- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Adet olamıyorsun.. bide gaz oluyo...Neden oluyor peki
Bana da ara sıra sıra giriyor adet olacamisim gibiSağol canım bilmiyorum ki benim kasiklarim çok ağrıyor
Zaten adet olacak gibi agrim oluyor korkuyorum kanama başlayacak diyeAdet olamıyorsun.. bide gaz oluyo...
Aynen aynı benimde adet sancısı gibi Rabbim korusunZaten adet olacak gibi agrim oluyor korkuyorum kanama başlayacak diye
Selam benim testimdede renk dagilmasi oldu ikincini yapdim bjsey cikmadi.siz de de renk dagilmasi olmus.ve hamilesiniz tebrik ederim Allah yardimciniz olsun.resim ata bilirmisinjz banada yardimci olursunuz benim testime benziyomu bi bakardimAynen aynı benimde adet sancısı gibi Rabbim korusun
Resim atamıyorum benimki konu sahibinin testine çok benziyor sizde onunla karşılaştırınSelam benim testimdede renk dagilmasi oldu ikincini yapdim bjsey cikmadi.siz de de renk dagilmasi olmus.ve hamilesiniz tebrik ederim Allah yardimciniz olsun.resim ata bilirmisinjz banada yardimci olursunuz benim testime benziyomu bi bakardim
Anladim.Resim atamıyorum benimki konu sahibinin testine çok benziyor sizde onunla karşılaştırın
Ben duymadım ama bilen arkadaşlar vardır burda onlar yardımcı olabilir.Cok tesekkur ederim canim sanada insAllah.sen hic rahimde sıvı duydunmu kotu birseymi?
Mesela ne gibi uygulamalar canım. Hamilelik hakında bilgi falan miKızlar telefonunuza hamilelik uygulamalarını indirin çok faydalı oluyor :) birçok şeyi onlardan öğrendim. Ya da gebelikle ilgili kitaplar okuyun. Hayırlı olsun bu arada :)
Tamam canım bakiyim teşekkürlerEvet şu telefona google playden indirdiklerimizden. Mesela drbanu çiftçi nin uygulaması, hamilelik takibi, gebelik haftam gibi uygulamalar. Google play de çıkar
Canim Idrarin cok kacmis icine bir keresinde bendede olmusdu ama hamile degildim Allah gonlune gore versinkızlar hepinize merhaba sırf bu konu için üye oldum lütfen yardım edin eczaneden after 10 diye bi gebelik testi aldım ama forumlarda taklit diyorlar söyle bir şey cıktı sizce durum ne??
Bir de gününüz gectimiTest varsa tekrar yapın ama 3 damladan fazla damlatmayin .
Evet galiba çok damlattım yaaCanim Idrarin cok kacmis icine bir keresinde bendede olmusdu ama hamile degildim Allah gonlune gore versin
Tamam tekrar deneyeyim en iyisi 3 aylık evliyim daha doğru düzgün ilişkiye giremedikTest varsa tekrar yapın ama 3 damladan fazla damlatmayin .
Günüme dört gün varTamam tekrar deneyeyim en iyisi 3 aylık evliyim daha doğru düzgün ilişkiye giremedikbir kere de oldu mu bilmiyorum ama çok heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?