Zaten yerlesme kanamasi o sekilde oluyo canim adet olsaydi sökulurdun hemen kirmizi sekilde gelirdi adetin kac gun gecti ben oglumda boyle olmustum 2gun surdu kanama koyu kahve rengiydi az geldi benim 3gunum geciyordu o knamayi olmustum kanamayi gorunce korktum dusukmu diye test yaptim baya koyu ciimisti hastaneye gittik bi sikinti yok dediler sen bekle sadece...Benim boyle cok hafif kahverengi leke geliyor. Gece sabaha kadar mesela gunluk ped takmistim ona bisey gelmemis bile. Testlerde cizgi vardi. Yerlesme olabilirmi???
Canım kırmızıya dönmezse büyük ihtimalle yerleşme dirBenim boyle cok hafif kahverengi leke geliyor. Gece sabaha kadar mesela gunluk ped takmistim ona bisey gelmemis bile. Testlerde cizgi vardi. Yerlesme olabilirmi???
Ayyy insallah canimmmm.. test yaptinmiydi? Pozitif ciktimi? Bn bugun birdaha test yapmak istiyorum. Aslinda uma kan vercem amma cikarmiki testte?kızlar merhaba. adetim 2 gün gecikti bugün önce pembe çok silik sonra da kahve lekelenmeler oluyor. regl olmam inş yerleşme kanamasıdır. ooff
Ayyy insallah canimmmm.. test yaptinmiydi? Pozitif ciktimi? Bn bugun birdaha test yapmak istiyorum. Aslinda uma kan vercem amma cikarmiki testte?
Insallah canimmm birbirimize dua edelim..test netten sipariş ettim sabah yarın ya da sonraki gün elimde olur hem daha kesin sonuç almış olurum biraz gecikince diye düşünüyorum. regl olmasam yeter yaa :/ inş sen de hamişsindir
Insallah canimmm birbirimize dua edelim..
Ben yavas yavas umidi kesmeye basladim. Herhalde adetim. Ama okadar degisik geliyor ki. Bence kist felan bisey olabilir hamile degilsem eger. Insallah hamileyimdir de kotu bisey degildir..
Bundan oncekilere tam anlamiyla deneme denmezdiki. Ben kendi kendime hevesleniyordum esim daha isteniyordu. O yeni yeni istekli. Zaten evlenirken, once izine gidelim ondan sonra bebek dusunelim diye anlasmistik.canım ümidi kesme hiçbi zaman.
baktırmadın mı ilk denemeden sonra hemen baktırsaydın kist ya da başka problem var mı diye.
canım sen pazartesi farklı bir hastaneye gidip tekrar kan ver çokta kafana takmamaya calış akışına bırak Rabbim hayırlısını versin hepimizin hakkındaİlk yaptığım iki test aynı markaydi
Bugün o ihtimali bende düşünüp özellikle farklı markayla denedim. Ve diğer testlere gore daha belirgindi
Hatta gayet kırmızıydi resmi yükleyemedimama dediğim gibi resmen kirmiziydi
Hayırlı olsun canım :)Ama ben hamileymisimmmmmmm darısı isteyen herkesin başına
Ama ben hamileymisimmmmmmm darısı isteyen herkesin başına
Ya Can'ım hayırlı olsun çok sevindim sağ elim başımıza inşallahAma ben hamileymisimmmmmmm darısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?