Aslinda adet gününde yapsan daha belli olur.Benim 1 hafta önce çıkmıştı bende inanmadim adete kadar hergun yapmistim gittikce koyulasmisti . Herkesin farklı oluyor.Kimisi adet geçince belli oluyor.Hayirlisi olsun.Tamam tekrar deneyeyim en iyisi 3 aylık evliyim daha doğru düzgün ilişkiye giremedikbir kere de oldu mu bilmiyorum ama çok heyecanlandim
Uzulme adetin gelmezse yine yaparsin hayirlisiysa hamile olursun.bide 3kere damlat ve sonrasinda hareket ettirme biryerde kalsin.bende oyle olmusdu cok umutlanmisdim ama diyilmisim.sonrasinda adet olmadim yine yapmisdim ve adet gunum gecmisdi cizgi hemen cikdi canim 5 dakika icinde.Evet galiba çok damlattım yaaamin çok teşekkürler
Hem adet olmamışsınız, hem bu kadar net iki çizgi çıkmış. Ben olsam hastaneye giderdim bir dakika beklemeden. Eğer çizgiler hemen çıktıysa tebrikler, hamilesinizmerhaba kızlar adetim 3 gün geçikmişti test yaptım çizgiler net çıkmadı 2 tane yaptım ikiside bu şekilde cıktı .suanda 6 gun gecikti hala adet olmadım .sizce hamilemiyim
evet çizgiler damlattıktan 1 dakika içinde belirdi ama inanamıyorum cok yerde okudum bu sekılde olup kan da sonuc negatif olabılıyormus .1.bucuk senedir kaç kez test yaptım bilemezsiniz oyuzden cok korkuyorum negatif olucak dieHem adet olmamışsınız, hem bu kadar net iki çizgi çıkmış. Ben olsam hastaneye giderdim bir dakika beklemeden. Eğer çizgiler hemen çıktıysa tebrikler, hamilesiniz
Hayırlısıyla pozitifi kanda da görürsün inşallah...evet çizgiler damlattıktan 1 dakika içinde belirdi ama inanamıyorum cok yerde okudum bu sekılde olup kan da sonuc negatif olabılıyormus .1.bucuk senedir kaç kez test yaptım bilemezsiniz oyuzden cok korkuyorum negatif olucak die
İnşallah hayrlısı ile salı günü gidicem hastaneye umarım güzel haberler alırımHayırlısıyla pozitifi kanda da görürsün inşallah...
Merhaba canim hamilesen bence sevinİnşallah hayrlısı ile salı günü gidicem hastaneye umarım güzel haberler alırım
Hamilesiniz canm benim de böyle çıkmıştı adet 2 gün sonrası.evet çizgiler damlattıktan 1 dakika içinde belirdi ama inanamıyorum cok yerde okudum bu sekılde olup kan da sonuc negatif olabılıyormus .1.bucuk senedir kaç kez test yaptım bilemezsiniz oyuzden cok korkuyorum negatif olucak die
2. Silik de olsa görülüyor.Banada yorum yapın arkadaşlar 2 gün var regliye
Bebiş var tatlımBanada yorum yapın arkadaşlar 2 gün var regliye
Pozitif :)Banada yorum yapın arkadaşlar 2 gün var regliye
Tebrikler hamilesinizDaha önce hiç gebelik testi yapmadım yani olmayan nasıl çıkıyor bilmiyorum acaba pozitif işaretinin gölgesi olabilirmi hiç çizgi çıkmıyomu beyazmı oluyo kusura bakmayın bilmediğimden ve heyecanından tecrübenize dayanarak soruyorum
Uzulme canim herbirseyde hayir vardir.bence bi test daha yap icin rahat olsun.bencede hamilesin.Daha önce hiç gebelik testi yapmadım yani olmayan nasıl çıkıyor bilmiyorum acaba pozitif işaretinin gölgesi olabilirmi hiç çizgi çıkmıyomu beyazmı oluyo kusura bakmayın bilmediğimden ve heyecanından tecrübenize dayanarak soruyorum
Basinizsagolsun. Allah sabir versinİnanamıyorum kızlar İnşallah 6 ay önce doğum yaptım bebeğim vefat etti stresten menepoza girdim dedi doktor fsh yüksekti tüp bebek bile olmaz dedi... İnşallah vardır İnş kuzucuğum olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?