Ay inşallah çok teşekkür ederimÖyleyse tekrarla adet olmazsan inşallah vardır
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dualarınız içinAdet gününde tekrar kan vermelisin bence korkma en azından aklında bişey kalmaz inşallah seninledir
İnşallah nasip olmuştur sonuç ne olursa olsun üzülme ben 7 aydır bekliyorumAy inşallah 2 gün sonra tekrar kan vermeye gideyim inşallah pozitiftir
İnşallah bende 5 aydır evliyim hoc korunmadan 5 aydır deniyoruz İnşallah nasip olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sende hamilesindirİ
İnşallah nasip olmuştur sonuç ne olursa olsun üzülme ben 7 aydır bekliyorum
Kaç dakikada çıkmıştı cizgiMerhaba hepinize iyi akşamlar adetime 3 gün kala test yaptım ve silikte olsa görülebilen 2 çift çizgi çıktı kan verdim kanda negatif beta hcg 1.20 başına daha önce böyle bisey gelen var mı
Kaç dakikada çıkmıştı cizgiilk 10 dakikadan önce
İlk 10 dakikadaKaç dakikada çıkmıştı cizgi
Bence test hatalı t cizgisi cok gerideMerhaba hepinize iyi akşamlar adetime 3 gün kala test yaptım ve silikte olsa görülebilen 2 çift çizgi çıktı kan verdim kanda negatif beta hcg 1.20 başına daha önce böyle bisey gelen var mı
Merhaba şu an aynı şeyi yaşıyorum benimde ilk 1dk içinde silik ama bariz belli çift çizgi çıktı sabah ilk idrarla, 1 saat sonra kan verdim 0.20 çıktı Beta, hayal kırıklığına uğradım. Ertesi gün akşama doğru denedim yine kaset testti hiç çıkmadı bu sefer sabah tekrar deneyeyim diye baska bi test vardı erken gebelik olanlardan sanırım test hatalıydı hicbir çizgi olusmadı çünkü C çizgisi dahil. adet gunumu beklemekten baska care yok gibi. İnternette ve burada arastırdıgım kadarıyla ya kimyasal genelik yasıyoruz ya da gec dollenme sebebiyle adet gecikmesinden 5-10 gun sonraya kadar vakit var kanda çıkması icin. Doktorlar boyle hayal kırıklığı yasanmaması icin adet geciktikten 5gun sonra yapın idrar testi diyorlar. Lütfen gelişme olursa durumuzda adet ya da hamilelik haber verir misinizMerhaba hepinize iyi akşamlar adetime 3 gün kala test yaptım ve silikte olsa görülebilen 2 çift çizgi çıktı kan verdim kanda negatif beta hcg 1.20 başına daha önce böyle bisey gelen var mı
Tabikide haber veririm şuan regl gecikmesini bekliyorum inşallah hamileyizdir bende siz gibi kanda hayal kırıklığına uğradımMerhaba şu an aynı şeyi yaşıyorum benimde ilk 1dk içinde silik ama bariz belli çift çizgi çıktı sabah ilk idrarla, 1 saat sonra kan verdim 0.20 çıktı Beta, hayal kırıklığına uğradım. Ertesi gün akşama doğru denedim yine kaset testti hiç çıkmadı bu sefer sabah tekrar deneyeyim diye baska bi test vardı erken gebelik olanlardan sanırım test hatalıydı hicbir çizgi olusmadı çünkü C çizgisi dahil. adet gunumu beklemekten baska care yok gibi. İnternette ve burada arastırdıgım kadarıyla ya kimyasal genelik yasıyoruz ya da gec dollenme sebebiyle adet gecikmesinden 5-10 gun sonraya kadar vakit var kanda çıkması icin. Doktorlar boyle hayal kırıklığı yasanmaması icin adet geciktikten 5gun sonra yapın idrar testi diyorlar. Lütfen gelişme olursa durumuzda adet ya da hamilelik haber verir misiniz
Kanda betanın hic yükselmemis olması iyi bir sey değil belki de kimyasaldı kendi kendine atmasını bekleyeceğiz zaten cogu kadın bunu fark etmeden yasıyor her ay.. Ben henuz kan da vermedim idrar testi de yapmadım adet olmayı bekliyorum ara ara belim ağrıyor acıkcası artık test hatalıydı diye dusunmeye basladım allah hayırlı zamanda kolaylıkla hayırlı bir evlat nasip etsin bekleyen herkese :) ben de durumumda bi gelişme olursa yazarım.Bugün tekrardan kan verdim hala 1.20 betaama hala regl olmadım
Şuan adetin 2. Günü ama hala gelmedi adetimKanda betanın hic yükselmemis olması iyi bir sey değil belki de kimyasaldı kendi kendine atmasını bekleyeceğiz zaten cogu kadın bunu fark etmeden yasıyor her ay.. Ben henuz kan da vermedim idrar testi de yapmadım adet olmayı bekliyorum ara ara belim ağrıyor acıkcası artık test hatalıydı diye dusunmeye basladım allah hayırlı zamanda kolaylıkla hayırlı bir evlat nasip etsin bekleyen herkese :) ben de durumumda bi gelişme olursa yazarım.
Bence var ama biraz bekleyin sonra tekrar yapın testMerhaba hepinize iyi akşamlar adetime 3 gün kala test yaptım ve silikte olsa görülebilen 2 çift çizgi çıktı kan verdim kanda negatif beta hcg 1.20 başına daha önce böyle bisey gelen var mı
Ben bugün az önce idrar testi yaptım dayanamayıp dun adet olmam gerekiyordu olmadım ama tek çizgi malesef ben de hala adet olmadım ama herhalde daha da olmaz. Her ay kendime gereksiz heyecan oluşturmayı seviyorum galibaDün test yaptım negatif çıktı ama regl hala gelmedi ve bu sabah midem bulandı
Sonucunuz nedir adet oldunuz mu yada kan testi verdiniz miBen bugün az önce idrar testi yaptım dayanamayıp dun adet olmam gerekiyordu olmadım ama tek çizgi malesef ben de hala adet olmadım ama herhalde daha da olmaz. Her ay kendime gereksiz heyecan oluşturmayı seviyorum galiba
Adet oldum dünden önceki günSonucunuz nedir adet oldunuz mu yada kan testi verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?