Testler yanıltıcı olabilirmi silik çizgi

su0519

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
21
6
6
29
Eki Görüntüle 2999845
Adetime 5 gün var 5. Gün ve 4. Gün yaptığım testler yanıltıcı olabilirmi varmi acaba ben belli belirsiz çizgiler görüyorum ama emin olamadım. Sizce varmı ? Testleri yaptıktan yarım saat veya 1 saat geçtikten sonra gördüm çizgileri bu arada

Bana var gibi geldi. Yarin sabah tekrar yapıp atın. Koyulasma olursa kan verin

Bana var gibi geldi. Yarin sabah tekrar yapıp atın. Koyulasma olursa kan verin
Bu arada çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için yeni katılıyorum henüz fazla bilgim yok burada herkesin kafasına takılan soruları sorduğunu farkettim bende sormak istedim Allah hepimizin gönlüne göre versin

Bende boyle ogrenmistim cok cok silikti adet gunumden bir gun once yapmistim testi. 1 gun sonra yani adet gunumde sabah tekrar yaptim cizgi koyulasmisti.

Çizgiler hemen çıktıysa çok büyük ihtimal gebesinizdir. Ama bekleyince oluştuysa çoğu teste kuruma çizgisi oluyor malesef ben defalarca yaşadım.

Çizgiler hemen çıktıysa çok büyük ihtimal gebesinizdir. Ama bekleyince oluştuysa çoğu teste kuruma çizgisi oluyor malesef ben defalarca yaşadım.

hemen yaptıktan sonra bakmadım yarım saat 1 saat arası geçmiştir yani

Sabah yaptığınız teste fazla idrar damlatmışsınız o geçersiz olmuş zaten. Akşamki testte var gibi. Silik çizgi inşallah kuruma çizgisi değildir. Gönlünüzce olsun

İnşallah benimde oyle olur adet olana kadar tekrarlicam hergun 4 gün var adetime
Insallah gebesinizdir adetinize 4 gun varmis ama zaman gecmek bilmiyor heyecanla bekleyince hayirlisi olsun hakkinizda

Sabah yaptığınız teste fazla idrar damlatmışsınız o geçersiz olmuş zaten. Akşamki testte var gibi. Silik çizgi inşallah kuruma çizgisi değildir. Gönlünüzce olsun
İnşallah değildir kuruma çizgisi çok yanıltıcı oluyor bu testler ya ama belki Bi ihtimal olabilir diye umitleniyorum 4 veya 5 damla damlattim galiba daha adetime var inşallah ilerleyen günlerde daha belirginlesir artık test yapmaya korkuyorum hemen bakamıyorum psikolojik olarak etkilenmeyim diye zaman geçtikten sonra bakıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama hakkımızda hayirlısı

Amin inşallah tekrar test yaptınız mı

Tekrar yaptım sabah yine çok belirsiz hafif belli olan ince bir çizgi var
Eki Görüntüle 3000206
İlk hamileliğimde doktor geç döllenme olmuş demişti yinemi öyle olur acaba mesela benim ilk hamile kaldığımda adet tarihim 9 kasımdı ama ben 21 aralıkta kan testiyle öğrendim beta 336 Di
2018 yılında belki yine geç döllenme olmuştur diye ümitliyim biraz o zaman da test yaptığımda silik çıkmıştı ilk başta ertesi gün kan vermiştim 336 çıkmıştı adet günlerim duzensizdi tabi o zamanlar belirti felan yaşadığımı hatırlamıyorum sadece kursa gidiyordum orada baygınlık geçirince akşam kaset test yapmıştım şimdiki belirtilerimle kıyas yapamıyorum inşallah geç dollenmedir

5 dakikada gosteriyor olmasi gebelik testinin pozitiv sonuc verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…