• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte çizgi var mı???

İkinci ve üçüncüde silik görünüyor ama daha koyuda olması lazım sanki ay kan ver sen bir daha bencee
Canim baya okudum az once eczacida söyledi kendisininde cikmamis baya bir sonra pat diye cikmis ultrurosonda ve bazilari 20.gun ya da 16.gun gecikmede ogrenmis bekliyorum bnde hic idrara ve kana dusmemis bu bekleyenlerin en son cikip bir anda 3000 4000 degelerle ogrenmisler bakalim bndemi oyle olucam

Canim baya okudum az once eczacida söyledi kendisininde cikmamis baya bir sonra pat diye cikmis ultrurosonda ve bazilari 20.gun ya da 16.gun gecikmede ogrenmis bekliyorum bnde hic idrara ve kana dusmemis bu bekleyenlerin en son cikip bir anda 3000 4000 degelerle ogrenmisler bakalim bndemi oyle olucam
Ay simge insaAllah ya Allah ol desin olur bukadr gecıkme hayra alemet ınss bizi de bilgilendir mutlaka

Ins veririm haber ama olimsuz orneklerde vardi 13 14.gunlerinde adet olanlarda var tabi bakalim ben hangisi olucam
Hakkında neyse hayırlısı o olsun olanda da olmayandada vardır mutlaka hayır
Sağlıklı evlatlar nasip etsin mevla gönülden isteyen herkese insss🤲

Back
X