olunca sıkıntı galiba pcos ben öyle anladım bende 48im bir tane takviye verdi ama diğer döngüde baslicam artık çünkü bu yumurta gidiyo artık ne faydası olacak demek ki zamani var ya bende kalamadim kaç aydır deniyoz olmadı inşallah o ay bu aydır diyelim

İnşallah canım siz ne zamandan beri deniyorsunuz

İnşallah canım siz ne zamandan beri deniyorsunuz
Martta denedik kist oldu nisanı es geçtik Mayıs'ta kimyasal oldu sonra da tik yok deniyoruz olmuyo hep uc gün üst üste denedim belki de arali gitmeliyim bi de öyle denicem

Martta denedik kist oldu nisanı es geçtik Mayıs'ta kimyasal oldu sonra da tik yok deniyoruz olmuyo hep uc gün üst üste denedim belki de arali gitmeliyim bi de öyle denicem
Aynen öyle yap bu sefer peki ben ne yapıcam.

Aynen öyle yap bu sefer peki ben ne yapıcam.
Valla nasıl içinden geliyorsa öyle dene insan bide istediği gibi olmayınca pişman oluyo keşke şöyle deneseydim olur muydu ki diye ondan iç sesine güvenerek dene üst üste denemek istiyorsan üst üste dene

Valla nasıl içinden geliyorsa öyle dene insan bide istediği gibi olmayınca pişman oluyo keşke şöyle deneseydim olur muydu ki diye ondan iç sesine güvenerek dene üst üste denemek istiyorsan üst üste dene
Kaçırmak da istemiyorum yarın yapmazsam ya çatlamış olursa o kadar piki takıp etmişken bakalım test yapıcam çatlamışsa değerlendiricem ama hala pikse yapmıcam adamlarda hali hazırda bir saldırıya geçiyoruz

Ay benim adam prenses gibi üst üste olunca zorla o zaman yap gitsin ya ne kaybedeceksin

Ay benim adam prenses gibi üst üste olunca zorla o zaman yap gitsin ya ne kaybedeceksin
Valla benimkinde üst üste olunca yine mi geldin gel gel diyor sanki adamları biz kullanıyoruz

Evet malesef ben de çok bayilmiyorum da mecbur işte
Evet valla bakalım hakkınızda hayırlısı yarın test yap bende yapıcam bakalım çatlamışmı konuşuruz yine Allah rahatlık versin inşallah bizim de kucağımız bir bebişle dolar

Evet valla bakalım hakkınızda hayırlısı yarın test yap bende yapıcam bakalım çatlamışmı konuşuruz yine Allah rahatlık versin inşallah bizim de kucağımız bir bebişle dolar
Tamam canım haberlesiriz inşallah ya

Ay benim bugün de koyu çıktı baya daha catlamamis bu

Eklentiler

• 1000139883.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 25
Evet siliklesmis canım senin benim de sol kasık ağrısı ve akıntı oldu çok fena saat öğlen 1.30 gibi şimdi silik gördüm galiba çatladı inşallah güzel sonuçlar olur

Eklentiler

• 1000139936.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar merhaba adetime 1 hafta kala ovülasyonlar koyu çıkmaya başladı böyle bir durum yaşayan var mı ? Bu ay ne zaman yumurtladım anlayamadım

Eklentiler

• IMG_6852.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 16
Evet siliklesmis canım senin benim de sol kasık ağrısı ve akıntı oldu çok fena saat öğlen 1.30 gibi şimdi silik gördüm galiba çatladı inşallah güzel sonuçlar olur
Akıntıya dikkat etmedim ben ama inşallah alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…