Testte pozitif gorup ardindan adet goren varmi?

Benim boyle cok hafif kahverengi leke geliyor. Gece sabaha kadar mesela gunluk ped takmistim ona bisey gelmemis bile. Testlerde cizgi vardi. Yerlesme olabilirmi???
Zaten yerlesme kanamasi o sekilde oluyo canim adet olsaydi sökulurdun hemen kirmizi sekilde gelirdi adetin kac gun gecti ben oglumda boyle olmustum 2gun surdu kanama koyu kahve rengiydi az geldi benim 3gunum geciyordu o knamayi olmustum kanamayi gorunce korktum dusukmu diye test yaptim baya koyu ciimisti hastaneye gittik bi sikinti yok dediler sen bekle sadece...

kızlar merhaba. adetim 2 gün gecikti bugün önce pembe çok silik sonra da kahve lekelenmeler oluyor. regl olmam inş yerleşme kanamasıdır. ooff

kızlar merhaba. adetim 2 gün gecikti bugün önce pembe çok silik sonra da kahve lekelenmeler oluyor. regl olmam inş yerleşme kanamasıdır. ooff
Ayyy insallah canimmmm.. test yaptinmiydi? Pozitif ciktimi? Bn bugun birdaha test yapmak istiyorum. Aslinda uma kan vercem amma cikarmiki testte?

Ayyy insallah canimmmm.. test yaptinmiydi? Pozitif ciktimi? Bn bugun birdaha test yapmak istiyorum. Aslinda uma kan vercem amma cikarmiki testte?

test netten sipariş ettim sabah yarın ya da sonraki gün elimde olur hem daha kesin sonuç almış olurum biraz gecikince diye düşünüyorum. regl olmasam yeter yaa :/ inş sen de hamişsindir

test netten sipariş ettim sabah yarın ya da sonraki gün elimde olur hem daha kesin sonuç almış olurum biraz gecikince diye düşünüyorum. regl olmasam yeter yaa :/ inş sen de hamişsindir
Insallah canimmm birbirimize dua edelim..

Ben yavas yavas umidi kesmeye basladim. Herhalde adetim. Ama okadar degisik geliyor ki. Bence kist felan bisey olabilir hamile degilsem eger. Insallah hamileyimdir de kotu bisey degildir..

Insallah canimmm birbirimize dua edelim..

Ben yavas yavas umidi kesmeye basladim. Herhalde adetim. Ama okadar degisik geliyor ki. Bence kist felan bisey olabilir hamile degilsem eger. Insallah hamileyimdir de kotu bisey degildir..

canım ümidi kesme hiçbi zaman.
baktırmadın mı ilk denemeden sonra hemen baktırsaydın kist ya da başka problem var mı diye.

Kızlar size söylemiştim silik çıktı iki defa ama kanda görünmedi diye bugün tekrar test yaptim adetim 2 gün geçti size göstermek istiyorum neye inanacağımı şaşırdım ama olmasa ust üste cikarmi
Resim boyutu yuklenemiyor diyor

Son düzenleme:
merhaba canım inş hamilesindir Allah gönlüne göre hayırlısını versin ,çok ilginç bir durum idrarda pozitif olup kanda negatif olması test bozuk diyeceğim 3 testinde bozuk olması garip,aynı marka testmi hepsi? Kanı verdiğin hastanede başkasının sonucu ile mi karıştı acaba? Buda bir ihtimal,sen pazartesi tekrar bir kan ver Ozlemrcnrgz

canım ümidi kesme hiçbi zaman.
baktırmadın mı ilk denemeden sonra hemen baktırsaydın kist ya da başka problem var mı diye.
Bundan oncekilere tam anlamiyla deneme denmezdiki. Ben kendi kendime hevesleniyordum esim daha isteniyordu. O yeni yeni istekli. Zaten evlenirken, once izine gidelim ondan sonra bebek dusunelim diye anlasmistik.

İlk yaptığım iki test aynı markaydi
Bugün o ihtimali bende düşünüp özellikle farklı markayla denedim. Ve diğer testlere gore daha belirgindi
Hatta gayet kırmızıydi resmi yükleyemedim ama dediğim gibi resmen kirmiziydi

Hayırlısı olsun canım benim sadece varmı yokmuş şüphesi beni delirtti dediğin gibi pazartesi tekrar bi kan testi yaptırıcam

canım sen pazartesi farklı bir hastaneye gidip tekrar kan ver çokta kafana takmamaya calış akışına bırak Rabbim hayırlısını versin hepimizin hakkında

Benimde oyle oldu bu ay çift çizgi cıktı ardından kahve akıntı oldu 2gun sonra beyaz oldu kan testı yaptırdım 5.63 gıbı bişey cıktı 2 gun sonra adet oldum ınan delıye donuyo ınsan ne dusunecegını sasırıyor rabbım hayırlısınuı versın galıba kafamıza taktıgımız ıcın

Canlarım ben evde test yaptim daha adet günüm gelmeden çok aşırı silik çizgiyle hastaneye gidip kan verdim negatif çıktı ama sürekli test yapan biri olarak ikinci cizgi beni çok umutlandirdi bende tekrar tekrar yeniledim her geçen gün çizgi dahada belirginlesti ve adet günüm 2 gün geçer geçmez tekrar kan verdim başka bir hastanede şuan 6 haftalık hamileyim önümüzdeki hafta kalp atışlarını dinlicem bebis imin umudunuzu kesmeyin bu arada ben her sabah migde bulantimdan şüphelenip erken test yaptim bide durup durup vücut isim bi anda yükseliyordu.
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sağlıkla kucağıma almam için dua edin kızlar bende sizin için ediyorum. Hepiniz çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…