Testler sonuçlar kafa karışıklığı yardım:(

Guneskiz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
333
156
18
36
Arkadaşlar herkese merhaba bugun gebelik olmaması nedeniyle hormon testlerim yapıldı dr testler normal dedi herhangi bir ilaç vs vermedi rahim filminden soz etti ama regl 1. Gunu dedi ama devlet hastanesinden alirsaniz 5 ay sonraya randevu verirler dedi ve devlet hastanesinden regl 1. Gününe randevu almam zaten zor çünkü regl genelde gecikiyor bende 1 hafta 10 gün arası gibi özelde de sanırım baya bi maliyet söz konusu ne yapmamı önerirsiniz devlet hastanesinde 5 ay gibi uçuk bi süre değilde daha önceye veren bir hastane biliyor musunuz? önce denk getirip devletten almaya öncelik vericem çünkü zaten şuan borç ödüyoruz ev aldik vs. Ama olmazsa tabi özele gidicem birde dr sunu belirtmedi testler normal dedi yani gebe kalabilir miyim kalamaz miyim bu sonuclara gore eger olmazsa soylerdi degil mi? çok vakit almamak için çok soru sormaya çekindim şimdi aklım karmakarışık bana yardimci olur musunuz? Karmakarisik yazdıysam kusura bakmayın hastaneden yeni çıktım direkt yazmak istedim. Çok teşekkür ederim şimdiden.

bence o 1. günü değildir ya. çünkü onu denk getirmek çok çok zor. hele bebek sıkıntısı çekerken adetler hep günü gününe olmaz ki.
inş tez vakitte kucağınız dolar ;)

Arkadaşlar herkese merhaba bugun gebelik olmaması nedeniyle hormon testlerim yapıldı dr testler normal dedi herhangi bir ilaç vs vermedi rahim filminden soz etti ama regl 1. Gunu dedi ama devlet hastanesinden alirsaniz 5 ay sonraya randevu verirler dedi ve devlet hastanesinden regl 1. Gününe randevu almam zaten zor çünkü regl genelde gecikiyor bende 1 hafta 10 gün arası gibi özelde de sanırım baya bi maliyet söz konusu ne yapmamı önerirsiniz devlet hastanesinde 5 ay gibi uçuk bi süre değilde daha önceye veren bir hastane biliyor musunuz? önce denk getirip devletten almaya öncelik vericem çünkü zaten şuan borç ödüyoruz ev aldik vs. Ama olmazsa tabi özele gidicem birde dr sunu belirtmedi testler normal dedi yani gebe kalabilir miyim kalamaz miyim bu sonuclara gore eger olmazsa soylerdi degil mi? çok vakit almamak için çok soru sormaya çekindim şimdi aklım karmakarışık bana yardimci olur musunuz? Karmakarisik yazdıysam kusura bakmayın hastaneden yeni çıktım direkt yazmak istedim. Çok teşekkür ederim şimdiden.

canım rahim filmi adet bittikten sonraki ilk bir kaç gün yapılır. bende yaptırıcam ama devlette değil. bir yere sordum 550 dedi. başka bir yerden fiyat almadım henüz

Size iki olay anlatayım.. biri benim :) bundan 3 4 ay önceydi belki o kadar bile değildi. Doktor infertilite geliştiğini ve normal yolla bebek olmuycağını tedavi sürecinden falan bahsetti. İstemediğim için gitmedim. Ve kasım ayında eşim de (ender evde olduğu kısıtlı zamanlar sebebiyle) 1 hafta evde olunca o haftayı tam dolu geçirdik. Nasılsa çocuk olmuyo diye bende de bi rahatlık.. ve ben şu an gebeyim..

2.si kaynanam. Doktor hiçbir şekilde çocuğunun olmuycağını söylemiş. Üstelik de profesör doktor. Rahminin gelişmediğini bebek rahminden farksız olduğunu söylemiş. Kadın bunun 3 5 ay sonrası ikiz gebelik geçirmiş :))

Ki sizin testleriniz normal çıkmış. Maşallah diyim.. yediğinize içtiğinize dikkat edin kendinizi sıcak tutun. Ve adet bitiminden yumurtlama sonuna kadar sık ilişki yaşayın ben inanıyorum sizin de bebeğiniz olacak.. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

regl 1. günü film çekilezmez ki. bende çektirdim. reglin bittikten sonra 2 3 içinde çektirmen lazım. regl iken verilecek o ilaç iyice tıkar tüpleri.

bende polikistik over vardı diye istedi. ayrıca rahat ol doktora herşeyi sor. anlatsın sana
Diğer hastalarin zamanını almayım dedim gerildim açıkçası ama çok haklısınız birde bana demez mi ben seni kız sandım adet düzensizliği için hormon testleri yaptık sandım çünkü ondan önceki dr regl gününde gel demişti gittim bugün bu dr yazdı testleri ay kafayı yiycem

Olsun cerrahpasaya bi bakalım mi ne dersiniz?

geçenlerde gittim cerrahpaşaya. yaşım 22 diye şuan tam bir tedavi uygulamadılar. ne alakaysa sorun var sonuçta. sadece smear aldı. rahim filmi için birşey istemediler. kanuni sultan süleyman eğitim araştırma bnden rahim istedi. oda orda çekilmiyormuş

Diğer hastalarin zamanını almayım dedim gerildim açıkçası ama çok haklısınız birde bana demez mi ben seni kız sandım adet düzensizliği için hormon testleri yaptık sandım çünkü ondan önceki dr regl gününde gel demişti gittim bugün bu dr yazdı testleri ay kafayı yiycem

tam olarak ne testi istedi senden. adetin 3. günü yapılan hormon testlerimi. alttanmı muayene oldun. hangi hastaneye gittin

regl 1. günü film çekilezmez ki. bende çektirdim. reglin bittikten sonra 2 3 içinde çektirmen lazım. regl iken verilecek o ilaç iyice tıkar tüpleri.
Yaa dimi ama ısrarla regl 1. Günü dedi bende şaşırdım internette heryerde regl ertesi yazıyor bu neden böyle dedi anlam veremiyorum

Back
X