Testte pozitif gorup ardindan adet goren varmi?

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bişey sormak istyorum.
Adetime 3 gün var ben şüphelenip test yaptim ikinci cizgi silik çıktı esim çok sevindi hemen gidip kan verdik yarın sonuç belli olucak sizce hamilemiyimdir adet öncesi belli olurmu teste

Tabi belli olur ben de 4 gün varken öğrenmiştim silik çizgiyle inşallah sağlıkla alırsın kucağına

6-7 gün önce öğrenenlerde var canım. Haber ver bize de inşallah hamilesindir

Bende adet ten bir gün ince test yaptırdım kızlar kan testi negatif ti 4 gün geçti hala olmadım yine de hamile olabilir miyim acaba. Boyle bir durum yaşayan var mi

Bende adet ten bir gün ince test yaptırdım kızlar kan testi negatif ti 4 gün geçti hala olmadım yine de hamile olabilir miyim acaba. Boyle bir durum yaşayan var mi
Ayy hic bilmiyorum. Oyle arkadaslar varsa hemen yazsinlar. Belki hcg alcakmistir ozaman anca yukseliyor olabilirmi?

Hayır daha olmama iki gün var bgun kan testi sonucum negatif çıktı dayanamayıp evde yine test yaptim yine silik çıktı neye inancımı şaşırdım

Belki adet öncesi olduğu içindir yada test bozuktur canım üzme kendini gelecek aya insallah

C

Benim boyle cok hafif kahverengi leke geliyor. Gece sabaha kadar mesela gunluk ped takmistim ona bisey gelmemis bile. Testlerde cizgi vardi. Yerlesme olabilirmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…