Testte negatif görüp de sonra pozitifi gören var mıı ??

Sevimsiz01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
420
236
103
35
Kızlar normalde adetim günü gününe olur. Olacağım gün akşamı bile görmem öğlen kesin olmuş olurum. 3 hamilelik geçirdim. 1 kimyasal 1 düşük. 1 tane de oğlum var. Düşükte ve oğlumda bat a 3 gün kala test yapmştm pozitif çıkmıştı. Kimyasal da bat günü yaptım pozitifi gördüm. Şimdi de bat günü yaptım ama negatif. Hala da olmadım. 2 gün geçti. Pozitife dönme olabilir mi ki. Göğüslerim çok hassas. Onun dışında da pek bi belirti yok

Adete 4 gün kala vermiştim kan
Bende korkmuştum ama beta HCG arttıkça seviniyordum.

Aradan zaman geçmiş ama aynı durum bendede var merak ettim hamilemisiniz
Bunu şimdi gördüm kusura bakmayın. Hayır o zaman hamile değilmişim regl oldum. Ama o son adetimdi. Ondan snra hamile kaldım. Maalesef 12 haftalıkken onu da düşük yaptım

Bunu şimdi gördüm kusura bakmayın. Hayır o zaman hamile değilmişim regl oldum. Ama o son adetimdi. Ondan snra hamile kaldım. Maalesef 12 haftalıkken onu da düşük yaptım
Çok geçmiş olsun . Bende regl oldum. Ve benimde ilk hamileligimde karnimda kalbi durmuştu.

Gecikmedi adete 4 gün kala öğreniyorum ben genelde kanda birde erken gebelik trsti yaoiyrium şuan ikinci kızım doğdu bir aylık oldu
Bende Negatif çıktı doktor yumurta tembelliği diyor ama inanmıyorum ya ankardayken bin defa doktra gittim sorun yok diyor iki defa kimyasl gebelik geçirdikten sonra yumurta tembelliği çıktı

Bende Negatif çıktı doktor yumurta tembelliği diyor ama inanmıyorum ya ankardayken bin defa doktra gittim sorun yok diyor iki defa kimyasl gebelik geçirdikten sonra yumurta tembelliği çıktı
Hmm gercekten şimdiki doktorlarda birşey bilmiyor hamilelik şüphen yoksa maydonuz suyu kaynat iç adetin duzenliyse gün aşırı eşinle birliktelik olsun. Olur inşallah verecek olan Allah

Hmm gercekten şimdiki doktorlarda birşey bilmiyor hamilelik şüphen yoksa maydonuz suyu kaynat iç adetin duzenliyse gün aşırı eşinle birliktelik olsun. Olur inşallah verecek olan Allah
İşte valla ilaç verdi içesim yok bir tane içtim dedim içmeyeceğim adaçayı içiyorum şu an gebelik şüphesi kalktı şu an Çarşamba günü yaptım test negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…