Yok da sanki bi anda oyle olcak diye korktum. Yani basima oyle bisey gelirse ne olur?Canım ne oldu? Adet oldunmu?
kiz beni de korkutdun benim de adetim yarin ama benim test pozitifYok da sanki bi anda oyle olcak diye korktum. Yani basima oyle bisey gelirse ne olur?
Insallah bisey olmaz.. ben olursa diye sordum. Benim el olmicak anda gelirde o yuzden. Bi kere test yapmaya oturdum. Testle beraber adet oldum mesela hahakiz beni de korkutdun benim de adetim yarin ama benim test pozitif
benim testi gordun mu? inshAllah olmayiz yaaaInsallah bisey olmaz.. ben olursa diye sordum. Benim el olmicak anda gelirde o yuzden. Bi kere test yapmaya oturdum. Testle beraber adet oldum mesela haha
Birde hisey sorcam. Simdi sabah test yaptim cozgi var ya. Amma o saat gectikce belirginlesirmi ayni test?kiz beni de korkutdun benim de adetim yarin ama benim test pozitif
Psıkolojıktır o ..rahat ol kafanı takma stres yapma sakınYok da sanki bi anda oyle olcak diye korktum. Yani basima oyle bisey gelirse ne olur?
bende oyle oldu ama bi shey diyemiyorum cunki onceki testlerde de saatler sonra cikiyodu ama hamile degildimBirde hisey sorcam. Simdi sabah test yaptim cozgi var ya. Amma o saat gectikce belirginlesirmi ayni test?
Gordum de. Seninki adetten once bu kadar bariz. Benim gecmesine ragmen silik gibi. Ama regl dongusunden kaynaklanirmi? Yani benimki 16 gunde bi oluyor.benim testi gordun mu? inshAllah olmayiz yaaa
Yok bu testte sabah ilk yaptigimda da vardi cizgi. Sadece saat gecince hava kararinca ben daha duzgun gorebildim. Oglen yapmistim zatenbende oyle oldu ama bi shey diyemiyorum cunki onceki testlerde de saatler sonra cikiyodu ama hamile degildim
sen yine de cok umutlanma cunki insan sonra gercekten yikiliyo.. inshAllah yarin ilk idrarinla bi daha yap bakalim ne cikiyoYok bu testte sabah ilk yaptigimda da vardi cizgi. Sadece saat gecince hava kararinca ben daha duzgun gorebildim. Oglen yapmistim zaten
sen yine de cok umutlanma cunki insan sonra gercekten yikiliyo.. inshAllah yarin ilk idrarinla bi daha yap bakalim ne cikiyo
ben dun test yapdim hemen 2ci cizgi cikti ama adetim yarin bi sorun cika bilirmi?Kız olasılıkları mı kafana takıyorsun
Adet olursan ya üstüne görme olur yada kimyasal gebeliktir
Korkma bende hamile oldugumu erken testle öyrendim adet ağrısı gibi geldi .. Şimdi 7 haftalık hamileyim adet günü gibi yine az ağrım oluyor..doktoruma sordum normal bişey ilk hamileliyin 1 2 ayı öyle oluyorTestte pozitif gordum ya bugun, Ardindan kanamam gelirse adet miyim? Testlerdeki arti isareti ne olcak ozaman?
Hehe napiyim..Kız olasılıkları mı kafana takıyorsun
Adet olursan ya üstüne görme olur yada kimyasal gebeliktir
inshAllah cikar canim sabirli olBen yikilmiyorum da artik sadece var mi yok mu bilememek beni delirtiyor. Yoksa da Allah zamani gelince verecektir. Varsa da tabii sevinirim.
kimyasal yani bosh gebelikHehe napiyim..
Kimyasal gebelik ne oluyor bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?