Değilim arkadaşlar öyle diyor
Evet daha net gösterenler var. Hatta ben ilkini 20 liraya aldım negatifdi belirgin şekilde.İki ay sonra 3 liraya alınca yaa demiştim 3 liralık şey neyi doğru gösterecek diye kan vermiştimCanim duyarliligi daha yuksek prediktorler var varsa yakinda bi ecz esin alsin 15 20 lita biseydir o kesin sonuc verir ya da sabahi bekleyebilirsen bekle
Çizgi mi kayboldu.
Tamam bi daha yapıyorum
1 dakka gönderiyorumÇizginin kaybolduğu testi tekrar gonderirmisin
Nöbetçi eczaneden varsa dijital gebelik testi al yap, orda haftası da çıkıyorÇok çok silik olması d hamilelik değilmi
Kusura bakmayin kafam bi milyon
Aglamana gerek var mı. Gidip test yaptırırsan hem daha fazla üzülmezsin. Eger hamileysen sevinirsin. Degilsen daha çok umutlanıp kendini yıpratmamış olursun. Adetin kaç gün gecikti.Simdi ozele de gidebilirim. Yapmak istemiyorum ağlıyorum
Adetim da 1 gün geciktiAglamana gerek var mı. Gidip test yaptırırsan hem daha fazla üzülmezsin. Eger hamileysen sevinirsin. Degilsen daha çok umutlanıp kendini yıpratmamış olursun. Adetin kaç gün gecikti.
Digerini de yap ne olucak bakalım. Benim ilk yaptıgım hamilelik testim de böyleydi. Her gün test yaptım resmen emin olmak için gün geçtikçe çizgi belirmeye başladı. Zaten her test te %1 ihtimal var yanlıış çıkma ihtimali.
Mart annesiyim ve evet silik çizgi hamilesin demek benim testimde cok silik bir çizgiydiArkadaşlar adet olmadim. Yani bugün adet günümdu olmadi.
Test yaptım ikinci cizgi cok silik.
Hamile olma ihtimalim var mi ?
Varsa simdi kalkıp hastaneye gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?