Testte çok silik çizgi

Canim duyarliligi daha yuksek prediktorler var varsa yakinda bi ecz esin alsin 15 20 lita biseydir o kesin sonuc verir ya da sabahi bekleyebilirsen bekle
Evet daha net gösterenler var. Hatta ben ilkini 20 liraya aldım negatifdi belirgin şekilde.İki ay sonra 3 liraya alınca yaa demiştim 3 liralık şey neyi doğru gösterecek diye kan vermiştim

Aglamana gerek var mı. Gidip test yaptırırsan hem daha fazla üzülmezsin. Eger hamileysen sevinirsin. Degilsen daha çok umutlanıp kendini yıpratmamış olursun. Adetin kaç gün gecikti.
Adetim da 1 gün gecikti
Ama hic adet belirtim yok akintim var

Az önce görünüyordu.Tekrar test yaparsan 4 damladan fazla damlatma.Sabah ilk ısrarla tekrar sene istersen .Üzülme hayırlısı olsun.

Canim bal gibi hamilesin.sen bu isleri bana sor.3bucuk yillik cocuk ozlemim suresince her ay hic abartisiz gunde en az 5 kez test yapmis biri olarak %100hamilesin.yani %1 ihtimal bile vermiyorum hamile olnadigina dair.3bucuk yilin sonunsa nihayet hamile oldugum o ayda aynen bu sekilde cikmisti benimde.hatta daha da silikti ve hemen kan testi yaptirdim sonuc 26 cikmisti

Arkadaşlar adet olmadim. Yani bugün adet günümdu olmadi.
Test yaptım ikinci cizgi cok silik.

Hamile olma ihtimalim var mi ?

Varsa simdi kalkıp hastaneye gideceğim.
Mart annesiyim ve evet silik çizgi hamilesin demek benim testimde cok silik bir çizgiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…