Testte çok silik çizgi

Şimdi yeni test yapıcam İnş vardır inşallah..... Heyecandan titredim

Yok hemen gitmem asla diğerinde koşayım hep sini ayağım hastanedeydi 12 gün yaşadı kuzum acelem yok Allah a emanet dua edin yeter bende tüm isteyenlere edicem İnşallah Allaha emanet olun

Bebegin sana simsiki tutunsun inşallah.Rabbim sana ve bebegine hayirli saglikli sihhatli hayirli dogumlar nasip etsin.Aminnnn.

Sağlık ocağına gittim 10 gün geçmediği için yalnış çıkabiliyomuş yani test yalnış olabilirmiş kan aldır bi ona baktır dedi doktorda menepoz olayını biliyo ta oda umutsuz sanırım ama ne bileyim baya belli oluyor 2. Çizgi 10 gün geçsin giderim olmadı canım sıkıldı sevinmiştim oysaki

Saglik ocagi kurtaj oldugum bebegimde banada oyle dedi.Bir dahakinde 1 hafta gecti dedim .Halbuki adet gunumdu yoksa yapmiyorlar .Niyetim hamile oldugumu ogrenmek 10 gun gecince yapiyorlar .Benimde ayni siziki gibiydi hamileydim.

Saglik ocagi kurtaj oldugum bebegimde banada oyle dedi.Bir dahakinde 1 hafta gecti dedim .Halbuki adet gunumdu yoksa yapmiyorlar .Niyetim hamile oldugumu ogrenmek 10 gun gecince yapiyorlar .Benimde ayni siziki gibiydi hamileydim.
Canim teste gore hamilesin cunki cizgin cok belli.

yaptırın kan testi adet günü geldiğinde olmazsanız. Böyle herkes birşey der moraliniz bozulur.
Kan testi en güzel veri bu komuda.
Moralinizi. De yüksek tutun en önemlisi

Kızlar böyle bir şey başınıza geldi mi dün test yaptim pozitif çıktı 2 _3 saat sonra çizgi yok olmaya başladı ne düşüneceğimi bilmiyorum test mi bozuk acaba

Eklentiler

• 2017-09-13 13.06.08.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…