• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte çizgi var mı???

Bakalım nasip beni biz bi kalalım da gebe Allah’ın izniyle ovü testim bugün de pik ben bugün silikleşmeye başlar diye düşünüyordum ama bugünü ve yarını da değerlendiririz sonraki güne gerek var mı
yarın silikleşir bence benimde öyle olmuştu eylülde 3 gün değerlendirdik :D aslında gün aşırı sperm kalitesi artıyor da işte bunlar altın günler :):KK71:

Gün aşırıyı da tutturmak mesele ya çalışıyoruz bir de 🫠

Ben sabah Laboquick yaptım ya yoktu resmen ama ben hafif bi çizgi görür gibi oldum aslında çok aşırı silik ama akşama awox de görünür oldu şu an sende de hafif de olsa çizgi görüyorum inşallah vardır canım inşallah gönlünden geçen olsun ☺️☺️🙏🏻🙏🏻
Bende aynı marka erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi gördüm durdukça daha belli oldu ama kuruma yapıyor mu bilmiyorum kullanan var mı laboquick erken gebelik testi

Bende aynı marka erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi gördüm durdukça daha belli oldu ama kuruma yapıyor mu bilmiyorum kullanan var mı laboquick erken gebelik testi
ben onla öğrendim o kadar silikti ki inanmadım çöpe atmıştım sonra kan verdim beta 61 çıktı düşün o kadar ki yeniydi :)

ben onla öğrendim o kadar silikti ki inanmadım çöpe atmıştım sonra kan verdim beta 61 çıktı düşün o kadar ki yeniydi :)
Testinin fotoğrafı var mı acaba ya bende yaptım testi görüyorum ama çok silik sonra biraz zaman geçti baktım çok belli orda bi çizgi var yani kuruma yapıyor mu bilmiyorum birazdan bi test daha yaparım eczanede sente markalı bi test varmış onu yapıcam awox test sipariş ettim de daha gelmedi

Testinin fotoğrafı var mı acaba ya bende yaptım testi görüyorum ama çok silik sonra biraz zaman geçti baktım çok belli orda bi çizgi var yani kuruma yapıyor mu bilmiyorum birazdan bi test daha yaparım eczanede sente markalı bi test varmış onu yapıcam awox test sipariş ettim de daha gelmedi
var eklim :)
1759842808594.webp

Back
X