Testte görmeyip kanda gören varmı

melkeeee

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
119
15
18
30
Kızlar edetim 8 gündür gecikmeden ne gelen var ne giden 3 gün arayla test yaptım bişey çıkmadı normalde bu kadar gecikme yapmaz bi defa daha olmuştu 4 5 ay önce sonrsında düzene binmişti korumasız ilişki yaşıyoruz bebek istiyorx ama bu testlerde çıkmadı testte çıkmayıp kanda gören varmı yardım edin lütfen

Kızlar edetim 8 gündür gecikmeden ne gelen var ne giden 3 gün arayla test yaptım bişey çıkmadı normalde bu kadar gecikme yapmaz bi defa daha olmuştu 4 5 ay önce sonrsında düzene binmişti korumasız ilişki yaşıyoruz bebek istiyorx ama bu testlerde çıkmadı testte çıkmayıp kanda gören varmı yardım edin lütfen
Geç döllenme olabilir onun için direk kan ver

Merhaba insallah gebesinizdir bende bu ay 9 gun gecikdim, gecikmenin 4. gunu test yaptim negatif hic bu kadar gecikmemistim biraz daha bekleyecegim siz de pcos var mi?

Hayır yok sizde varmı ya inşallah sizde hamilesinizdir umarım geç döllenme yaşıyoruzdur🙏
Var ama kist durumu yok adetlerim duzenliydi gecen ayda yumurtam catladigi halde gecikmeli adet oldum dongunun 36. gununde bugun dongunun 44. gunundeyim dogumdan sonra ilk defa bu kadar gecikiyorum gebelik olcagini sanmiyorum ama insallah oyledir guzel haberlerinizi bekliyorum🤲

Hayır yok sizde varmı ya inşallah sizde hamilesinizdir umarım geç döllenme yaşıyoruzdur🙏
Herhangi bir belirtiniz varmi benim ara ara gogsum sızlıyor adete yakinda oldugu icin belirti olarak gormuyorum ve gunlerdir kasik agrilarim var hamile degilsem de bir an once adet olup
rahatlamak istiyorum🙂

Herhangi bir belirtiniz varmi benim ara ara gogsum sızlıyor adete yakinda oldugu icin belirti olarak gormuyorum ve gunlerdir kasik agrilarim var hamile degilsem de bir an once adet olup
rahatlamak istiyorum🙂
Belirti olarak benim bacaklarım cok sızladı kalcadan itibaren belimde bi kaç gündür sızı vardı kasıklarıma ara ara giriyolar ay çözemedim çıldırıcam😀

Belirti olarak benim bacaklarım cok sızladı kalcadan itibaren belimde bi kaç gündür sızı vardı kasıklarıma ara ara giriyolar ay çözemedim çıldırıcam😀
Evet evet aynisi 😆 benimde sag bacagimda hafif sızlama var sag taraftan daha kaliteli yumurtluyorum hic umudum yok ama insallah guzel haberler aliriz☺️

Back
X