Testte çok silik çizgi

Aynen aynı benimde adet sancısı gibi Rabbim korusun
Selam benim testimdede renk dagilmasi oldu ikincini yapdim bjsey cikmadi.siz de de renk dagilmasi olmus.ve hamilesiniz tebrik ederim Allah yardimciniz olsun.resim ata bilirmisinjz banada yardimci olursunuz benim testime benziyomu bi bakardim

Selam benim testimdede renk dagilmasi oldu ikincini yapdim bjsey cikmadi.siz de de renk dagilmasi olmus.ve hamilesiniz tebrik ederim Allah yardimciniz olsun.resim ata bilirmisinjz banada yardimci olursunuz benim testime benziyomu bi bakardim
Resim atamıyorum benimki konu sahibinin testine çok benziyor sizde onunla karşılaştırın

Kızlar telefonunuza hamilelik uygulamalarını indirin çok faydalı oluyor :) birçok şeyi onlardan öğrendim. Ya da gebelikle ilgili kitaplar okuyun. Hayırlı olsun bu arada :)

Evet şu telefona google playden indirdiklerimizden. Mesela drbanu çiftçi nin uygulaması, hamilelik takibi, gebelik haftam gibi uygulamalar. Google play de çıkar

kızlar hepinize merhaba sırf bu konu için üye oldum lütfen yardım edin eczaneden after 10 diye bi gebelik testi aldım ama forumlarda taklit diyorlar söyle bir şey cıktı sizce durum ne??

Eklentiler

• 20170817_175106.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 20170817_175154.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 57
kızlar hepinize merhaba sırf bu konu için üye oldum lütfen yardım edin eczaneden after 10 diye bi gebelik testi aldım ama forumlarda taklit diyorlar söyle bir şey cıktı sizce durum ne??
Canim Idrarin cok kacmis icine bir keresinde bendede olmusdu ama hamile degildim Allah gonlune gore versin

Çok damlatmissiniz galiba umutlandırmak istemem ama sanki var cizgi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…