Arkadaşlar herkese merhaba bugun gebelik olmaması nedeniyle hormon testlerim yapıldı dr testler normal dedi herhangi bir ilaç vs vermedi rahim filminden soz etti ama regl 1. Gunu dedi ama devlet hastanesinden alirsaniz 5 ay sonraya randevu verirler dedi ve devlet hastanesinden regl 1. Gününe randevu almam zaten zor çünkü regl genelde gecikiyor bende 1 hafta 10 gün arası gibi özelde de sanırım baya bi maliyet söz konusu ne yapmamı önerirsiniz devlet hastanesinde 5 ay gibi uçuk bi süre değilde daha önceye veren bir hastane biliyor musunuz? önce denk getirip devletten almaya öncelik vericem çünkü zaten şuan borç ödüyoruz ev aldik vs. Ama olmazsa tabi özele gidicem birde dr sunu belirtmedi testler normal dedi yani gebe kalabilir miyim kalamaz miyim bu sonuclara gore eger olmazsa soylerdi degil mi? çok vakit almamak için çok soru sormaya çekindim şimdi aklım karmakarışık bana yardimci olur musunuz? Karmakarisik yazdıysam kusura bakmayın hastaneden yeni çıktım direkt yazmak istedim. Çok teşekkür ederim şimdiden.