- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
Bir tane daha yap canim ilkinde belirgin ikincisinde yok cizgi ikincisi bozuk galiba testin.Eki Görüntüle 2009001 Eki Görüntüle 2009001 bu sabah yaptıgımEki Görüntüle 2009001 Merhaba bende yenı uyeyım sabah test yaptım ıkı cızgı ama cok sılık cıktı sonra gıttım bı tane daha aldım oda farklı bı sonuc verdı sızce hamılemıyım
Ikinci test bozuk. Ilkine göre de yüksek ihtimal hamilesinEki Görüntüle 2009001 Eki Görüntüle 2009001 bu sabah yaptıgımEki Görüntüle 2009001 Merhaba bende yenı uyeyım sabah test yaptım ıkı cızgı ama cok sılık cıktı sonra gıttım bı tane daha aldım oda farklı bı sonuc verdı sızce hamılemıyım
Bir tane daha yapsana canimBen gunlerdır yapıyorum ama hepnegatıftı dun ılk kez boyle cıktı umutlandım cok yarın kan tahlılı versem mı
Var canim var. Kan testi yaptirBu sabah yaptım bunu yıne
Insallah sendende hayirli haber gelir canim. Allah gonlune gore versinEvet bencede var hayırlı olsun bende kan verdim beklemedeyim çatlama iğnenin 15günündeyim
Amin canim amin inşallah vardırInsallah sendende hayirli haber gelir canim. Allah gonlune gore versin
Hos geldın canım ve ateşle gebe oldugunu anlıyomusun kızlar bunu bılen var mı ben ılk kez duydumArkadaşlar geldim
Adet baslamadan n önce olcmeye başlıyorsun. Eğer düşmezse yukselirse hamilesinHos geldın canım ve ateşle gebe oldugunu anlıyomusun kızlar bunu bılen var mı ben ılk kez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?