Geç döllenme olabilir onun için direk kan verKızlar edetim 8 gündür gecikmeden ne gelen var ne giden 3 gün arayla test yaptım bişey çıkmadı normalde bu kadar gecikme yapmaz bi defa daha olmuştu 4 5 ay önce sonrsında düzene binmişti korumasız ilişki yaşıyoruz bebek istiyorx ama bu testlerde çıkmadı testte çıkmayıp kanda gören varmı yardım edin lütfen
Merhaba insallah gebesinizdir bende bu ay 9 gun gecikdim, gecikmenin 4. gunu test yaptim negatif hic bu kadar gecikmemistim biraz daha bekleyecegim siz de pcos var mi?Kızlar edetim 8 gündür gecikmeden ne gelen var ne giden 3 gün arayla test yaptım bişey çıkmadı normalde bu kadar gecikme yapmaz bi defa daha olmuştu 4 5 ay önce sonrsında düzene binmişti korumasız ilişki yaşıyoruz bebek istiyorx ama bu testlerde çıkmadı testte çıkmayıp kanda gören varmı yardım edin lütfen
Var ama kist durumu yok adetlerim duzenliydi gecen ayda yumurtam catladigi halde gecikmeli adet oldum dongunun 36. gununde bugun dongunun 44. gunundeyim dogumdan sonra ilk defa bu kadar gecikiyorum gebelik olcagini sanmiyorum ama insallah oyledir guzel haberlerinizi bekliyorumHayır yok sizde varmı ya inşallah sizde hamilesinizdir umarım geç döllenme yaşıyoruzdur
Herhangi bir belirtiniz varmi benim ara ara gogsum sızlıyor adete yakinda oldugu icin belirti olarak gormuyorum ve gunlerdir kasik agrilarim var hamile degilsem de bir an once adet olupHayır yok sizde varmı ya inşallah sizde hamilesinizdir umarım geç döllenme yaşıyoruzdur
Belirti olarak benim bacaklarım cok sızladı kalcadan itibaren belimde bi kaç gündür sızı vardı kasıklarıma ara ara giriyolar ay çözemedim çıldırıcamHerhangi bir belirtiniz varmi benim ara ara gogsum sızlıyor adete yakinda oldugu icin belirti olarak gormuyorum ve gunlerdir kasik agrilarim var hamile degilsem de bir an once adet olup
rahatlamak istiyorum
Evet evet aynisiBelirti olarak benim bacaklarım cok sızladı kalcadan itibaren belimde bi kaç gündür sızı vardı kasıklarıma ara ara giriyolar ay çözemedim çıldırıcam
Insallah Allah nasip etsin yarin sonucunuzu yazin mutlaka bekliyorumyaa inşallah
Tabi yazıcam sonucu sizde yazarsınızInsallah Allah nasip etsin yarin sonucunuzu yazin mutlaka bekliyorum
Benden bu kadar 8. Günümde patladımInsallah Allah nasip etsin yarin sonucunuzu yazin mutlaka bekliyorum
hadi ya sağlik olsun canim diğer ay gelecek insallah bebisler, benimde sağ kasik agrim iyice siddetlendi insallah bende patlarimBenden bu kadar 8. Günümde patladım
Insallah canm hic sanmiyorum ama test almaya ciktimÖyle deme kız inşallah bebenin ağrısıdır inşallah sende bu ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?