- 5 Temmuz 2022
- 42
- 11
- 8
- Konu Sahibi taniquetil
-
Ben de gecen ay kimyasal yasadim. Testlerim siliklesecek diye korkuyorum. Bugün 5 haftalik oluyor takvime göre. Gecikmemin 4. günü.HAYırlı olsun baya gebelik varAllah gönlüne göre versin
Benimde regliye 5 gün var kaset test yaptım hayali çizgi görüyorum:)
Daha önce kimyasal yaşadığım için korku da var hayırlısı olsun artık
BEnde yok gibi ama bakalım:)Ben de gecen ay kimyasal yasadim. Testlerim siliklesecek diye korkuyorum. Bugün 5 haftalik oluyor takvime göre. Gecikmemin 4. günü.
İnsallah saglikla ilerler sizinki de
5 gün kala cok kötü bir erken gebelik testi yaptigimda cok belirsiz bir cizgi cikmisti ama kaset test negatifti.BEnde yok gibi ama bakalım:)
Stres yapmayın olumlu düşünün biliyorsunuz en büyük düşman stres Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inşaallah bebeğinizi sevin
Değeriniz çok iyi bebiş sizinle üzülmeyin artık hayırlı olsun çok sevindim sizin adınızaDeger 1336... Normal mi sizce?
Bende kaset test yaptım gölge gibi bi çizgi var ama artık görmek istediğim için görüyorum herhalde diye düşünüyorum5 gün kala cok kötü bir erken gebelik testi yaptigimda cok belirsiz bir cizgi cikmisti ama kaset test negatifti.
Teşekkür ederim, insallah dediginiz gibidirDeğeriniz çok iyi bebiş sizinle üzülmeyin artık hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza
Bir iki gün sonra erken gebelik testi yapin bence. Bende cikmisti. Umarim sizin testleriniz benimkilerden daha net cikar.Bende kaset test yaptım gölge gibi bi çizgi var ama artık görmek istediğim için görüyorum herhalde diye düşünüyorum
Sizin çizgiler ve koyulaşmalar çok net hayırlı olsun
Bir iki gün sonra erken gebelik testi yapin bence. Bende cikmisti. Umarim sizin testleriniz benimkilerden daha net cikar.Ben bu ay farkli bir uygulamayla takip ettim, o uygulama cok yardimci oldu bana.
umarım çıkar :) bende pko var uygulamalar tutmuyor hatta ovulasyon testleri bile yanlış gösteriyorBir iki gün sonra erken gebelik testi yapin bence. Bende cikmisti. Umarim sizin testleriniz benimkilerden daha net cikar.Ben bu ay farkli bir uygulamayla takip ettim, o uygulama cok yardimci oldu bana.
Bende bir ay önce kimyasal gebelik geçirdimHAYırlı olsun baya gebelik varAllah gönlüne göre versin
Hamilelik belirtileri de var adete 10 gün kala kasik bel sırt ağrısı sürekli idrara çıkmaHAYırlı olsun baya gebelik varAllah gönlüne göre versin
Kan verdiniz miBat'a 2 gün kala avox marka erken gebelik testi yaptim, cok silik bir cizgi cikti. Dun de roll marka gebelik testi yaptim, cizgi daha belirgindi. Ama guvenemiyorum. Guvenilir olsa bile kimyasal olacakmis gibi hissediyorum. Yumurtlamanin uzerinden 17 gün geçti. Bat da 26 aralikti. Dun yaptığım test ve bata 2 gun kala yaptigim testlere bakar misiniz? Cok silik geldiler bana... Erken gebelik testi daha silikti, bekledikten sonra cekmek zorunda kaldim. Adet bir hafta gectikten sonra yaparsam guvenilir bir sonuc alir miyim? Yoksa hala kimyasal olma ihtimali olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?