Bu markaları bilemiyorum doğru mı çıkarıyor. Ama şüpheniz varsa direk kan verip kesinleştirinKaset testler bebe time
erken gebelik testi ise daysdoctor yine kan vericem ama erken gebelik testlerinde hemen ilk dakikada çıktı çizgiler kaset testte 10 dakika sonra çıktı kuruma çizgisidir die suda damlattım regl 2 gün gecikti sizce var mı
Yarın sabah bi kan vereyim en iyisiÇok silik çizgi var ama kan verin bu testler maalesef ki çok güvenilir değil
Bencede kan sonucu kesin sonuçBu markaları bilemiyorum doğru mı çıkarıyor. Ama şüpheniz varsa direk kan verip kesinleştirin
Hangi markaydı peki silik çizgi var görüyorum ❤Benimde böyle cikti
Eki Görüntüle 3614774
Benin almanyadan bir marka canim türkiyede yok baktim güvenilir diyorlar bakalim hayirlisiHangi markaydı peki silik çizgi var görüyorum ❤
Kapağı kapalıyken de sonuç penceresinden gözüküyor mu bu silik çizgi ? Bu kadar köşede çıkmaması lazım bana garip geldiBenimde böyle cikti
Eki Görüntüle 3614774
Erken gebelik testleri güvenilir değil yalancı pozitif veriyor canım. Kaset testteyse 10 dk sonrası geçersizdir su damlatma olayı tamamen şehir efsanesi. Şu an için negatif gözüküyor maalesefKaset testler bebe time
erken gebelik testi ise daysdoctor yine kan vericem ama erken gebelik testlerinde hemen ilk dakikada çıktı çizgiler kaset testte 10 dakika sonra çıktı kuruma çizgisidir die suda damlattım regl 2 gün gecikti sizce var mı
Evet cıktıKapağı kapalıyken de sonuç penceresinden gözüküyor mu bu silik çizgi ? Bu kadar köşede çıkmaması lazım bana garip geldi
2 gün sonra sabah idrarıyla tekrar test yap canım varsa koyulaşacaktırEvet cıktı
İnş2 gün sonra sabah idrarıyla tekrar test yap canım varsa koyulaşacaktır
Yarın sabah ilk idrarla bakacağım kaset teste yoksa kan veririm muhtemelen çoğu yerde yalancı pozitif demişler maalesefErken gebelik testleri güvenilir değil yalancı pozitif veriyor canım. Kaset testteyse 10 dk sonrası geçersizdir su damlatma olayı tamamen şehir efsanesi. Şu an için negatif gözüküyor maalesef
Hayırlısı umarım vardır testi tekrarlayın muhakkak yada kan daha net sonuç veririBenin almanyadan bir marka canim türkiyede yok baktim güvenilir diyorlar bakalim hayirlisi
Simdi sabah idrarıyla 10 saniyede böyle cıktı ne diyorsun varmı? Daha koyu cıktı2 gün sonra sabah idrarıyla tekrar test yap canım varsa koyulaşacaktır
Yani gözüküyor bence ama emin olmak için testi tekrarla muhakkakSimdi sabah idrarıyla 10 saniyede böyle cıktı ne diyorsun varmı? Daha koyu cıktı
Benimde kasette cikmiyor erkende cikiyorErken gebelik testlerinde silik çıkıyor ama kasette çıkmadı yalancı pozitif diyorlar erken gebelik testlerine inanmıyorum zaten artık olsa kaset testte de çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?