Kız inşallah hamilesin üzme kendini boşuna ben de günlerce internette araştırmıştım emin olamamıştım. Nur topu gibi hala karnımda :))
Rabbim isteyen herkeze nasip etsi insallahHamilesin canım 2 testte de gördüm ben hayırlı olsun hadi bize de dua etttt
Kızlar bi daha cekip atiyim mi şimdi
Gördün mu ikinci testimiAt bekliyoruz.
Allahım sen sabır ver :)) tüm kk olarak aminnnnnnn. Neyse adamı bırak o da bi kendine gelsin şokta olabilir.Çok garibim şu anda yaaa.
Bu daha belirgin. Ve 3 damla damlattim.
Benim öküz yatiyor simdi diriliş izliyor .
Bitince gidecekmişiz :)
Kacinci cocugun beni herif ikisidede cok heyecanliydi. Ne filmi kalksinbebis geliyooooÇok garibim şu anda yaaa.
Oooo 23.30 da bitiyor nekadar rahatsınız ben duramadım burdaÇok garibim şu anda yaaa.
Bence şuan şokta oyüzden böyle öküz öküz davranıyor. Kendine gelsin bari. :))Kacinci cocugun beni herif ikisidede cok heyecanliydi. Ne filmi kalksinbebis geliyoooo
Gördüm ikinci teste göre hamilesin.Kan testimize yaptirirsan rahatlarsin.Hayirli olsun inşallah.Gördün mu ikinci testimi
Ilk testte başta görünüyordu .Demekki test bozuktu.Gördüm ikinci teste göre hamilesin.Kan testimize yaptirirsan rahatlarsin.Hayirli olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?