- 21 Ağustos 2016
- 280
- 76
- 98
- 28
hayırdır nedenÇok kötü . Berbat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırdır nedenÇok kötü . Berbat
gecıkmemın 3. Gunundeyım . Dunku kan testım çıkmış . Negatıf . Çok üzgünüm. Günü gününe adet olurdum benı hıc bır test bu kadar uzmedı .hayırdır neden![]()
Bekliyorum hala regl olmadımkızlar günaydın nasılsınız?
İşte arada kalmak gerçekten garip oluyoAy hadi inşallah çıkar ya niye olmadınız acaba böyle de insan tereddütte kalıyor işte
ilk bebeğin mi ne zamandır deniyorsun çok stres yaptığın için gecikmiştir belkigecıkmemın 3. Gunundeyım . Dunku kan testım çıkmış . Negatıf . Çok üzgünüm. Günü gününe adet olurdum benı hıc bır test bu kadar uzmedı .
temmuzda aynı böyle olmuştum stresten reglim 1 ay olmadı belki sizde çok stres yapmışsınızdır,mevsimler değiştiBekliyorum hala regl olmadım
Ben de hala regl de olmadım. Test de yapmadım. İyice gecikene kadar test yapmayacağım, moralim bozuluyor artık.İşte arada kalmak gerçekten garip oluyo
temmuzda aynı böyle olmuştum stresten reglim 1 ay olmadı belki sizde çok stres yapmışsınızdır,mevsimler değişti
Stres yapmadım aslında test yaparken stres oldumtemmuzda aynı böyle olmuştum stresten reglim 1 ay olmadı belki sizde çok stres yapmışsınızdır,mevsimler değişti
aşkım süreç zaten baştan ayağa kendisi stres amaStres yapmadım aslında test yaparken stres oldum![]()
Nasılsa olur diye ben hiç ama stres yapmadım gerçekten bak ne zamanki burda test yapanları gördüm o zaman başladı stresimaşkım süreç zaten baştan ayağa kendisi stres ama![]()
bi de çocuğunda var şükür bende forma bir girdim dedim millet nasıl uğrasıyor o gün panik başladı kan verdim çıktı bu defa dediler beta hgc takip et belki sağlıksızdır onu yaptım bu kez şey diyenler var kese yokNasılsa olur diye ben hiç ama stres yapmadım gerçekten bak ne zamanki burda test yapanları gördüm o zaman başladı stresim![]()
gmz HAHAHAH valla bende kafam dağılsın bir bakayım belki aynı hikayeden insanlara denk geliriz dedim. Denk geldim de ama yani bu seferde DPO sat mat kat BİR SÜRÜ BİRŞEY VAR valla üyeliği kapatacam az kaldı :)bi de çocuğunda var şükür bende forma bir girdim dedim millet nasıl uğrasıyor o gün panik başladı kan verdim çıktı bu defa dediler beta hgc takip et belki sağlıksızdır onu yaptım bu kez şey diyenler var kese yokvalla bilmiyorum burası bizi etkiliyor
teşekkürlergmz HAHAHAH valla bende kafam dağılsın bir bakayım belki aynı hikayeden insanlara denk geliriz dedim. Denk geldim de ama yani bu seferde DPO sat mat kat BİR SÜRÜ BİRŞEY VAR valla üyeliği kapatacam az kaldı :)
tebrik ederim buarada:) tavsiyem 7. ve 8. haftalarda doktora gidin kese için ayrıca inşallah olmuştur zaten merak etmeyin. burayı da zaten bence hamileler okumasın ya cidden tetikleyen içerikler var.
Sen onlara bakma stres yapma artık hamilesin Allahın izniyle bişey olmazbi de çocuğunda var şükür bende forma bir girdim dedim millet nasıl uğrasıyor o gün panik başladı kan verdim çıktı bu defa dediler beta hgc takip et belki sağlıksızdır onu yaptım bu kez şey diyenler var kese yokvalla bilmiyorum burası bizi etkiliyor
İnşallah herşey hepimizin gönlüne göre olurSen onlara bakma stres yapma artık hamilesin Allahın izniyle bişey olmaz
Evet ikinci 28 yaşındayımAmin :)Herseydenbitutam senin 2. mi kaç yasındasın
Bugün gecıkmemın 3. Gunumdeyımyahu bu ikinci cocuklar niye olmuyor:) alla alla bende aynı durumdayım valla benim yaş da var herhalde artık ondan olmuyor. gerçi millet 40 41 42 de doğuruyor ama. nasip kısmet. benimde regli 4 gün kaldı ama hiç ümidim yok bağırsaklardan sesler gelip duruyor yarın öbür gün olurum muhtemel. amannnnnn boşverin ya valla kafaya takınca da adet uzuyır.
kan testi yaptınız ya kesin bugun yarın olacaksın bak gör.