- 1 Ağustos 2016
- 17
- 7
- 1
- 31
Tabi belli olur ben de 4 gün varken öğrenmiştim silik çizgiyle inşallah sağlıkla alırsın kucağınaKızlar merhaba aranıza yeni katıldım bişey sormak istyorum.
Adetime 3 gün var ben şüphelenip test yaptim ikinci cizgi silik çıktı esim çok sevindi hemen gidip kan verdik yarın sonuç belli olucak sizce hamilemiyimdir adet öncesi belli olurmu teste
6-7 gün önce öğrenenlerde var canım. Haber ver bize de inşallah hamilesindirKızlar merhaba aranıza yeni katıldım bişey sormak istyorum.
Adetime 3 gün var ben şüphelenip test yaptim ikinci cizgi silik çıktı esim çok sevindi hemen gidip kan verdik yarın sonuç belli olucak sizce hamilemiyimdir adet öncesi belli olurmu teste
Ayy hic bilmiyorum. Oyle arkadaslar varsa hemen yazsinlar. Belki hcg alcakmistir ozaman anca yukseliyor olabilirmi?Bende adet ten bir gün ince test yaptırdım kızlar kan testi negatif ti 4 gün geçti hala olmadım yine de hamile olabilir miyim acaba. Boyle bir durum yaşayan var mi
canim yaptin mi?Ayy hic bilmiyorum. Oyle arkadaslar varsa hemen yazsinlar. Belki hcg alcakmistir ozaman anca yukseliyor olabilirmi?
Benimde negatif çıktıBende adet ten bir gün ince test yaptırdım kızlar kan testi negatif ti 4 gün geçti hala olmadım yine de hamile olabilir miyim acaba. Boyle bir durum yaşayan var mi
oldun mu?Nekadar da umutlanmistim
Kan testim negatif çıktı eve gelip tekrar test yaptim inanmak istemedim yine silik çıktı sizce nedir bu durumda olan oldumuTabi belli olur ben de 4 gün varken öğrenmiştim silik çizgiyle inşallah sağlıkla alırsın kucağına
canım geç döllenme falan da oluyormuş. adetin gelmezse tekrar yaptırrısınKan testim negatif çıktı eve gelip tekrar test yaptim inanmak istemedim yine silik çıktı sizce nedir bu durumda olan oldumu
Enteresan olmuş gerçekten bilemedim vallahi kanda yoksa idrarda nasıl çıkıyor acabaKan testim negatif çıktı eve gelip tekrar test yaptim inanmak istemedim yine silik çıktı sizce nedir bu durumda olan oldumu
Ama iki defa yaptım ikisindede silik çizgi çıktı[/QUOTEcanim bazilarinin kanda hemen cikmiyo yani umutlandirmakta istemem ama hamilesindir hayal kirikligini bilirim kitu bisey sabret iki ilk idrarinla yap testi sabah eyer varsa daha net belli olucaktir sikma canini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?