- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
hayirli olsun Allah kucaginiza almayi nasip etsinİkinci test kızlar ellerim titriyo
Canım hayırlı olsun hamissinnnn.hadi hemen kan testine koşİkinci test kızlar ellerim titriyo
Bu sefer iyice koyulaşmış çizgi, hemen kan verin :) şimdiden hayırlı olsunİkinci test kızlar ellerim titriyo
İkinci test kızlar ellerim titriyo
Masallah. Kan vermeye gidin siz :)İkinci test kızlar ellerim titriyo
Saglik ocagi kurtaj oldugum bebegimde banada oyle dedi.Bir dahakinde 1 hafta gecti dedim .Halbuki adet gunumdu yoksa yapmiyorlar .Niyetim hamile oldugumu ogrenmek 10 gun gecince yapiyorlar .Benimde ayni siziki gibiydi hamileydim.Sağlık ocağına gittim 10 gün geçmediği için yalnış çıkabiliyomuş yani test yalnış olabilirmiş kan aldır bi ona baktır dedi doktorda menepoz olayını biliyo ta oda umutsuz sanırım ama ne bileyim baya belli oluyor 2. Çizgi 10 gün geçsin giderim olmadı canım sıkıldı sevinmiştim oysaki
Canim teste gore hamilesin cunki cizgin cok belli.Saglik ocagi kurtaj oldugum bebegimde banada oyle dedi.Bir dahakinde 1 hafta gecti dedim .Halbuki adet gunumdu yoksa yapmiyorlar .Niyetim hamile oldugumu ogrenmek 10 gun gecince yapiyorlar .Benimde ayni siziki gibiydi hamileydim.
Hamilesin sen canm. Bende de iki defa böyle çıktı test herkes yok hamile değilsin dedi. Gittim acilde kan verdim hamileymişim. Gebeliğin ilk haftaları olduğu için silik çıktığı söylenirİkinci test kızlar ellerim titriyo
KAn testi yaptırdınız mı?İkinci test kızlar ellerim titriyo
Test bozuk ola bilir bence baska bir markayla yap canim.Kızlar böyle bir şey başınıza geldi mi dün test yaptim pozitif çıktı 2 _3 saat sonra çizgi yok olmaya başladı ne düşüneceğimi bilmiyorum test mi bozuk acaba
Hyr alakası yok ilk 5 dk içinde çıkan sonuç doğrudurKızlar böyle bir şey başınıza geldi mi dün test yaptim pozitif çıktı 2 _3 saat sonra çizgi yok olmaya başladı ne düşüneceğimi bilmiyorum test mi bozuk acaba
Aynen test bozukmuş bugün bi test daha yaptim negatif çıktıTest bozuk ola bilir bence baska bir markayla yap canim.
Hayirlisi canim boyleymisAynen test bozukmuş bugün bi test daha yaptim negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?