Ya belki senin de iğne etkisidir bilmiyorum ki iğne etkisi olma ihtimali yüksek tabi yarın anlarım heraldeAwox un Allah belasını versininnovita candır... İnşallah iğne etkisi değildir tatlım
Benim iğne etkisi değil canım 11.gun laboquick test yaptım negatif çıkmıştı. 13.gun de awox yaptım gayet silikti. 14.gunde.. 15.gun adet oldumYa belki senin de iğne etkisidir bilmiyorum ki iğne etkisi olma ihtimali yüksek tabi yarın anlarım heralde
Doğru o zaman güvenmiyorum hiçbir teste yaBenim iğne etkisi değil canım 11.gun laboquick test yaptım negatif çıkmıştı. 13.gun de awox yaptım gayet silikti. 14.gunde.. 15.gun adet oldum
Bende maalesefDoğru o zaman güvenmiyorum hiçbir teste ya
Çamaşır suyu testi yapıyorlarmış en sonunda ona düşeceğizBende maalesef
Aa hiç duymadım onu alayım diğer ay içinBence en iyisi Al-bi ,zerre şüpheye yer bırakmıyor.tavsiye ederim.
Asıl days doctorun boynu altında kalsın. Awox sayesinde öğrendim negatif olduğunu. Ama innovita gerçekten candır:))Awox un Allah belasını versininnovita candır... İnşallah iğne etkisi değildir tatlım
Ahahahah yok yaaa onu birisi eşine yapmış eşim hamile kızlar diye yazmıştıÇamaşır suyu testi yapıyorlarmış en sonunda ona düşeceğiz
Evet evet bak kaset testlerden albi iyi ben duymadım yalancı çıkardığını. Eşime albi al demiştim ama bulamamistiBence en iyisi Al-bi ,zerre şüpheye yer bırakmıyor.tavsiye ederim.
AYy evett ilk gebelik istediğim aylarda da ondan yedim ben darbeyii.. bence erken gebeliklerin hepsi skinti. Biara o çok övülen predictor var ya onda bile yalancı pozitif çıkan olmuştu.. evet en iyisi innovita bide işte kaset testlerde albi olabilirAsıl days doctorun boynu altında kalsın. Awox sayesinde öğrendim negatif olduğunu. Ama innovita gerçekten candır:))
İnnovita sanırım çok düşük beta algılıyorAsıl days doctorun boynu altında kalsın. Awox sayesinde öğrendim negatif olduğunu. Ama innovita gerçekten candır:))
Ahahahah yok yaaa onu birisi eşine yapmış eşim hamile kızlar diye yazmıştı
Kimyasal olmuş olabilir mi acabaBenim iğne etkisi değil canım 11.gun laboquick test yaptım negatif çıkmıştı. 13.gun de awox yaptım gayet silikti. 14.gunde.. 15.gun adet oldum
Canım bugün iğnenin kaçıncı günü test yaptın mı bugün tekrar ne çıktı inşallah vardır yaEki Görüntüle 3649785 Eki Görüntüle 3649788
Selam kızlarrr alttaki testler İnnovita üstteki Awox ama aşırı efekt yaptım ona normalde bu kadar net değilçatlama iğnesi de olmuştum iğne günü dahil 11 gün oldu bugün belki onun da etkisi olabilir reglime de 4 gün var iğnemidir pozitifmidir çizgi görüyor musunuz
Bugün iğne olduğum gün dahil 12. Gün ben görüyorum çizgi ama burda görünmüyor galiba çok silik var halaCanım bugün iğnenin kaçıncı günü test yaptın mı bugün tekrar ne çıktı inşallah vardır ya
Ay inşallah vardır canim ya en güzel haberleri alırsın pazartesi kan vericek misin benim yedinci gün bugünBugün iğne olduğum gün dahil 12. Gün ben görüyorum çizgi ama burda görünmüyor galiba çok silik var hala Eki Görüntüle 3649870
Kan vermeyi düşünmüyorum gecikene kadar ya çünkü testlere güvenmiyorum awox hem yüksek beta algılıyor diyorlar hem de yalancı pozitif diyorlar innovitalarda pozitif olduğu için biraz ümidim var ama hiç belirtim de yok pek hamile gibi değilimAy inşallah vardır canim ya en güzel haberleri alırsın pazartesi kan vericek misin benim yedinci gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?