Testte çok silik çizgi

Tamam tekrar deneyeyim en iyisi 3 aylık evliyim daha doğru düzgün ilişkiye giremedik bir kere de oldu mu bilmiyorum ama çok heyecanlandim
Aslinda adet gününde yapsan daha belli olur.Benim 1 hafta önce çıkmıştı bende inanmadim adete kadar hergun yapmistim gittikce koyulasmisti . Herkesin farklı oluyor.Kimisi adet geçince belli oluyor.Hayirlisi olsun.

Evet galiba çok damlattım yaa amin çok teşekkürler
Uzulme adetin gelmezse yine yaparsin hayirlisiysa hamile olursun.bide 3kere damlat ve sonrasinda hareket ettirme biryerde kalsin.bende oyle olmusdu cok umutlanmisdim ama diyilmisim.sonrasinda adet olmadim yine yapmisdim ve adet gunum gecmisdi cizgi hemen cikdi canim 5 dakika icinde.

merhaba kızlar adetim 3 gün geçikmişti test yaptım çizgiler net çıkmadı 2 tane yaptım ikiside bu şekilde cıktı .suanda 6 gun gecikti hala adet olmadım .sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 20170823_201307 test.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 63
merhaba kızlar adetim 3 gün geçikmişti test yaptım çizgiler net çıkmadı 2 tane yaptım ikiside bu şekilde cıktı .suanda 6 gun gecikti hala adet olmadım .sizce hamilemiyim
Hem adet olmamışsınız, hem bu kadar net iki çizgi çıkmış. Ben olsam hastaneye giderdim bir dakika beklemeden. Eğer çizgiler hemen çıktıysa tebrikler, hamilesiniz

Hem adet olmamışsınız, hem bu kadar net iki çizgi çıkmış. Ben olsam hastaneye giderdim bir dakika beklemeden. Eğer çizgiler hemen çıktıysa tebrikler, hamilesiniz
evet çizgiler damlattıktan 1 dakika içinde belirdi ama inanamıyorum cok yerde okudum bu sekılde olup kan da sonuc negatif olabılıyormus .1.bucuk senedir kaç kez test yaptım bilemezsiniz oyuzden cok korkuyorum negatif olucak die

Hayırlısıyla pozitifi kanda da görürsün inşallah...

Hamilesiniz canm benim de böyle çıkmıştı adet 2 gün sonrası.

Banada yorum yapın arkadaşlar 2 gün var regliye

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-10-12-42-30.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 79
Ikinci cizgi var canim ben gordum .inşallah hamilesindir.

İnanamıyorum kızlar İnşallah 6 ay önce doğum yaptım bebeğim vefat etti stresten menepoza girdim dedi doktor fsh yüksekti tüp bebek bile olmaz dedi... İnşallah vardır İnş kuzucuğum olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Daha önce hiç gebelik testi yapmadım yani olmayan nasıl çıkıyor bilmiyorum acaba pozitif işaretinin gölgesi olabilirmi hiç çizgi çıkmıyomu beyazmı oluyo kusura bakmayın bilmediğimden ve heyecanından tecrübenize dayanarak soruyorum

Uzulme canim herbirseyde hayir vardir.bence bi test daha yap icin rahat olsun.bencede hamilesin.

Basinizsagolsun. Allah sabir versin

Eger negatif olsaydi, t yerinde hicbirseynolmazdi. Ousa sizde silik pembe cizgi var. İster testi tekrar edin, ister hemen gidip kan testi yaptirin. Allah size bagislasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…