- 14 Eylül 2025
- 364
- 54
- 13
Sen oldunmuCanım ne oldu regll oldun mu ? Herhangı bır agrı sancı hassasıyet var mı ?Herseydenbitutam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen oldunmuCanım ne oldu regll oldun mu ? Herhangı bır agrı sancı hassasıyet var mı ?Herseydenbitutam
Öyle ya seninde günün az kalmış bekleyecez mecburSon ana kadar vazgeçmiyoruz![]()
Hala regl olmadım ağlama hissi hariç bişey yok oturup ağlayasım geliyor hiçbir sebebim yokken![]()
Sen oldunmu
Valla aynı bendeYok canım bende olmadım her an lavaboya gıdıyorum bakmayaay ınsallah olmayız ya
Valla aynı bende![]()
Dua edelimde hamileyizdir umarım sat nedir sizin benim 1 eylülÇok korkuyorum valla olacam dıye de
Dua edelimde hamileyizdir umarım sat nedir sizin benim 1 eylül
Şimdi bu geç döllenme olursa gün olarak farkedicekmi acaba yinede 4 haftalıkmı diceklerBenimde 3 Eylül![]()
Canım geç döllenme en fazla 1 gün geç oluyormuş . Asıl geç döllenme demek yumurtlamanın geç oldugu ıcın dollenmenın de ılerı tarıhe gecmesıymıs. Yumurtlama gününü bılıyorsan eğer az çok bılırsın . Mesela ben bu ay geç yumurtladım şu an Dpo 12 yada 13 deyımŞimdi bu geç döllenme olursa gün olarak farkedicekmi acaba yinede 4 haftalıkmı dicekler
Bebegım bu arada hamıle olalım da geç döllensin beŞimdi bu geç döllenme olursa gün olarak farkedicekmi acaba yinede 4 haftalıkmı dicekler
Öyle tabi ben merakımdanBebegım bu arada hamıle olalım da geç döllensin be![]()
Ben şu an bunları düşünemiyorumÖyle tabi ben merakımdan![]()
Ben akışına bıraktım test yapmamak için kaç gün beklerim bilemiyorumBen şu an bunları düşünemiyorumsadece adet olmaktan çok korkuyorum
Valla olmadım akşamda test yaptım negatifNergis51
Herseydenbitutam n’aptınız kızlar inşallah adet olmamışsınızdır. Hadi inşallah güzel haberlerinizi alalım
Olmadım kuzum kan verdım sonuç beklıyorumNergis51
Herseydenbitutam n’aptınız kızlar inşallah adet olmamışsınızdır. Hadi inşallah güzel haberlerinizi alalım
Valla olmadım akşamda test yaptım negatif
Ay hadi inşallah çıkar ya niye olmadınız acaba böyle de insan tereddütte kalıyor işteOlmadım kuzum kan verdım sonuç beklıyorum
Canım çıktı benım hamıle degılım . Gecıkmemın 3. Gunundeyım Dpo 13Ay hadi inşallah çıkar ya niye olmadınız acaba böyle de insan tereddütte kalıyor işte
Çok kötü . Berbatkızlar günaydın nasılsınız?