Evet doktor bana da dedi her ay adet görüyorsun her ay yumurtluyorsun bazı kadınlar 6 8 ay adet goremıyormuş kilom da yok 55 kiloyum beni de önemsemedi zoi max diye bir takvıye verdi kullandım bitti ama hala hamile kalamadımBoşver Dr hiç önemsemedi adet falan oluyoz yumurta da baskın oluyo diye sallamadı çok takmadım ondan bende takviye bile vermicekti de isteyince verdi
Kilo olunca sıkıntı galiba pcos ben öyle anladım bende 48im bir tane takviye verdi ama diğer döngüde baslicam artık çünkü bu yumurta gidiyo artık ne faydası olacakEvet doktor bana da dedi her ay adet görüyorsun her ay yumurtluyorsun bazı kadınlar 6 8 ay adet goremıyormuş kilom da yok 55 kiloyum beni de önemsemedi zoi max diye bir takvıye verdi kullandım bitti ama hala hamile kalamadım
İnşallah canım siz ne zamandan beri deniyorsunuzKilo olunca sıkıntı galiba pcos ben öyle anladım bende 48im bir tane takviye verdi ama diğer döngüde baslicam artık çünkü bu yumurta gidiyo artık ne faydası olacakdemek ki zamani var ya bende kalamadim kaç aydır deniyoz olmadı inşallah o ay bu aydır diyelim
Martta denedik kist oldu nisanı es geçtik Mayıs'ta kimyasal oldu sonra da tik yok deniyoruz olmuyo hep uc gün üst üste denedim belki de arali gitmeliyim bi de öyle denicemİnşallah canım siz ne zamandan beri deniyorsunuz
Aynen öyle yap bu seferMartta denedik kist oldu nisanı es geçtik Mayıs'ta kimyasal oldu sonra da tik yok deniyoruz olmuyo hep uc gün üst üste denedim belki de arali gitmeliyim bi de öyle denicem
Valla nasıl içinden geliyorsa öyle dene insan bide istediği gibi olmayınca pişman oluyo keşke şöyle deneseydim olur muydu ki diye ondan iç sesine güvenerek dene üst üste denemek istiyorsan üst üste deneAynen öyle yap bu seferpeki ben ne yapıcam.
Kaçırmak da istemiyorum yarın yapmazsam ya çatlamış olursaValla nasıl içinden geliyorsa öyle dene insan bide istediği gibi olmayınca pişman oluyo keşke şöyle deneseydim olur muydu ki diye ondan iç sesine güvenerek dene üst üste denemek istiyorsan üst üste dene
Ay benim adam prenses gibi üst üste olunca zorlaKaçırmak da istemiyorum yarın yapmazsam ya çatlamış olursao kadar piki takıp etmişken bakalım test yapıcam çatlamışsa değerlendiricem ama hala pikse yapmıcam adamlarda hali hazırda bir saldırıya geçiyoruz
Valla benimkindeAy benim adam prenses gibi üst üste olunca zorlao zaman yap gitsin ya ne kaybedeceksin
Evet malesef ben de çok bayilmiyorum da mecbur işteValla benimkindeüst üste olunca yine mi geldin gel gel diyor sanki adamları biz kullanıyoruz
Evet vallaEvet malesef ben de çok bayilmiyorum da mecbur işte
Tamam canım haberlesiriz inşallah yaEvet vallabakalım hakkınızda hayırlısı yarın test yap bende yapıcam bakalım çatlamışmı konuşuruz yine Allah rahatlık versin inşallah bizim de kucağımız bir bebişle dolar
Ay benim bugün de koyu çıktı baya daha catlamamis buEvet vallabakalım hakkınızda hayırlısı yarın test yap bende yapıcam bakalım çatlamışmı konuşuruz yine Allah rahatlık versin inşallah bizim de kucağımız bir bebişle dolar
Benimki çatladı herhalde düne göre daha silikAy benim bugün de koyu çıktı baya daha catlamamis bu
Ay benim bugün de koyu çıktı baya daha catlamamis bu
Birde sabah sol kaşık agrısı çok yaşadımAy benim bugün de koyu çıktı baya daha catlamamis bu
Akıntıya dikkat etmedim ben amaEvet siliklesmis canım seninbenim de sol kasık ağrısı ve akıntı oldu çok fena saat öğlen 1.30 gibi şimdi silik gördüm galiba çatladı inşallah güzel sonuçlar olur
Gebelik de olabilir geç yumurtlama da canımKızlar merhaba adetime 1 hafta kala ovülasyonlar koyu çıkmaya başladı böyle bir durum yaşayan var mı ? Bu ay ne zaman yumurtladım anlayamadımEki Görüntüle 3687481
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?