• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte çizgi var mı???

gecıkmemın 3. Gunundeyım . Dunku kan testım çıkmış . Negatıf . Çok üzgünüm. Günü gününe adet olurdum benı hıc bır test bu kadar uzmedı .
ilk bebeğin mi ne zamandır deniyorsun çok stres yaptığın için gecikmiştir belki :(

temmuzda aynı böyle olmuştum stresten reglim 1 ay olmadı belki sizde çok stres yapmışsınızdır,mevsimler değişti

Canım benım günüm hıc gecıkmezdı o yüzden umıtlenmıstım . İlk degıl bır oğlum var . 8 aydır denıyoruz

yahu bu ikinci cocuklar niye olmuyor:) alla alla bende aynı durumdayım valla benim yaş da var herhalde artık ondan olmuyor. gerçi millet 40 41 42 de doğuruyor ama. nasip kısmet. benimde regli 4 gün kaldı ama hiç ümidim yok bağırsaklardan sesler gelip duruyor yarın öbür gün olurum muhtemel. amannnnnn boşverin ya valla kafaya takınca da adet uzuyır.

kan testi yaptınız ya kesin bugun yarın olacaksın bak gör.

Nasılsa olur diye ben hiç ama stres yapmadım gerçekten bak ne zamanki burda test yapanları gördüm o zaman başladı stresim 🤣
bi de çocuğunda var şükür bende forma bir girdim dedim millet nasıl uğrasıyor o gün panik başladı kan verdim çıktı bu defa dediler beta hgc takip et belki sağlıksızdır onu yaptım bu kez şey diyenler var kese yok 😅😂 valla bilmiyorum burası bizi etkiliyor

bi de çocuğunda var şükür bende forma bir girdim dedim millet nasıl uğrasıyor o gün panik başladı kan verdim çıktı bu defa dediler beta hgc takip et belki sağlıksızdır onu yaptım bu kez şey diyenler var kese yok 😅😂 valla bilmiyorum burası bizi etkiliyor
gmz HAHAHAH valla bende kafam dağılsın bir bakayım belki aynı hikayeden insanlara denk geliriz dedim. Denk geldim de ama yani bu seferde DPO sat mat kat BİR SÜRÜ BİRŞEY VAR valla üyeliği kapatacam az kaldı :)

tebrik ederim buarada:) tavsiyem 7. ve 8. haftalarda doktora gidin kese için ayrıca inşallah olmuştur zaten merak etmeyin. burayı da zaten bence hamileler okumasın ya cidden tetikleyen içerikler var.

gmz HAHAHAH valla bende kafam dağılsın bir bakayım belki aynı hikayeden insanlara denk geliriz dedim. Denk geldim de ama yani bu seferde DPO sat mat kat BİR SÜRÜ BİRŞEY VAR valla üyeliği kapatacam az kaldı :)

tebrik ederim buarada:) tavsiyem 7. ve 8. haftalarda doktora gidin kese için ayrıca inşallah olmuştur zaten merak etmeyin. burayı da zaten bence hamileler okumasın ya cidden tetikleyen içerikler var.
teşekkürler 😅😂 evet bat sat her şeyi 1 günde öğrendim şimdi 5+3 gün hamileyim yarın doktora gittikten sonra herşey yolundaysa inşallah foruma girmicem :D

Sen onlara bakma stres yapma artık hamilesin Allahın izniyle bişey olmaz

yahu bu ikinci cocuklar niye olmuyor:) alla alla bende aynı durumdayım valla benim yaş da var herhalde artık ondan olmuyor. gerçi millet 40 41 42 de doğuruyor ama. nasip kısmet. benimde regli 4 gün kaldı ama hiç ümidim yok bağırsaklardan sesler gelip duruyor yarın öbür gün olurum muhtemel. amannnnnn boşverin ya valla kafaya takınca da adet uzuyır.

kan testi yaptınız ya kesin bugun yarın olacaksın bak gör.
Bugün gecıkmemın 3. Gunumdeyım 🥹 yaşım 30 . Neden olmuyor bende bılmıyorum

Back
X