Bana var gibi geldi. Yarin sabah tekrar yapıp atın. Koyulasma olursa kan verinEki Görüntüle 2999845
Adetime 5 gün var 5. Gün ve 4. Gün yaptığım testler yanıltıcı olabilirmi varmi acaba ben belli belirsiz çizgiler görüyorum ama emin olamadım. Sizce varmı ? Testleri yaptıktan yarım saat veya 1 saat geçtikten sonra gördüm çizgileri bu arada
1 saat geçtikten sonra geçerli olurmu test sizce ?Bana var gibi geldi. Yarin sabah tekrar yapıp atın. Koyulasma olursa kan verin
Bu arada çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için yeni katılıyorum henüz fazla bilgim yok burada herkesin kafasına takılan soruları sorduğunu farkettim bende sormak istedim Allah hepimizin gönlüne göre versinBana var gibi geldi. Yarin sabah tekrar yapıp atın. Koyulasma olursa kan verin
İnşallah benimde oyle olur adet olana kadar tekrarlicam hergun 4 gün var adetimeBende boyle ogrenmistim cok cok silikti adet gunumden bir gun once yapmistim testi. 1 gun sonra yani adet gunumde sabah tekrar yaptim cizgi koyulasmisti.
Eki Görüntüle 2999845
Adetime 5 gün var 5. Gün ve 4. Gün yaptığım testler yanıltıcı olabilirmi varmi acaba ben belli belirsiz çizgiler görüyorum ama emin olamadım. Sizce varmı ? Testleri yaptıktan yarım saat veya 1 saat geçtikten sonra gördüm çizgileri bu arada
Çizgiler hemen çıktıysa çok büyük ihtimal gebesinizdir. Ama bekleyince oluştuysa çoğu teste kuruma çizgisi oluyor malesef ben defalarca yaşadım.
hemen yaptıktan sonra bakmadım yarım saat 1 saat arası geçmiştir yaniÇizgiler hemen çıktıysa çok büyük ihtimal gebesinizdir. Ama bekleyince oluştuysa çoğu teste kuruma çizgisi oluyor malesef ben defalarca yaşadım.
Sabah yaptığınız teste fazla idrar damlatmışsınız o geçersiz olmuş zaten. Akşamki testte var gibi. Silik çizgi inşallah kuruma çizgisi değildir. Gönlünüzce olsunEki Görüntüle 2999845
Insallah gebesinizdir adetinize 4 gun varmis ama zaman gecmek bilmiyor heyecanla bekleyince hayirlisi olsun hakkinizdaİnşallah benimde oyle olur adet olana kadar tekrarlicam hergun 4 gün var adetime
İnşallah değildir kuruma çizgisi çok yanıltıcı oluyor bu testler ya ama belki Bi ihtimal olabilir diye umitleniyorum 4 veya 5 damla damlattim galiba daha adetime var inşallah ilerleyen günlerde daha belirginlesir artık test yapmaya korkuyorum hemen bakamıyorum psikolojik olarak etkilenmeyim diye zaman geçtikten sonra bakıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama hakkımızda hayirlısıSabah yaptığınız teste fazla idrar damlatmışsınız o geçersiz olmuş zaten. Akşamki testte var gibi. Silik çizgi inşallah kuruma çizgisi değildir. Gönlünüzce olsun
Evet zaman hiç geçmiyor sanki çok teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsinInsallah gebesinizdir adetinize 4 gun varmis ama zaman gecmek bilmiyor heyecanla bekleyince hayirlisi olsun hakkinizda
Amin inşallahBu arada çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için yeni katılıyorum henüz fazla bilgim yok burada herkesin kafasına takılan soruları sorduğunu farkettim bende sormak istedim Allah hepimizin gönlüne göre versin
Tekrar yaptım sabah yine çok belirsiz hafif belli olan ince bir çizgi varAmin inşallahtekrar test yaptınız mı
İlk hamileliğimde doktor geç döllenme olmuş demişti yinemi öyle olur acaba mesela benim ilk hamile kaldığımda adet tarihim 9 kasımdı ama ben 21 aralıkta kan testiyle öğrendim beta 336 DiTekrar yaptım sabah yine çok belirsiz hafif belli olan ince bir çizgi var
Eki Görüntüle 3000206
Var gibi canım. Testin varsa yarın sabah yine yap belirginlesme varsa kan verTekrar yaptım sabah yine çok belirsiz hafif belli olan ince bir çizgi var
Eki Görüntüle 3000206
Evet var regl günüme kadar yapicam bakalımVar gibi canım. Testin varsa yarın sabah yine yap belirginlesme varsa kan ver
5 dakikada gosteriyor olmasi gebelik testinin pozitiv sonuc verir.Eki Görüntüle 2999845
Hadi inşallahEvet var regl günüme kadar yapicam bakalım
Merhaba canim test yaptin mi tekrar ne durumdasinEvet var regl günüme kadar yapicam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?